Godnatt!

Nu stänger jag igen datorn och går och lägger mig. Har träningsvärk i hela kroppen och har inte fått sova ut sen stockholm så är fortfarande riktigt jäkla trött. Vi hörs imorgon!

1. Presentera mig själv


Jag föddes 27 mars 1995 på BB i Boden. Jag är 170 cm lång och går i nian på Råneskolan..

Redan när jag var 5 år började jag att rida på ridskola och blev såklart fast i ridningen. 2003 alltså när jag var 7 år fick jag och min syster våran första ponny som vi sen lärde oss rida ordentligt på. Efter det har jag haft många olika ponnyer och tävlat en del. Fast har haft endel otur också, lite skader på både mig själv och på hästarna som har gjort det hela lite jobbigare. Slutade iallafall med ridningen och sålde min sista häst i Maj 2010. Nu är det offroad som är det jag vill göra! Det berättar vi mer om en annan gång!

Mitt än så länge 15 åriga liv har haft både upp och ned gångar. Jag har gjort mycket dumt i mitt liv om man säger så. Man behöver mara gå mindre än ett år bakåt i tiden för att förså varför. Endel privata saker jag ej kommer att ta upp här i bloggen. Saker jag verkligen skäms över just nu, men inte förstod då. Jag skämns över saker jag gjort, det gör jag men jag har också lärt mig saker av det. Man lär sig av sina misstag säger man väll?

Just nu så försöker jag att lägga mycket krut på skolan för att kunna komma in på det gymnasium jag vill och kunna göra det jag vill senare i livet. På min fritid gör jag inte särskilt mycket om jag ska vara ärlig. Jag har precis kommit igång med att träna.

Jaa gud vad svårt det här var, skulle kunna skriva sidvis men det går ju såklart inte.. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva just nu..Så vi avslutar hära...

Nyheter!

Okej, nu ska jag vara lite som alla andra. Ska nämligen låta er få lära känna mig lite bättre kanske? Eller få veta mina djupa tankar om saker och ting. Man vet aldrig. Ska iallafall varje dag ta en ny punkt på listan att skriva ett inlägg om. Jag tänkte börja med den första redan idag. Tror detta kommer att få mig blogga lite mera, eller iallafall ett mer inlägg om dagen. Funderar faktistk på att skaffa en ny dator, en mindre. Eller fråga pappa om man får en kanske jag ska skriva, vill ha en som är lite mindre än min för den är trots allt 17" och inte den smidigaste att ta med sig överallt. Skulle vilja ha en mindre att ta med sig i väskan! Fårse vad det blir till jul!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min första kärlek.
Dag 10 -
Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 -
Mina syskon.
Dag 12 -
I min handväska.
Dag 13 -
Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 14 -
En hemlighet.
Dag 15 -
Mina drömmar.
Dag 16 -
Det här är jag beroende av.
Dag 17 -
Mitt favoritminne.
Dag 18 -
Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 21 -
Ett annat ögonblick.
Dag 22 -
Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 -
Det här får mig att gråta.
Dag 25 -
En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 -
Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 -
Det här saknar jag.
Dag 29 -
En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 -
Ett sista ögonblick.

Tisdag

Hej på er alla! Har inte haft tid till datorn något försen nu idag...Skolan var iallafall seg som vanligt... Fick tillbaka två prov och duktig som man är så stod det ju MVG på båda! Sen direkt efter att vi slutat så gick jag till gymmet och körde ännu ett sten hårt pass..Och tränigsvärken har då gjort sig känd... Tror jag tar en vilo dag imorgon tycker jag har förtjänat det faktiskt!

Nu efter att jag har kommit hem så hoppade jag in i duschen och käkade middag osv. Har även stoppat upp jul stjärnor osv i fönstren :)

helt slut...

Kom precis hem från gymmet. Körde ett stenhårt pass och är helt slut nu..Vaknas träningsvärk tror jag! Fast..Träningsvärk är bra värk. Är det inte så man säger?

Iallafall åkte förbi stallet en snabbis när jag hade tränat och nu är jag då hemma. Väntar på att duschen ska bli ledig så man kan hoppa in där och den göra sängen sällskap... Är förbannat trött, är det något man är efter en hel helg i stockholm så är det då inte pigg!

Imorgon blir det ju då skolan som vanligt först, sen ska ja på gymmet en sväng igen och sen hem, ska ta och läsa igenom min novell och kanske ändra lite små saker i den så jag slipper tänka mer på den sen.. Nä vet ni vad, nu ska jag gå och banka på badrums dörren en aning så hon skyndar sig lite där inne ungen..Hörs kanske senare!

snabb uppdatering!

Har verkligen inte haft tid till att skriva något.. Försov mig(inget ovanligt) i söndags morse så fick lite brottom till frukosten sov så hade inte tid att slänga upp något inlägg. Sen var på globen på förmiddagen och sen vandrade vi runt lite på stan ända tills det var dags att ta tåget till arlanda. Sen så blev vårat flyg försenat så kom hem först efter elva igår och då var jag då så trött så jag somnade med en gång!

Idag har vart lite kämpigt också, pigg är man ju inte direkt! Men ska strax äta middag och sen blir det nog gymmet ikväll. Skönt! Köpte föresten lite saker på söndagen, men har inga bilder på det. En svart/guldig addidas tröja och en parfym var det enda. Nä föresten en väska också, eller en ''bag''. Hade nog inte fått med allt på flyget hem annars!

Men slänger upp ett inlägg sen när jag är hemma igen!

tillbaka nu!

Har kommit tillbaka från bion och den var riktigt bra! Fast inte lika bra som ettan fast ändå bra! :) Var himla kul och träffa ellinore och nattis också! Träffar dom aldeles för sällan! Vi var också och käkade middag. Var en jäkla massa folk på alla resturanger och folk ut genom dörrarna men så tillslut hittade vi en liten resturang efter Svea vägen. Dom hade inte direkt den mat vi var ute efter man det fick bli den ändå!

Åt något som skulle vara creps? Modell större kanske? haha, hade kräftor och lax i min med rom sås! Har ätit godare men det var helt klart gott iallafall!

Efter att vi kom hem har jag och syrran försökt packa väskorna lite, iallafall börjat! Imorgon när vi far till globen måste vi ju checka ut så därför har vi packat dom idag så vi ska slippa det imorgon tänkte vi :) Och...Vi fick sätta oss på väskan för att få igen den! Så man kan ju undra vars vi ska få plats med det vi kommer köpa imorgon!? Måste nog köpa en väska imorgon kanske? haha!

Nu ska jag iallafall lägga mig och se Solsidan, jag och pappa köpte ju lite filmer idag och några dvd-boxar! Perfekt att det set nu då :) Hörs imorgon innan vi drar till globen!

middag nu!

Nu ska vi iväg på middag :) Vet inte riktigt vars vi ska men det får vi se! Vi hörs sen när jag är tbx!

tråkigt...







eheehe, jaa vad ska man säga? Det gäller att bjuda på sig själv! Nä men vi har så tråkigt här på hotellrummet! hahah :)

heheh...



Madde kom precis hem från globen (som ni ser bakom mig). Hon håller på att visa upp alla saker hon har köpt. Alla hennes pengar är slut och egentligen skulle vi bara till globen först imorgon! haha :)
Men jag har...

..mina pengar kvar! haha, fast har ju mer än så ;) Har faktistk aldrig haft en 1000-lapp! haha muppigt kanske, men har aldrig kontanter längre typ bara på kortet!

Iallafall, vi ska börja bestämma resutrang på ett tag sen dra iväg och äta. Blir bio med favvosarna ikväll, Paranormal Activity 2! Jag är skit taggad jag menade RÄDD!
Varning kommer ett inlägg med lite väl störda bilder strax! heh, jag och min syster är lätt roade när vi har tråkigt om jag säger så!

Stockholms shopping 2!






De var det ända jag har köpt idag...Lite eller hur? Får se om jag köper något på globen imorgon eller efter globen, beror ju på om jag ens hittar något jag vill ha?

tillbaka på hotellet!

Jag och pappa kom precis tillbaka till hotellet! Mamma och syrran är i globen.. Vi har iallafall först varit ut till någon ställe som hette något med Midsommar? Var på en affär som säljer ljud till bilar osv. Men tyvärr så får man ju inte med det man vill ha i resväskan hem så får bli och beställa istället. Tog tunnelbanan därifrån till östermalmstorg och vandrade runt lite där och sen kom vi till Stureplan, gich in på sturegallerian en sväng. Sen gick vi längs röda mattan där vid stureplan. Lite dyra affärer för mig kanske, haha! Gick på ett fik och åt sen. Sjukt mycket folk.. Har gått lite i Gallerian sen och Åhlens city. Har köpt lite saker men mest lite små saker.

Har faktiskt inte slösat några pengar alls här nere, förvånandsvärt lite faktiskt! Fast det är nog bara bra! Ska lägga upp bilder på det jag har köpt strax!


stan nu!

Har precis kommit tillbaka från frukosten..Har bytt om och satt på lite smink och satt upp håret så ska strax ner på stan igen. Måste bara vänta på syran som är segare än segast på detta...! Får se vad man kommer hem med för något idag då!

Föresten någon som såg idol igår? Jag såg det ju inte men hann tillbaka och se utröstningen iaf! Gud vilken tur att Linnea åkte ut, hon borde ha gjort det för mycket länge sen egentilgen! Men det var iallafall riktigt skönt!

Frukost nu!

Har precis vaknat och känner mig riktigt som en zoombie! Ska ta och dra på mig lite kläder och lite smink osv och sen dra ner och äta frukost.. Såå, vi hörs lite senare!

Hemma från bion!

Jag och mamma såg Unstoppable och pappa och syrran gick och såg Jackass i 3D. Måste säga att filmen var gryyymt bra! Riktigt jäkla spännande! Den tycker jag absolut att ni borde se!

Men iallafall, innan det var vi och åt på en jätte mysig resturang här i närheten. Kommer inte ihåg vad den hette, något med London iaf!

Prövade på att äta grillad svärdfisk på spätt. Det var riktigt gott faktiskt! Prövgick även med mina nya skor, har en del ont i fötterna kan jag säga. Har inte gjort annat än att gå hela dagen i princip! Blir väll samma imorgon :) Men nu hade jag tänkt att jag ska kika runt lite och se om vi hittar något intressanta affärer att gå till imorgon och sen ska jag hoppa i duschen! Sen kan jag säga att jag ska sova!


Stockholms shopping!

Ett par skitsnygga höga stövlar med liten klack från Din sko.

Mysig stickad tröja från Gina tricot.

Och två jätte söta t-shirtar från cubus!

Vi var också in på NK men det är lite väl dyrt där om jag säger så...Men var ju som tvungen köpa något dära så köpte en liten sminkväska eller vad man ska säga. Men har ingen bild på den...

Det bästa av allt måste nog vara att jag inte har behövt betala en enda sak själv! Fortfarande alla pengar kvar, fårse om dom försvinner imorgon då kanske!? haha...


Uppdatering från huvudstaden!

Har precis kommit till hotellrummet och mina fötter värker som aldrig förr! Har inte gjort annat än att vandrat idag känns det som.. Har fått med mig lite saker tillbaka iallafall, fast förvånandsvärt lite faktiskt! Men ska fortsätta en runda på stan imorgon också så det kommer väll! :) Ska släng upp lite bilder på det jag har handlat och sen ska jag byta om, blir middag strax och sen bio tror jag, blir ju iofs bio imorgon också men vi kände för att ta en bio ikv också! haha.. Mitt i allt shoppande tog vi oss en lunch på Pizza hut också!

Jag och pappa har varit på en långpromenad genom gamla stan också..Blev riktigt kallt nu sista tiden så vi tog tunnelbanan tillbaka till hotellet! Slänger upp bilderna i ett annat inlägg!


har precis...


Har precis bokat biljetter till Paranormal activity 2 på bio! Ska bli sjukt kul och se den, men problemet är bara att jag kommer blunda halva filmen! Som vanligt alltså.. haha! Måste alltså kila upp till bion och hämta ut biljetterna redan imorgon, men det är bara 500 meter från hotellet så det är ju inte så farligt!

resfeber? Nej tror inte det...

Äntligen hemma! Har packat klart iallafall nu, hoppas väll att jag har med mig tillräckligt mycket och ändå så att jag får plats med lite nya saker hem sen! Men tror nog det ska gå! Har iallafall vart till stallet och lämnat hästarna där. Först vägrade någon av dom att gå in i transporten så fick stå ute i kylan säkert 20 min med lina osv innan dom gick in.. Har varit förbi till mormor och lämnat hunden dära också. Det är en jäkla procedur för att vi ska kunna åka bort en helg. haha!

Nu ska jag iallafall försöka sova på ett tag eftersom att man ska upp före fan imorgon... Slänger kanske in ett inlägg senare! Tvivlar på att det blir något imorgon innan vi far, men datorn hänger såklart med ner så kommer lite uppdatering från huvudstaden också! Ska försöka få med mycket bilder :) Men vi hörs senare!

Torsdag


Kom nyss hem från skolan... Varit en jäkla seg dag, kanske för att jag har varit gymt trött.. Eftersom att jag och matilda har varit så duktiga och gjort klart tyska grejen så hade vi inget vi kunde göra på lektionen så vi la oss i sofferna och läste/lyssnade på musik.. Var inte långt ifrån att jag somnade, fick verkligen ansträng mig för att hålla ögonen öppna! Men Matilda lyckades inte med det utan somnade, så jag och hanna lät henne ligga där och sova ;D så söt som hon var!

Iallafall, ska ta tag i packningen nu då eftersom att det inte finns någon tid till det imorgon. Planet går ju före fan..Så ska ta och slå på musik och packa, låter väll skoj? Eller så inte, hörs senare!

Film/sova

En liten snabb uppdatering nu bara, ska ta och hoppa i säng och slå igång en film! Imorgon blir det ingen träning iallafall, det hinner jag inte med! Åker ju nämligen till stockholm på fredag morgon så måste packa och allt sånt imorgon. Planet går redan 06,45 på fredag morgon! Inte direkt taggad för att kliva upp tills dess.. Kommer iallafall att slösa en himla massa pengar på fredagen när vi kommer ner, då blir det stan direkt. Ska träffa Ellinore och Nattis också, grymt kul! Vi träffar dom aldeles för sällan! :) Ska gå och se en film på bio tsm med dom och kanske äta något, vi får se!

Men till det som händer nu, GODNATT :)

Ska se ett avsnitt av Mordkommisionen, ett grymt bra program! :)


Onsdag

Hej på er alla! Håller just nu på att laga mat, är grymt hungrig! Skolan först då och det var ju då som vanligt, inget att skriva om alltså! När vi slutade gick jag till gymmet och körde 50 min pass och sen hem! Är helt slut nu så ska ta och äta och sen bara ta det lugnt! Vi hörs lite senare, för nu måste jag fortsätta!

Godnatt!

Kom aldeles percis hem. Följde med min syrra till Råneå och kollade när hon skulle rida. Vart lite väl långtrågigt, så jag skulle ha stannat hemma, menmen. Nu är jag hemma iallafall! Ska strax slå igång en film och sen sova! Eller ja, det ska jag göra nu lättare sagt! Vi hörs imorgon! ♥
Bjuder på en bild!


nu, film!

Sitter just nu med syrran och ser en film. Fast kan ju inte riktigt påstå att jag kollar så himla noga. Vet knappt vilken film det är, haha! Har även hunnit duscha och så, bara tagit det lite lugnt. Det är väll de ens lediga tid är till för? haha. Ska strax börja göra nå middag, är hungrig..! Antar att vi hörs lite senare då?

halv dag!

Har redan kommit hem! Det var himla skönt med att sluta redan halv tolv! Då knallade jag och hanna till gymmet! Duktigt.. OCh nu har jag precis kommit hem och ska ta och göra nå lunch. Hörs lite senare!

Måndag

Äntligen en lugn stund, fast inte riktgit kanske. Om skolan finns det ju som vanligt inte så himla mycket att berätta. Var jäkligt segt, som vanligt då alltså :) Sen här hemma har jag städat mitt rum och lite sånt dära bra, tråkiga saker kan man säga! Imorgon blir det gymmet med lilla Hanna iallafall, ska bli kul att börja träna på riktigt faktiskt! Har ju halv dag också så slutar redan halv tolv.

Hör kanske lite senare!

nya ögonskuggor!



Köpte en ''ask'' med 88 ögonskuggor.


Söndag

Har aldeles nyss kommit hem från stan. Eller har varit ute på storheden en sväng och sen skjutsat pappa till flygplatsen och sen vart på max och käkat. Köpte mig en jätte fin sak som jag ska visa er lite senare, bilderna vill nämligen inte visa sig här på blogg.se för mig just nu.. Men senare kommer dom nog upp! Köpte någon halsduk och ett par nya handskar också. Bara lite små grejer alltså. Nu ska jag mamma och syster se Beck levande begravd iallafall. Såg den filmen i fredags också och tyckte den var riktigt bra faktist!


Godmorgon på er!

Och ja, jag vet att klockan är ett fast jag vaknade faktiskt klockan tolv! när ingen väcker mig så sover jag alltid så där länge... haha! Fast har inte så mycket att komma med eftersom att jag just vaknade, såå vi hörs lite senare!

misslyckat!

Mitt bakande blev inte riktigt lyckat! haha, men det var väll inte så konstigt! :) Har efter det varit ute en stund, pappa och dom håller på att bygga i stallet så har kikat lite dära osv. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på...Jo, ska se Parlamentet från i söndags som jag missade då! Hörs senare!

bakning på G!

Glömde ju helt bort och säga gomorgon imorse! Fast nu är det nog mer gomiddag! Iallafall jag håller på att baka bröd.. Fråga mig inte varför och hur det går för det vet jag inte! Tror ju inte det kommer att vara något topp resultat på brödet, men det får vi se!

Nermjölad som jag är ska jag nu fortsätta med bakningen, hörs senare!

Idoool


Ni som alla såg Idol igår vet ju att det var Andreas som åkte ut. Förstår inte riktigt hur han kan ha åkt ut och inte Linnea!? Hon är ju inte bra för fem öre och Weise var faktiskt bra igår! Specielt när han låg och krälade efter backen, det var riktigt snyggt! :) Iallafall, tyckte Jay's klädval i andra låten var lite coolt! haha, fast inte så passande kanske men ja, haha :)

jag är kär!

I dom här:

Dom var faktiskt riktigt snygga måste jag säga, jag som gillar rosa.

pepparkakor!

Jag och lillasyster har nyss gjort årets första pepparkakor, nu känns det verkligen som om det är Jul snart!

Iallafall, kom från skolan för ett tag sen. So provet gick verkligen inte alls bra och det var faktiskt riktigt svårt... men så kan det gå ibland, sista lektionen var iallafall jägarexamen och det är så gryyyymt tråkigt måste jag säga, riktigt tråkigt! Är ju inte det minsa intresserad heller. Vecka 49 ska vi iallafall skriva teori prov som jag absolut inte kommer att klara eftersom att jag inte har brytt mig att hänga med på lektionerna alls. men om jag av någon mysko anledning skulle klara det så fortsätter jag nog med J ex efter jul också annars kommer jag att byta bort det!


nattinatti

Gokväll gott folk, säger man verkligen så? haha..Iallafall har pluggat so som ett cp..Okej där överdrev jag men har läst lite grann iallafall ochs en la jag undan boken och såg lyxfällan och nu har jag krypit ner i sängen igen och ska slå igång en film att somna till. Tror bestämt det blir ett avsnitt mordkommisionen! Ett av mina favvoprogram ;)

Vi hörs imorgon gott folk, för då är det fredag! godnatt♥

läxoor...

Ligger just nu i sängen med musik i högtalarna och so boken framför mig... So prov imorgon alltså, känner att jag inte alls kan det så  bra som jag hade velat..Fast att jag har tränat! Iallafall, matte provet idag gick iallafall bra! Tur det iallafall..

Efter att vi slutade skolan idag så blev det att vänta på bussen till kalix och sen ta den dit. Gick upp på mammas jobb och så åkte vi på posten och tog ut mitt am-kort. Som absolut ingen får se, det är inte snygg bild på det precis! haha...muppigt som fan! Sen åkte vi iallafall och handlade och sen hem. och är är jag nu! Intressat jag vet.. Men ska fortsätta plugga nu och sen avsluta kvällen med lyxfällan!  Hörs kanske senare!


Onsdag

Har precis kommit hem. Det är jäkligt kallt hära idag, kring -20 grader är det.. Man vill ju verkligen inte gå ut då! Blev föresten inten lucia för mig. För det första så glömde jag bort tiden så glömde att få dit på första träningen så då ides jag inte vara med. Meen, min syster ska ha denna dator nu så vi hörs lite senare!

Godmorgon!

Godmorgon alla! Har inte försovit mig idag, faktiskt inte någon dag på hela veckan..! Ska alldeles strax iväg till skolan. Måste fundera ut om man ska gå med i lucia tåget eller inte, funderar faktiskt på att vara med. Kanske är ett extra plus i kanten för musik betyget. Men jag får se hur jag gör, var ju inte så taggad på att ta på mig ett nattlinne och gå till kyrkan, haha :)

Men vi hörs när jag kommer hem!


inget å skriva...

Hej på er! Har inte haft tid idag heller, eller som sagt jag tar mig inte tid till att blogga. Har gjort undan lite läxor nu ikväll, duschat och tidigare idag såg jag allt för min syster, rätt så jäkla bar film det dära! :)) nu ska jag ta och lägga mig i soffan en stund sen läsa lite hk som vi har tills imorgon sen en film innan det blir sova.

Where'd you go - fort minor


Måndag...

Precis kommit hem från skolan nu då. Sitter och lyssnar på Geir.. har inte vetat att han har två egna album redan? Då kan man ju fråga sig varför han sökte till Idol om han redan var så pass ''stor''? Menmen, bra är han iaf. Nu ska jag ta och skriva ihop en recension på en bok, eller åtminstånde börja på en, annars kommer jag hinna glömma vad boken handlade om.. Fick tillbaka våra arbeten om drömjobben idag, fick ett VG+, faktiskt över min förväntan. De två sista uppgifterna i de häftet var inte så välgjorda, hade brottom så snabbskrev dom bara. Hade helt klart kunnat göra det bättre, menmen..


The good guy

Har nyss kommit hem från middagen. Var väll ganska så trevligt och god mat. Nu har jag iallafall tvättat bort smink osv och lagt mig ner och tänkte se the good guy och sen sova, är ju skola imorgon...!

middag i stan nu!

Har duschat för ett tag sen, sett reprisen av Idol innan det osv. Har även hunnit sminka mig åde för nu ska vi strax till stan för att äta middag på Östernspärla, det är ju faktiskt farsdag idag!



Bilder från idol






Har lite fler bilder men dom kommer kanske upp lite senare isåfall :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Har varit vaken en stund och ätit frukost osv. Känns inte så himla kul att gå ut iallafall, är rätt så kallt ute idag.. Vet inte exakt men kring 12-15grader typ. Ska ta och städa mitt rum istället, läsa lite so värma mig här inne istället. Ska se reprisen av Idol nu också och se hur vi såg ut i tv och hur mycket vi har synats... haha!

Jag ska också ta och slänga in lite bilder från idol som jag har fotat med telefonen för dem från kameran har jag inte överfört till datorn ännu så det kommer väll ikväll kanske.


Geir - Bare du som vet


Jag älskar Geir, han är så sjukt jäkla bra alltså ♥ Den här låten var ju så himla fin också!

Cirkus Möller Lilla Idol

 



IDOL!

Hej på er alla! Var ju som sagt på Idol igår och det är det sjukaste, maffigaste, roligaste jag någonsin har gjort! Vet inte hur jag ska beskriva det, det var helt sjukt! Jag vill dit igen.!

Iallafall, pappa släppte av oss dära kring tre så fick stå i kö ute i 2,5 timmar och frysa arselet av oss för det kan jag säga att vi gjorde! Har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv tror jag, hade ju bara tights och en jacka på mig i princip.. Sen halv sex släppte dom in oss i foajen så då fick vi stå där en halv timma och höra lite på derast genrep innan dom släppte in oss. Vi fick iallafall sjukt bra platser, platserna närmast scenen var ändå reserverade så vi skyndade oss mot juryn då istället. Rakt framför dem till och med, som ni kanske såg i tv endel? haha..


Sen så fivk vi sitta i ca 2 timmar innan det började men det var faktiskt inte så farligt. Dom spelade ju musik och när det började närma sig hade dom lite underhållning och sen..Det jävlart bästa på hela kvällen! GEIR KOM IN OCH SJÖNG! Satan så bra han var och bra platser som man hade gick han bara några cm ifrån oss! Nä han var grymm, det var ju för han jag köpte  biljetterna så det var ju jäkla bra att han var där då. Geir

Sen så började det då äntligen, det var grymt bra drag och bi skrek och apploderade som cp'n. Bara tur att vi inte är hesa idag! haha...Sen under reklamerna var ju sassa, linda varg och daniel där och sjöng också! Sen när Jay sjöng och även när Olle sjöng så lyckades man ju ta på dom när dom gick förbi! haha!

Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, det var en jäkla kväll, bästa på bra mycket länge! Helt sjukt bra, 1000000 gånger bättre än hemma i soffan!

Men iallafall, nu ska jag ta och äta någonting har inte ätit sen lunch igår...Slänger upp mer bilder sen om jag får igång kameran och har dött... Hör senare!

Godmorgon!

Har varit jätte duktig idag också och inte försovit mig idag heller! Har iallafall packat ner lite kläder i en väska osv och ska strax dra iväg på skolan. Jag och Clara kommer nog att sticka lite tidigare från skolan idag och åka in till stan och sen ut på Arcus. Kommer bli mycket trevligt! Så jag kommer antagligen inte blogga någonting försen jag kommer hem ikväll och det är väll kring tolv tiden eller något sånt tror jag. Men det får vi se för nu måste jag kila vidare!


natti

Sitter just nu och ser på Lyxfällan, har sagt det förr men säger det igen..Fyfan vilka puckon de finns! haha. Farmor har iallafall varit här och ätit tårta med oss. Har gjort skyltar och plockat fram kläderna.

En av dom fina skyltarna vi ska ha med oss ;) haha...

Pappas goda tårta han gjorde till mig! 4x4 står ju för fyrhjulsdrift, å det är så det ska va ;D

Nu hade jag iallafall tänkt lägga mig och se lite tv och sen sova :) Vi hörs imorgon!

jag lever, faktiskt!

Hej på er! Har verkligen inte haft tid till att sätta mig framför datorn något. Eller, jag tar mig inte tid till det. Har haft fullt upp med att träna teori och var ju då och skrev teoriprovet för am kortet idag, och klarade det! 59 av 65 poäng, det är inte dåligt ska jag säga. Är riktigt stolt över det! Pappa blev nog nästan mest glad, han har köpt tårtbottnar så han ska göra en tårta. haha :)

Så mycket mer har det väll inte hänt som är något att skriva.. Har mest bara legat och pluggat typ. Nu ska jag leta fram nå kläder jag ska ha på mig på idol imorgon och sen ska jag ta och göra en skylt till mig och clara som vi ska sitta och vifta med! haha ;) Ni kommer garanterat inte missa oss, men hoppas bara det inte blir några närbilder. Finns ju risk för det när man sitter längst fram! haha.

Men ska ta och göra det nu så kanske jag slänger in ett inlägg senare om jag har tid. Ha det så bra så länge! ♥

Tisdag

Ingen tid för blogga något idag heller. Dålig stil det hära. Började iallafall bra idag, försov mig inte! Sen hade vi ju då no prov på förmiddagen, en dryg timma innan jag var klar med det. Slutade med skriv kramp i armen och sidorna fulla i text både fram och baksidan. Ganska nöjd faktiskt och trots så mycket skrivandes så kommer jag på saker jag glömde få med.. Attans! På so'n fick vi också tillbaka en inlämnings uppgift som det stod ett fint litet MVG på! Det är jag faktiskt glad över, så mycket tid jag hade lagt ner på det, eller inte mycket kanske, hade fått ihop fyra data skriven text iaf. Stolt tjej.

Sen så visade det sig att det inte var ordnat någon skjuts hem för oss så vi fick vänta en stund på den, och det är istid ute! haha. Sen väl hemma har jag varit ute i stallet, hjälpt syrran när hon skulle rida och varit ute och gått lite med våran annan lilla söta ponny. Hon är ju inte ridbar och kan ju inte bara gå i hagen, det är ju tråkigt! Sen har jag suttit och tränat teori. Har ju prov på torsdag morgon på det så ska rå plugga så jag klarar det och slipper fara dit och skriva fler gånger. Känns ju onödigt!

Så nu hade jag tänkt slå igång en bra film och lägga mig och se den. Sen imorgon ska jag försöka att inte försova mig, det vore ju ett +! Hör imorgon! ♥

Godmorgon!

Jag lyckades kliva upp idag utan att försova mig! Min väckarklocka ringde faktiskt! Vilket den kanske iofs gör alla dagar men vanligtvis slår jag av den och sover vidare utan att jag vet om det.. Så typiskt! Men nu är jag iallafall vaken och är iprincip färdig! Så ska ta börja dra till bussen på en strax, hörs senare!


Godnatt!

Har aldeles nyss kommit ut ur duschen! Nu ska jag ta hand om mina grymt fula naglar och sen läsa lite mer biologi och sen se klart filmen från igår! Godnatt alla♥



Måndag

Hej på er! Har verkligen inte haft tid till att sätta mig vid datorn någonting alls. Började med att jag försov mig, börjar verkligen bli en vana nu! Ingen bra vana haha. Blir alltid sur när jag måste stressa så där mycket på morgonen och sen kollade jag på termometern också, -15grader då ville jag bara vända och sova vidare.. Usch.

Efter skolan så hämtade mormor oss så satt hos henne en stung och pluggade lite till provet. Sen åkte jag hem därifrån med pappa och fortsatte plugga... Det blir så när man är ute i god tid, dvs dagen före provet! Har suttit i ca 3 timmar med läxan idag. Men känns faktiskt som om jag kan det rätt så bra.

Nu är då min hjärna så slut så tänkte mest spela lite gh osv resten av kvällen. Kanske slänger in ett inlägg lite senare!

nattinatti

Har suttit och sett Parlamentet osv nuss, så nu blir det slå igång en film och sen sova! Tvivlar på att jag hinner med ett inlägg imorgon innan skolan, är ju trots allt lite för seg på morgonen oftast! haha. Kan ju pröva på att mobilblogga med iPhonen, om jag har tid! :) Hörs annars när jag kommer hem, godnatt!


hästhoppning


För alla hästintresserade, just nu är det hästhoppning på svt24!

guitar hero

Har iallafall nyss kommit hem från min mormor. Middagen var super god! Nu borde jag egentligen hårdplugga.. Men ja, det orkar jag helt enkelt inte göra just nu, finns inget värre än att plugga på sina skolfria dagar. När man kommer hem från skolan under veckorna då är det inte särskilt jobbigt att sätta sig med läxorna för då är man ju som redan igång på något sätt. Men på helgen..nää usch!

Ska ta och spela lite gh med syrran ist och ta en dusch lite senare, är ju Parlamentet ikväll också!

kolla här..

Ibland är det ju nästan lite synd att man inte är född sådär på 40-50 talet..Kolla bara här:



Visst är det likt..haha älskar alla dessa appar i telefon haha, dom fördriver tiden så jäkla bra! haha..

Söndag

Har varit ute hela dagen så har inte alls haft tid till att skriva något.. Har för den delen inte så mycket att skriva heller. Har kommit över en dm snö hära nu och det är så jäkla härligt. SNÖÖ ♥ Har iallafall precis kommit in och har bytt om, ska till min mormor och äta middag på en stund. Vi hörs alltså när jag kommer hem!

Andreas Carlsson - All I need is you



Lördag

hej på er igen... Var då som sagt var till farmor, åt god middag där och hon färgade mitt hår. Var sen förbi en sväng på statoil i Persön och sen hem igen.. Har inte så mycket att skriva, har ont i skallen så tänkte lägga mig framför en film och senare sova. Imorgon ska det hård pluggas och sen middag hos mormor!

snöö <3

Har inte haft tid att skriva något tidigare idag faktiskt. Har varit ute nästan hela dagen, har ju varit så himla härligt väder! Jag älskar snö. Har kommit säkert 5 cm och det snöar fortfarande, underbart! Så här såg det bland annat ut när jag vaknade och tittade ut genom fönstret:

Nu ska jag och pappa strax åka till farmor och äta middag och färga mitt hår. Sen måste jag plugga, trist men det måste göras! Nu ska jag lira lite gh innan vi ska fara, vi hörs när jag kommer hem! ♥

åååå

Ska aldrig mer se idol... Eller jo det ska jag nästa vecka LIVE dessutom. Jag och Clara ska ha en skyld med oss och jag tänker skriva nå bra om att dom ska ta in geir igen på den ;D;D hehe, onda planer! Vi får se vad vi klurar ut för något fint hehe.. Har typ ingen favorit kvar längre.. skulle vara Elin isf..

Nä nu ska jag ta och duscha eller något och sen sova, är trött som en sengångare.. aha. Nä men jag är trött så godnatten på er !

aaarg

Nu är lilla malin arg! Geir kommer ju åka ut ikv... Det är ju ganska så självklart, det står mellan Geri och Andreas av alla jävlar... Men ska rösta som ett cp nu och hoppas på det bästa säger man väll =)

Ni röstar väll på geir!?

Har nyss suttit och sett på Idol. Geir är tillbaka nu, han var ju grymm ikväll! Fast, det var rätt så många andra som var bra också, Elin var också sjukt bra.. Tror kärlekstemat är bra, haha (: Men, min röst kommer iallafall att läggas på Geir som vanligt alltså.
 

Just nu sitter jag och kikar på lite offroad filmer med pappa, satan så sugen man blir! Får se till att jag får ta mig ut och köra lite någon dag..!

En liten rolig bild på min pappa, haha ;D

hemma nu

Har precis kommit hem från stan, eller har hunnit käka middag och så också. Har fått med mig en ny telefon hem faktiskt. Riktigt nöjd! Förstår egentilgen inte varför jag köpte min xperia från första början, har alltid velat ha en iPhone och nu har jag då äntligen en! Himla nöjd!


stan nu..


Godmorgon!

Av någon konstig anledning vaknade jag redan halv nio idag...haha. Sitter och uppdaterar telefonen osv nu, och ska ta och dra på mig nå kläder och lite smink strax. Ska ta 11,40 bussen in så det är lite brottom! Så, vi hörs antingen på en mobilbloggning senare eller när jag kommer hem!

Kolla här...

...vad som har kommit!


Nya däck! Inte mina dock eftersom att jag redan har såna (a) Pappas nya däck...

Jag lever!

Ser ut som om bloggtorkan håller i sig till i dag också. haha (: Men klev upp kring elva idag och har varit ute i stallet ett tag eller någon timma osv. Ja mycket mer än så har faktiskt inte hänt. Imorgon bär det av en sväng till stan. Måste gå och sola känner jag och kolla runt lite och eventuellt köpa en ny telefon. Ellen ska göra ett byte. Men det får vi se hur det blir med.

Nu sitter jag iallafall och ser arga snickaren och sen blir det lyxfällan! :) Sen ser det inte bättre ut än att det blir lite plugga... Hörs senare!


bloggtorka säger man väll?

Nä men jag har inte haft så mycket intressant att skriva om idag faktiskt. Kanske för att det inte har hänt så himla mycket. Jenny och Per kom förbi en sväng ikväll men förutom det har det vart rätt trist idag faktiskt. Nu blir det nog en film eller något resten av kvällen så får vi se vad som händer imorgon.

Sitter och ser bonde söker fru på tv4play nu och måste säga att han Tomas är ju en riktig karl, haha, nä men seriöst. Han hade gått och köpt en ny soffa och ny matta och allt bara för att tjejerna skulle komma dig, haha... Gammla gubbar dom kan dom också!


The last kiss


The last kiss.

Var faktiskt inte så himla bra, den var långtråkig men själva handlingen var väll rätt okej men dom hade kunnat göra filmen lite kortare faktiskt så det hade hänt lite mera.

Don't cry - Kevin Rudolf


Godmorgon!

Shit så länge jag sov idag, vaknade halv ett.. Brukar inte sova så här länge faktiskt. Sitter nu och ser Dear John igen och funderar på vad man ska hitta på...

jag överlevde..

Hemma från bion nu! Måste säga att det var en stor besvikelse faktiskt. En av dom sämsta saw filmerna och då har jag sett alla. Lite coolt var det ju när det var i 3D blir ju som en helt annan upplevelse då men kan inte säga att filmen var särskilt bra. Det finns helt klart bättre!

Nu ska jag krypa ner i sängen och slå på en komendi eller liknade och somna till! haha, vilken mes jag är...Godnatt♥

bio nuu


Så här ser man alltså ut idag då. haha.. Sticker strax iväg till bion då, ska förbi och hämta Anges på vägen också.. Hör av mig när jag är hemma, om jag överlever!

straax bio..

Har precis ätit middag. Ska ta och börja sminka mig välja kläder osv nu och sen åka in till stan och då blir det bio. Från en alldels för sorglig film jag såg nyss byter vi till en alldels för läskig film flr mig, haha... Nämlingen Saw 3D, vi får väll se om jag överlever. Hatar verkligen skräckisar egentilgen...Men kan ändå inte låta bli att se dem! hah..

Slänger in ett inlägg innan jag drar.. ♥

Dear john


Dear John. Så sjukt jäääkla bra film! Vet inte vad jag ska skriva, men se den! Hatar att se såna här filmer egentilgen, kan inte hålla tårarna inne, men den var så sjukt jäääkla bra...

Bio...


Har nyss reserverat platserna till saw 3d ikväll.. :)

stallet...

Har nyss varit ute och hållt på i stallet, mockat osv. Har två lite små roliga bilder från det också, haha kolla här...



Jag tror vi har hittat någon som tar ut hästarna åt oss! haha...

Bryan Adams - Get out of my back

 


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade tidigt idag utan att veta varför.. Vet inte riktigt vad man ska fördriva dagen med, blir bio men det är först ikväll. Det är lite halv trist att bo så långt bort från allting...

Iallafall, ska äta frukost och se klart en film nu så får vi se vad som händer sen. Hör lite senare!

nattinatti

Hade precis tänkt lägga mig och sova nu.. Tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Har legat och sett en film och hunnit duscha osv sen jag kom hem. Nu blir det iallafall sova, imorgon blir det bio med agnes och syrran. En skräckis, fårse om jag vågar det! haha, nä men jag gillar inte skräckisar egentilgen... haha :)

Men vi hörs imorgon ♥

tripp till älvsbyn...

Har precis kommit hem. Kan väll inte säga att det var så himlandes roligt på ab nian. Förutom att halva stall gänget från råneå var dära, det var ju kul :D Följde mest med för att se till att min syster inte handlar så jävulst mycket, lite pengar måste ju bli över till mig!? Men jag lyckades nog inte så bra tror jag, det blev några tusen lappar som försvann dära. haha.. Jag köpte iallafall bara en mössa till mig själv (mamma betala iofs..) eftersom att jag inte behöver några ridkläder precis :)



Från Kingsland och den kostar ca 600kr.

Var och handlade på maxi sen, passade på att köpa hårfärg så att jag skulle slippa betala den själv. haha ;D Man får inte vara dum! Blir rött igen, utväxten har börjar bli allt för synlig så det är i stort behov av att färgas.. Vill egentligen inte ha rött hår längre även fast jag passar ganska så bra i det, men vet inte riktigt vad jag vill ha istället så får bli rött tills jag har besämt mig. haha ;D

just nu...


Så där ser jag ut just nu, ska iväg till älvsbyn och ab nian en sväng nu. Slänger in ett inlägg senare när jag kommer hem!


Måndag

Solen skiner ute (iallafall bakom molnen) så ska hänga med min syrra som ska ut och rida så tänkte ta en promenad brevid. För övrigt så ska jag nog rida själv lite i veckan! Ska bli grymt kul faktiskt, har inte suttit på en häst sen i april... Måste iallafall leta fram vars jag har alla mina ridkläder osv, haha :)

Iallafall, ska ut en sväng nu sen blir det att följa med till älvsbyn ikväll. Ab nian har typ nå jubileum eller något. Hörs lite senare! ♥


You make the rain fall - Kevin Rudolf feat. flo rida



The good guy


The good guy. Även denna film var gryyyyym! Har ni inte sett den så bör ni verkligen se den.

RSS 2.0