Idol


Säger bara en sak, han var gryyymmmm!!! :)) Han har då fått min röst ikväll!

IDOL !


Blue lagoon - Call from babylon

 


Arg ikea personal



Hiss eller diss?


Haha, jag tycker då att deras sågning av henne igår var helt rätt. Det lät inte bra och hon behöver inte alls vara kvar i tävlingen längre! Buuhuu för henne!

Torsdag

Äntligen hemma! När jag kom hem så hade min nya väska från friis & company kommit! Lägger upp bilder på den strax. Har väll inte direkt hänt något speciellt på skolan om jag säger så. Ska börja packa lite saker nu osv.

Vi hörs sen!

Martin Stenmarck - Everybody's changing



Jimmys farfar är glad

 


hoome sweet home

Sådär, nu var man då äntligen hemma. Dagen började med hk där jag och Oscar lagade mat. Blev faktiskt riktigt bra! Sen slöjd som är mindre roligt.. Ja det har inte hänt så mycket mera roligt om jag säger så. Slutade efter treo ch då for jag till min mormor i Jämtön för att äta middag. Har även suttit där och gjort bort lite läxor. Skönt är det! Fick ju dåligt samvete över matte provet så har räknat lite matte som tröst! haha..

Nu ska jag ta och slänga upp några till inlägg här, plugga lite till ochsen bänka mig framför idol, berg flyttar in, välkommern åter och sist kungarna av tylösand! För visst är det ikväll? haha..

Gooomorgon

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost just nu och ska strax börja fara mot töre.. Är inte alls pigg på skola just nu, vill bara fortsätta sooova...! Ska iallafall på middag hos mormor efter skolan så kommer inte kunna uppdatera försen ikväll.

Men jag hör av mig ikväll då..

Nattinatti

Har precis sett idol.. Och dom har gjort det svårt för sig, fleera bra i samma grupp..! Sassa var ju jävla grym alltså!! :D Riktigt bra var hon!

Nu ska jag iallafall ta och krypa ner i sängen och slå igång en film, criminal minds lättare sagt! Sen soova... Försöker slänga in ett inlägg imorgon innan jag drar på skolan..

Mike Posner - Drug dealer girl

 


Robert Gustavsson Parlamentet



jiiipppiiee!

Såg precis att mina två favoriter från igår gick vidare! :) Inte mina favoriter av alla kanske, men klart bäst igår! :)




Just nu..

..sitter jag och pluggar so och skriver klart min text om förändringar i vardagslivet från 1920-2000! Trist men det måste göras..!



Det var enkelt!





Klickade hem denna väska från aldora.se :) Den är från Friis & Company! Tar väll en  vecka kanske innan den kommer nu men..

Tisdag

Sådär, har precis kommit hem från skolan. Började med tre långa tråkiga lektioner efter varann. Gjorde bland annat IQ test på no'n. Men tänker inte säga vad jag fick, men smart är jag ju såklart. Sen har vi haft skolfoto.. För första gången någonsin fick jag sitta ner.. Har alltid varit bland dom längre i klassen med mina 1,70  men tydligen inte längre! Väntar nu bara att få skolkatalogen och få se hur det blev. Kan inte tänka mig att det blev särskilt bra faktiskt..

Sen matte då.. Fick tillbaka mitt matte prov jag skrev förra veckan och det var en stor besvikelse faksitkt.. Mitt FÖRSTA VG nånsin.. Blev faktiskt riktigt besviken på mig själv över det.. Hade ju hoppats på mvg som jag alltid har fått annars.. Men det var mest bara slarvfel så jag kan bara skylla på mig själv!

Farmor hämtade oss efter skolan och nu är hon här och ska byta lite gardiner. Jag ska ta och kika runt efter en ny väska och förhoppningsvis hitta någon jag gillar och klicka hem den. Sen ska jag ta itu med lite läxor osv.

Godmorgon!

Godmorgon på er! Gud så jäkla trött jag är.. Ändå tycker jag inte att jag är vaken så himla länge på kvällarna heller.. Sitter iallafall nu och äter frukost som består av mannagryns gröt.. Sen måste jag kila iväg till töre och bussen på en gång. Skol foto idag då.. Mindre kul om jag säger så.. Menmen.. Slutar iallafall 14,20 idag så det är ganska så lugnt.

Vi hörs när jag kommer hem! ♥



Natti natti

Sådärja, har sett New york fruarna nu.. Gud så hjärn tvättade vissa är! haha.. Man känner sig ju faktiskt smart när man ser dom. Nu ska jag iallafall ta mina medecin droppar och lägga mig i sängen och sen en film och sen sova.

Skol foto imorgon.. Så måste upp och sminka mig och göra något åt håret också.. Vanligtvis gör jag sällan det gör skolan, lite mascara ibland bara. Tycker inte det är nödvändigt för att gå till skolan precis..


Nu...


Naglar



Älskar det nya nagel lacket från Isa Dora! Perfekt för att snygga till naglarna lite nu när jag bara har mina egna naglar.. Ska göra nya lösnaglar i oktober :)

Före och efter bilder






plugg/dusch/idol

Har precis käkat middag och som vanligt är der jag som är kocken! :) Har innan det varit ute och rensat rabatten med syrran.. duktiga tjejor..! Sen tog jag orken till mig och plockade ut ALLT ur jeepen och sorterade det i lådorna och spännde fast lådorna på nytt. Så nu är det ordning och reda där med! Har före och efterbilder som dyker upp senare för sitter inte på min egen dator just nu..

Ska iallafall ta och skriva lite på so uppgiften nu eftersom att jag kommer att vara ledig på fredag. Säger inte varför, ännu! Sen ska jag börja klura på min bok recension också.. Sen ska jag ta en dusch innan jag bänkar mig framför idol såklart!


Hugo och Paow - La Isla bonita



Ha det så kult på resturangen



I realize, it was only just a dream

Är hemma från skolan redan faktiskt. Hade bara två lektioner idag, började med musik där vi gjorde klart våran låt och spelade upp den. Skönt det så vi får byta någon gång! Sen hade vi bild. Slutade halv tolv och så for jag och min syrra till mormor och fikade lite och sen skjutsade hon hem oss. Kom hem för ca 30 min sen.

Nu hade jag iallafall tänkt ta och se Parlamentet på datorn eftersom att jag missade det igår..!


Television

Nu ska jag krypa ner i soffan och se Johnny - sveriges fetaste man och sen parlamentet 20,30 sen efter det duschen! :) Skriver senare efter dee!

Achmed the dead terrorist



Eminem - Till I collapse



Tuff 90 åring!



HAHAHAHAHA!! :)

Godmorgon!

Ja.. eller jag har varit vaken ett tag. Har inte så mycket att skriva just nu men tänkte bara slänga in ett inlägg. Men jag skriver senare, då kommer även, dagens låt och dagens filmklipp ;) hah..

Robert Gustavsson Parlamentet



Secondhand serenade - Fall for you



HEJ OCH HEJDÅ

Har precis kommit hem. Åkte som sagt då först till boden på seg company.. Sen till storheden och köpte någe saker, utebur till kaninerna osv. Sen har vi vart till lilla söta kusinen som har fyllt år. Alltså inte gjort så himla mycket... Så har alltså inget att skriva. Hörs alltså sen!

Gomorgon!

Mitt i filmen igår slutade det med att vi fick ström avbrott. Härligt! Då blev jag sur så jag slog av datorn och la mig och sov istället. Nu har jag iallafall precis ätit frukost och ska ta och fixa mig lite och sen fara till seg i boden och sen stan och sen kusin!

Hörs när jag kommer hem eller under dagen.. :)

rubrik

Nu ska jag slå igång en film och sen sova? Ska upp kring åtta imorgon så det är väll inte annat än att göra så! Slänger in ett inlägg innan jag drar iväg till stan och kusinen och de imorgon!


laallaaaa

Ja då var idol avklarat för ikväll! Hoppas nu bara att ingen röstar på jamilla, hon behöver få åka ut.. Hon är så grymt jävla dålig! Aja, ska in till stan med mor och syster imorgon innan vi åker till Jonatan. Typ förbi seg i boden också.. Upp före fan alltså. Typ. Måste duscha imorgon innan också ids inte gå och göra det nu..

Såg precis att se upp för dårarna är på tv nu, kanske slår mig ner och ser den då. Slänger in ett inlägg senare!

Taacos!


Har alldels nyss käkat riktigt god tacos! Känns som om det är jätte länge sen jag åt det så det var på tiden! Har iallafall precis beställt hem uppföljaren på Liza Marklunds bok Nobels testamente som jag nyss läste ut. Riktigt bra bok, jag som inte ens gillar att läsa böcker överhuvetaget. Så ska fortsätta med boken efter den nu när dom kommer! Ska ta och krypa ner i soffan och se idol nu och sen får vi se.. Ska till min kusin som fyller år imorgon! Fast.. jag vet inte hur många.. 2 eller 3 tror jag att det är iallafall :)

Hörs lite senare..!

hahahahaha



hhahaahahahaahahhah fan såå jäkla braa!!! :)

Idol 2010



Chima, fan vilken skön kille..!



Björn, den sjungande polisen..!



Geir, riktigt skön snubbe, trots sin ålder faktiskt :)



Jay är ju också riktigt härlig..!

Elin är ju riktigt cool! Gillar hennes finska brytning..! hahah ;D

Sen kan man ju inte glömma bort denna snubbe... hahahah!




Hissar och dissar!


• Att ''Rang'' eller va dom nu kallar puckot för i Kungarna av tylösand har åkt hem, på egen vilja! Han har gått mig på nerverna varenda program även fast jag inte ens är där.. Kan bara föreställa mig hur det ska vara och bo med honom.. Så det är ett stort jäkla plus att han har åkt hem så nu kanske programmet går att se igen! ;D



• Välkommen åter.. Sjukt jäkla härligt program alltså. Älskar humorprogram, de är klart det bästa som går att se! 

 
• Petra Mede, ja ska jag ens behöva skriva något mera.. USCH säger jag bara......




återbesök vårdcentralen....

Så, hemma nu. Helg är det för den delen också. Känns rätt så skönt faktiskt. Har skrivit kemi prov idag och det gick faktiskt över förväntan! Har läst upp min hyllningstal och det var inte så hemskt ändå. haha! Har även hunnit vara på vårdcentralen och fått ny medecin.. Måste nog dit nästa vecka också. Gud så irriterande vill bara bli helt bra istället!

Så gick efter att vi hade slutat på apoteket och hämtade ut de dära och sen hem.

hör sen!

Har precis kommit hem och ska sätta mig och se kungarna av tylösand strax. Sen laga middag och ta i tu med läxorna, dra en dusch på det och se idol!



Har inte tid att sitta här och dumskriva. Vi hör sen istället då jag är klar med de jag ska göra!

mobilbloggar

Sitter på skolan just nu. Lika bra är ju det när det är så grymt dåligt väder. Jäkligt trist faktiskt! Kom på nu att jag hade kunnat gå och solaa när vi ändå hade så himla lång lunch men det glömmde jag helt bort så får ta det till helgeen istället.. Behöver få förbättra färgen en aning. Har tyska på typ 40 min. Sen idrott och so. Ska rå plugga till kemi provet sen när jag kommer hem och sen se kungarna av tylösand som jag missade igår. Nu ska jag återgå till väntandet.. Haha :-) vi hörs när jag kommer hem!

pluggg

Så nu har jag precis kommit hem. Tagit mig en macka och ska sätta mig med läxorna nu. Prov på fredag och inlämnings uppgift till fredag + engelska tills imorgon. Så jag har lite att göra!

Hörs senare ♥

mobilbloggar

Sitter på engelskan nu. Försov mig imorse så fick en aning brottom, klä på sig och slänga i sig nå mat och sen springa. Men det gick bra det också. Vi började med hk. Plockat upp potatis.. Haha. Sen slöjd och lunch. Ja jag har kanske inte så mycket att komma med just nu. Så vi får höras när jag kommer hem :-)

Godnatt

En sista uppdatering för ikväll blir det nu då. Har såklart sett på idol och hunnit med att duscha. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och se på nått avsnitt Criminal Minds och sen sova! Är så sjukt trött på mornarna så ska väll försöka somna lite tidigare ikväll.

Ska försöka slänga in ett inlägg innan jag drar på skolan imorgon, annars blir det under skolan. Sov gott alla ♥

Jag är med och tävlar..

..om denna skjorta! Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Tisdag

Slutade 25 över två så mormor hämtade mig och skjutsade hem mig. Har bland annat fått lite information om gymnasiet osvosv.. Kan inte säga att man blev nå klokare på det iallafall.. Snarare med förvirrad.. Ingen aning längre om vad jag vill gå, finns ju så många saker och välja på. Och vars jag vill gå osv..

Skrev även matte prov och jag måste säga att jag tror inte det gick så himla bra faktiskt.. Tyvärr! Men det återstår ju att se om det var bra eller inte. haha ;D

Ikväll är det idol så det blir de att bänka sig framför. Även läxläsning ska göras också.. Kanske finslipa lite på mitt tal eftersom att vi inte lästa upp några idag så jag hinner ju!


Kvällsöppet med Ekdal

Sitter och ser nyheterna nu.. Fråga mig inte varför men ska se Kvälls öppet med ekdal på en stund. Jimmie Åkesson ska ju vara med. Sen blir det hopp i sängen på en gång kan jag säga. Är ju fortfarande inte frisk.. :( Men plågar mig igenom skolan ändå!

Har skrivit klart mitt fina hyllningstal, riktigt nöjd faktiskt. Men hade inte så mycke tid på mig så det är lite snabb skrivet bara så skulle nog kunna finslipa  på det lite mera men det finns det inte tid till. Så går det när man ska ligga hemma sjuk en hel vecka! Valde att hylla offroad och framför allt våran klubb Piteå Offroad förening.


kriig


Hahah, många av er läser säkert den här idiotens blogg? Då har ni säkert läst om hennes fight med Paow.. Gud så jäkla omogen hon är. Kan hon inte bara erkänna att alla bara läser hennes blogg för att dom vill ha sig ett gott skratt, få se hur ful hon är och få läsa när hon skämmer ut sig själv. Ojoj säger jag bara!


Sen så säger jag, go Paow! Slå den fula jäveln bara :D

Less!


Alltså nu börjar jag bli less på detta tjat om Sverige demokraterna. Alla säger att dom inte vill ha dom i rikstan och är jätte upprörda över det osvosv. Klart röstade du inte på dom är det ju klart att du inte vill ha in dom. Det är ju inte så konstigt. Men det är SÅ HÄR svernska folket har röstat. Det är SÅ HÄR svernska folket vill ha det. Det är SÅ HÄR svenska folket kommer att ha det i dom kommande 4 åren. Ge upp, spelar ingen roll hur mycket ni säger att ni hatar SD, ingenting kommer ändå att ändras fören på länge. Lär er att leva med det och lägg ner allt prat..

Svenska folket har sagt sitt, vi vill uppenbarligen ha SD i rikstan. Så sluta förfan att ödsla energi på att säga motsatsen!

Ullared

Nu har jag precis käkat en god middag och ska ta tag i svenska uppgiften. Att skriva ett hyllningstal! Får väll se hur det går med det. Sen ska jag ta och kika lite snabbt i matte boken eftersom att jag har matte prov imorgon..! Och hinna duscha innan klockan åtta då det ä Ullared! haha.

Jag har faktiskt vart på Ullared en gång. För några år sen, 2007 tror jag att det var. Kommer ihåg att man fick åka ett mini tåg från parkeringen till varuhuset, eller det är ju som en mini by där också. haha rätt gulligt faktiskt :) Sen var det sjuuuuukt mycke folk där inne så man fick tränga sig som bara fan. Och köerna till provhyttarna var enorma! Men blev faktiskt lite förvånad över kvalitén på grejorna vi köpte där. Köpte en jacka och ett par ridbyxor och lite annat. Och för typ 100 kr förväntar man ju sig inte att det ska hålla längre än en månad? haha. Men dom är faktiskt hela ännu och dom skönaste ridbyxorna jag har. (Hade, har slängt dom nu eftersom att jag inte rider längre).

Ullared, hiss eller diss? Hiss av mig iallafall, faktiskt!

Iallafall, nog om det och in i skrivandet av mitt hyllningstal!  

Svenska New York fruar


Detta program ska då jag se på tv ikäll. Svenska New York fruar. Ska tydligen vara riktigt bra men det återstår ju att se. Tycker både, svenska, danska och norska hollywood fruar har vart grymt bra så hoppas detta är det med. Skåne fruar var då verkligen en besvikelse! Så grymt dåligt och flabbigt och jaa.. Allmänt irriterande.


home sweet home

Äntligen hemma då. Rätt så skönt. Pappa hämtade upp mig på skolan och så handla och sen hem. Det är faktiskt lite irriterande att gå skola så pass långt hemifrån. Plus att vi har 1 mil tills närmsta busshållplats/station som är Töre. Rätt så fast känner man sig faktiskt.

Nåväl, ska ta och skriva ihop ett hyllningstal till svenskan, laga mat. Duktig som man är så gör jag faktiskt det rätt så ofta. Tycker det är rätt så kul faktiskt. Och inte för att skryta eller så men jag tycker faktiskt att jag är rätt bra på det också. Övning ger färdighet, brukar man inte säga så? haha.

Men vi syns senare! ♥

mobilbloggar!

Sitter på tyskan nu och ser en tråkig film så kan ju passa på att blogga lite då. Fast jag har ju egentligen inte så mycket tt skriva... Var lite kämpigt att ta sig upp i morse kaan jag säga.. Men det är en rätt lugn dag idag så det gick rätt bra ändå. Har bara 4 lektioner samanlagt! Har bara svenska kvar så det är chill. Då blir det hem på direkten iaf. Får se .. Nämen hörrni nu ska jag ta och fortsätta här så hörs vi när jag kommer hem!

nattinatti

Jaa nu ska jag strax hoppa i sängen. Har sett lite på valvakan också, vilka idioter det finns alltså. Ska iallafall pallra mig till skolan. Måste göra bort matte provet osv så jag inte hamnar efter så mycket. Även fast jag är långt ifrån bra! Ska nog in på återbesök i veckan..

Nu kilar jag till sängen och sover!

sjuk.....

Godmorgon på er! :) Eller ja, godmorgon och godmorgon, jag har ju vart vaken ett tag. Mår inte så himla bra idag så tog och åt lite till frukost och la mig på soffan sen. Så himla skönt. Sitter just nu och ser pistvakt iallafall ;) haha. Sjukt roligt är det iafl.

Ser ni föresten att bloggen har fått nytt utseende. Är riktigt nöjd faktiskt. Men kan inte ta på mig det. Måste faktiskt tacka jätte bussiga Michelle som har hjälpt mig med det. Jätte snällt! :D


Heeemmmmmaaaa!

Äntligen hemma säger jag bara! Eller kom hem för ca en timma sen och har hunnit käka pizza. Oxfile, lök och beasås, mumma! Ända maten på hela dagen bortsätt från en macka.. Klev iaf upp före fan i morse och så drog vi till stallet. Dum som man var så hade man ju lovat att hjälpa till så då är det bara att hålla det eller hur?

Har iallafall suttit i ett rum på typ 3x2 meter i princip hela dagen och snackat i en mickrofon. Kul. Nja, varmt och äckligt, ingen vettig mat, jobbiga ponny mammor som kommer och gnäller, strul med alltinng, strykningar hit strykningar dig ändringar hit och ändringar dit. Har vart extremt mycke gorm idag så är gode  less nu kan jag säga...

Lite förvånad faktiskt över att min röst har hållit ändå, men nog känns det att man har snackat hela dagen. Nu ska jag iallafall ta alla mina medeciner och krypa ner under en filt i soffan och se en film. Grymt trött och slut..

Nu blir det..

sängen och god jävla natt...

mooovie

Hemma nu.. Jäkligt trött och ska upp före fan imorgon eftersom att man har lovat att hjälpa till på tävlingen i stallet.. suck!  

Igång med en film och känna lugnet, nu! Hörs kanske sen! ;)

heidå




Sticker ut en snabbis. Kommer inte hem sent.. Ser iaf ut så här juust nu!


Fredag


Har precis kommit hem från skolan. Missade första och andra lektionen eftersom att jag satt på vårdcentralen då.. Dom kom fram till att jag hade ögoninflamation, öroninflamation och hörselgångsinflamation.. Så det blev lite saker att hämta ut på Apoteket efteråt då.. Men känner mig faktiskt frisk i övrigt. Inget av dom där är ju något som smittar förutom ögonen men vem ska och peta i dom? Och känner mig frisk i övrigt förkylningen är iprincip borta bara lite ont i halsen..

Annars har det väll inte hänt så mycket mer annat. Skolan är ju som vanligt. Såå, vi hös senare! ♥


Nattinatti

Nu drar jag mig till sängen och sova! Upp och iväg på skolan imorgon då för första dagen sen i måndags.. Vi hörs imorgon! :)

Min sjuka humor.. hahah :D










Några fula klipp på yt.. :)

True love never ends


Har denna dag gjort så mycket som: Sett klart första säsongen av criminal men såklart var sista avsnitt ett delat ett så var tvungen börja på säsong 2. Är fast där nu. Jag har lyckats sova! Och vad har jag mer gjort.. Ingenting! Lite less nu, ser faktiskt fram emot skolan imorgon! Tro det eller ej.  Ja som ni kanske ser på bilden har jag bakat en kladdkaka också. Tror den blev lite missbildad, men hahaha.. Blir alltså kladdkaka och idol på någon timma! Duschen före det! :)

Hör sen! ♥

Godmorgon

Kan säga som såhär att jag mår inge vidare idag. Eller iofs så känner jag mig inte så dålig ändå.. Blir vårdcentarlen imorgon och skolan på det. Kul. Men ska bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv vi syns sen!

Godnatt

Inge bra det hära att vara vaken nu.. Betyder att jag kommer att sova länge imorgon och sen inte vara trött när jag behöver sova eftersom att jag ska upp på skolan på fredag. Nu hade jag iallafall tänkt ta och gå och lägga mig och iallafall försöka sova.

Godnatt vi hörs imorgon! ♥


;)


Idol

Lite kvälls uppdatering nu då. Har kikat wife swap och Idol... Käkat halstabletter och myst under täcket. Det säger ungefär vad jag har gjort under hela dagen iofs. Stannar hemma imorgon. Vill hellre bli frisk fort så jag är frisk till helgen.. :) Har ju böcker hemma så läxorna kan jag fixa ändå.


Idol

Lite kvälls uppdatering nu då. Har kikat wife swap och Idol... Käkat halstabletter och myst under täcket. Det säger ungefär vad jag har gjort under hela dagen iofs. Stannar hemma imorgon. Vill hellre bli frisk fort så jag är frisk till helgen.. :) Har ju böcker hemma så läxorna kan jag fixa ändå.


Jag är med och tävlar om..

..denna klocka här. 

 

Godmorgon!

Godmorgon på er. Har alldeles precis vaknat.. Känner mig nästan ännu sämre idag? Aja måste på skolan imorgon ändå. Ska ta och krypa ner i soffan och äta något och slå på en film nu! Vi hörs senare ♥

Godnatt

Nu blir det nog sängen för mig.. Ingen skola imorgon heller, stannar hemma istället. Så vi hörs imorgon..


Jag är med i utlottningen..

..om Hugo Rosas brillor! hehe ;)


http://hugorosas.se/ <-- Läänkning!


Farsan


Farsan. Fyfan vilken störtskön film! Verkligen tummen upp för den alltså :))

Kuriren.nu


haahha.. min syrra var med i tidningen!









lalalaa

Ååå har verkligen inget intressant att komma med just nu.. Bara dumskriver.. Har iallafall käkat middag och nu skulle jag tro det blir tv? Finns inte så många val när man är sjuk.. Tror jag ska dra på skolan imorgon ändå.. Tro det eller ej men sitter hellre där än hemma! Man blir för uttråkad.. Har matte prov och skriva också osv..

booring

Gud så tråkigt det är att ligga hemma sjuk.. Har sett en massa criminal minds avsnitt och så ett avsnitt från en serie på femman, men kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.. haha. Har suttit och läst lite om gymnasie linjer osvosv också... Ingen aning hur jag ska göra dära! haha.. Ska ta och hoppa i duschen strax och sen krypa ner här i soffan igen!

Godmorgon!

Mår inte så jätte bra idag ska jag ju säga. Har knappt fått sova någonting i natt för denna jäkla hosta har hållt mig vaken.. Har ingen röst heller och det bara bränner i halsen och dunkar i huvvet! Har iallafall fått halv sova lite tills nu så bra som det har gått. Har lagat mig frukost och ska ta och krypa ner i soffan och se criminal minds och försöka bli frisk!


maatte pluggis..

Blev bjuden på riktigt god palt hos grannen idag. Eller, palt kan ju inte vara annat än god? ;) Har efter det räknat massa matte.. Har inte skrivit vg eller lägre på ett enda matte prov sen sjuan så måste ju hålla kvar vid mina mvg.. *stolt*

Iallafall sen har jag sett biggest looser sverige och nu har jag lagt mig i sängen med datorn och ska sparka igång en film! Vi hörs imorgon!

Vampyrer suger


Vampyrer suger. Dom första 30 min var sjukt jäkla roliga och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket förut. Men sen resten av filmen var bara tråkig..

Not what i meant to say

Hemma nu då.. Dom två sista lektionerna gick rätt fort när dom äntligen hade börjat! Har blivit bjudna på palt hos våran granne ikväll. Så ska kila över dit på  en stund och sen blir det idol och lite läxläsning? Så får det bli!

Hörs senare!

mobilbloggar!

Gör ännu ett till inlägg från telefonen! Sitter just nu på skolan och försöker fördriva tiden med något... Vi börjar inte försen 13.20.. Vad det är irriterande med så långa hål, egentligen så borde dom ha alla lektioner i sträck efter varann och så får man sluta tidigare istället.. Menmen så långt har dom väll inte tänkt haha. Men ids inte sitta och skriva mer här på telefonen, vi hörs när jag kommer hem!

ändringar

Lite ändringar här som ni kankse ser.. men det är såklart LÅNGT IFRÅN KLART..! Kanske imorgon att den blir klar ellen någon dag under veckan.. :)

såådärajaa

Har precis kommit hem från middag på Byakrogen i Råneå. Käkade lax på planka, igen. Men den är så sjukt god! Kom hem för kanske en halv timma sen och hoppade direkt i duschen! Så nu blir det myys resten av kvällen.

Middag nu då!

Så då var man färdig sminkad, kläder utvalda och håret så när som jag vill ha det. Ska ut och äta middag strax! Så vi hörs ikvälll!


Slänger upp en gamal bild..

Baksmällan


Baksmällan. Haha alltså fan så sjukt bra film! Klockrent rolig från början till slut. Ja jag vet inte vad mer man kan skriva, klart en 5/5! ;)

Gomorgon ;)

Kör en snabbuppdatering nu bara. Har gjort hk läxa sen jag vaknade vilket var att koka sylt? Aja den är gjord nu iallafall! :) Ska ta och börja klura på en ny header osv nu hade jag tänkt.. Ska även ut och äta ikväll. Mycket trevligt!

Men vi hörs senare! ♥

Ändringar på gång!

Anledningen till att bloggens er ut såhär just nu är flr att jag ska ta och göra om designen och allt de dära :)

Sony Ericsson W995


Har min gamla telefon tillsaluu :) http://www.blocket.se/vi/29482190.htm 

Godmorgon!

Eller jag har faktiskt varit vaken en stund. Har ätit frukost och sett ett avsnitt criminal minds. Fick hem både säsong ett och två igår! Solen skiner ute så ska väll ta och gå ut en sväng! Hör sen!

Keep on walking

Gokväll! Har som jag skrev tidigade vart upp på berget med jeepen. Kikat på idol och bara kännt lugnet.. Nu har jag letat fram en film som heter just friends och nu är det den som står på schemat. Ingen aning om vad det är för film? Någon som vet om den är bra?

Men vi hörs efteråt!

Vitberget


Ska ta och köra upp på berget nu en sväng med jeepen! :) Vi hörs senare!

Love hurts

Heej allihopa. Fick sluta redan klockan ett idag eftersom att jag har valt jägar examen på elevens val och vi hade ingen jägar ex så då ringde jag efter skjuts hem ist. Ska iallafall ta och plugga teori och göra bort lite matte. Sen får vi se vad som händer. Inte allt för mycket är jag rädd.

Vi hörs senare!

Daihatsu Rocky





Bilder

Har precis kommit in! Har vart ute i solen och fotat bland annat min syrra när hon har ridit osv. JAG VILL HA EN SYSTEM KAMERA! :( Borde kanske söka ett helg jobb och tjäna lite pengar? Så någon som vet av något, hör av er!

Iallafall här kommer lite bilder :)

Hästar







Katterna:








Övriga:



Nu orkar jag inte lägga in fler! haha, vart ju rätt många :)

Torsdag

Äntligen hemma! So lektionen gick fort och efter det bjöd mormor mig och min syrra på mat... :) Strax ska jag iallafall gå ut och fota när min syrra rider, är nog hemma själv ett tag ikväll för dom skulle typ bort och äta? Tror det var så iallafall.

Tycker jag har varit ganska så duktig på att uppdatera sista dagarna! Tycker inte ni det också? :) Har även hämtat ut en sak idag men visar det sen!

mobilbloggar!

Mobilbloggar för första gången på den här telefon! Är det föresten någon som vet om det finns en så kallas aplickation för blogg.se till en android? Har iallall inte hittat någon? Vart litee stressigt med bussen imorse för min syrra var lite sseg osv.. Började med engelska sen no och matte.. Fick faktiskt gjort mycket + diagnosen också :-) lyxade till det med bk till lunch med några från klassen.. Eller ja lyxa till det var nog fel ord! Haha... Har haft tyska efter det och nu sitter jag och väntar på att so ska börja.. Sen blir det heem! Gud så less skolan jag är så vill bara heeeeeem! Men vi får höras senare, :)

Nattinatti

Jaa, skånefruarna var faktiskt inte lika bra som förväntat? Men kanske man måste ge det ngn gång till.. Dum var dom då! hahah :)

Riktigt trött är jag så ska ta och lägga mig och slå igång en film och försöka sova sen! Vi hörs imorgon! ♥

Skåne Fruar


Någon mer än jag som ser fram emot det här programmet? Kan bara tänka mig hur sjukt det kan vara. haha. Skåne är ju bara inte sverige? Man förstår ju inte vad dom säger, hoppas programmet är textat! haha :) Okej, så illa är det väll kanske inte, men nästan!

Får väll se om dom kan mäta sig med Anna Anka, hon måste ju vara den dummaste människan som existerar? Rätta mig om jag har fel! Men det återstår ju och se..
 

Idol 2010

Har fixat två biljetter till Idol när dom kommer hit upp till luleå i november. Har inte bestämt vem jag ska ta med mig ännu. haha :) Man måste ju passa på att gå och se när dom ändå är här uppe för ovanlighetens skull.. Bokade ju i första parkett också, såklart! ;)


If you was a gangsta..

Dagen har väll vart som alla andra onsdagar antar jag? Eller nej, vaknade imorse alldels för tidigt klev upp och så klev mamma upp typ en kvart senare och sa jaa vi behöver inte åka försen på en timma så vi har ju inte brottom. Åå, då blev jag sur som klivit upp i onödan.. Har förövringt riktigt ont i min högra höft, men vet inte varför?

Nu ska jag ta och plugga lite teori.. Hör sen!

Häst bilder




 Några av bilderna från idag, vill ha en system kamera :( Tycker om att fota men det är inge kul när man har så dålig kamera.. Aja får bli någongång när jag känner mig rik!


Haha, missade lite dära men tyckte bilden som var fin ändå... På något konstigt sätt? Ja jag vet inte.. haha :)


'Till I collapse

Idag har vi varit ute på Andholmen men skolan. Kan ju inte säga att det var kul för det var det verkligen inte. Det var ju kyrkan som höll i det så det förklarar ju resten. Slutade strax efter två så gick tillbaka till skolan och sen hem. Har vart ute i det fina vädret i flera timmar. Ätit middag och fotat när min syrra har ridit.

Ikväll blir det att se Idol 2010! Plugga so och egnentilgen tyska också men böckerna glömde jag ju såklart i skolan så får dra igenom det lite snabbt på skolan imorgon!


Nattinatti

Dagen har väll varit som vanligt kan man säga. Hem efter skolan och har väll inte gjort så mycke märkvärdigt. Så har inte så mycket att skriva! Ska slå igång en film nu och sen sova. Andholmen med klassen imorgon..

Vi hörs imorgon, godnatt ♥


Fredagens shopping!


Leggings från divA

Leggings från divA

Tights från h&m

Skjorta från Gina Tricot


Solglasögon från ur&penn

Real monster


Jag och min syster har nyss gjort en kladdkaka. Nu blir det att hoppa i duschen! Hör sen :)

Supersugen

Supersugen. Haha så jäkla skön film alltså! Riktigt jäkla bra var den faktiskt.. Gillar man komendi ska man verkligen se den!


I can't ignore the way you make me feel

Har varit ute och målat lite så det ska bli klart någon gång så jag får mina pengar. Nu ska jag iallafall börja laga mat.. Fårse hur det nu kommer att gå.. :)


Godmorgon!

Eller det var en stund sen jag klev upp. Har iallafall hunnit äta frukost och skrivit klart svenska uppgiften. Då var iallafall den ur världen. Idag ska jag iallafall ta och plocka ihop lite i mitt rum och sen göra bort so läxan också. Kanske plugga lite teori också. Vi får se..

Vi hörs sen iaf!

;D








I rymden finns inga känslor

Var ju då på bio med min syrra och Agnes igår. Vi såg i rymden finns inga känsolr och den var väll sådär.. Trodde faktiskt att den skulle vara bättre än vad den var! Men rätt rolig var den.


Innan det så vandrade vi lite på stan. Brandlarmet på shopping gick också så alla var tvungen att gå ut.. Hittade lite saker som jag visar lite senare!

Idag vaknade jag faktiskt tidigt, av mig själv också. Har käkat frukost och vart upp på berget med jeepen osv. Kommer lite bilder snart :)


Någon så fint, så himla sårbart..

Skolan som vanligt då.. Farmor hämtade oss efter att vi hade slutat så har vi ätit palt här hemma och jag har fått mina naglar fixade (: Bler rätt bra så vi får se hur länge det håller den här gången. Blir iallafall riktiga gele naglar i slutet av sept tror jag.. Iallafall imorgon har ska vi plocka lingon med skolan.. ojoj.. Sticker till stan en sväng efter det iallafall så får vi se vad som händer sen..

Hörs imorgon kväll! :)


Onsdag

Skolan var ju då som vanligt idag då.. Finns inte så mycket att skriva. Mellan so'n och tyskan hade vi 50 min hål så gick till badet och solade istället. Lite färg ska man ju få. Gick på tyskan sen och så slutade vi. For och handlade med pappa och sen hem.

Ska ta och läsa lite so och sen får vi se.. Final på fångarna på fortet ikväll så där lär man ju sitta bänkad! Men vi hörs senare!

RSS 2.0