....

Har kommit hem från farmor nu. Vet inte riktigt vad man ska fördriva resten av kvällen med.. Troligtvis en film skulle jag tro. Ska se om jag hittar något roligt. Annars suger denna kväll rätt hårt.

Tre systrar och en mamma


Tre systrar och en mamma. En sjukt bra film måste jag säga! Den var grym helt enkelt. Se den.

La di da..

En snabb uppdatering nu! Har varit till stan med mor och far och farfar en sväng och köpt nå virke, håller ju på att bygga ut stallet som jag nämt tidigare. Sen efter det har jag varit ute och fixat lite och eldat skräp. haha.. Nu har jag precis kommit in och ska ta och byta om och sen gå över till grannen på middag och sen iväg till min farmor som fyller år..

Hörs när jag kommer hem! ♥

Godmorgon

Godmorgon! All snö från igår är så gott som borta nu, trist... Ska ta och dra mig upp nu och kanske få något vättigt gjort idag också... Slänger in något senare ist!

skit regn!

filmen jag såg var ruskigt bra faktiskt. Slänger in ett inlägg om den imorgon när jag vaknar. Imorgon blir det lång sov morgon för min del ska jag tala om, sen kanske hjälpa till med utbygnaden på stallet lite? Nja jag vet inte. Har ju blivit plusgrader och regn nu ikväll så all snön vi fick glädja oss åt tidigare idag finns ju tyvärr inte kvar!

Nu ska jag ta och slå igång ett avsnitt criminal minds och sen sova. Godnatt♥

glöm inte..


Ni glömmer väll inte att man ska ställa tillbaka klockan en timma inatt!? Då kan man ta sig en timmas extra sovmorgon utan att det gör någonting, skönt!

Har precis börjat se en film som verkar riktigt bra, är reklam nu så ska strax kila iväg till soffan igen. Slänger in ett inlägg efteråt.

Baracuda - La di da


SNÖ!


Det snöar ute! :):):) Okeej, riktigt så mycket snö som på bilden har det ju såklart inte kommit, men nån centimeter iallafall. Älskar snö! Utbygnaden av stallet börjar bli klar, den har iallafall tak och väggar nu så rullade in stor däcken under tak dära. Inge bra om dom ligger ute, sliter onödigt på dom! Pappas nya däck har också kommit, börjar bli några bogger däck på gården nu! haha..

Under dagen har jag tagit hand om sekretariatet i stallet hela dagen på klubb tävlingen. Nu hade jag tänkt kika runt lite hära, ta en dusch och sen får jag se. Klev upp tidigt imorse så är en aning trött.. Hörs lite senare! ♥

goomorgon

Godmorgon på er! Kan säga att jag är rätt så jäkla trött just nu...! Men stänkte bara slänga in ett inlägg snabbt för nu ska jag till stallet och hjälpa till dära.. Kommer inte hem försen i efter middag så hörs senare! ♥

lalala

Jaa, Geir är kvar i Idol iallafall! Meen, tror faktiskt inte att han kommer att hänga kvar så länge till och det är jäkligt synd! Iallafall, ska till stallet imorgon bitti och hjälpa till på klubbtävlingen osv och sen skulle vi typ på middag i stan? Jag tror det iallafall. Tror jag ska ta och se sista avsnittet av kungarna av tylösand nu och sen sova..


Idol

Nu blir det idol! :) Hoppas alla röstar på GEIR!! =)

Daniel Adams - Gubben i lådan


Fredag

Har aldels precis ätit middag. Gjorde en pizza! Riktigt gott.. Strax kommer nog några släktingar hit eftersom att min syster har fyllt år i veckan. Efter det blir det att sitta bänkad framför idol, såklart! Måste ju se till att Geir blir kvar, iallafall tills jag ska dit och se!

Slänger in ett inlägg lite senare för har annat å göra nu..

rubriker suger

Ett sista inlägg nu då.. Ska ta och lägga mig och se en film nu och sen sova. Ska verkligen försöka att inte försova mig imorgon som jag har gjort iallafall de två senaste dagarna! Så sjukt irriterande å behöva stressa ihjäl sig när man väl vaknar. Jag blir bara på dålig humör! Fast det är jag iofs alltid på morgonen men det blir värre när jag måste stressa för att jar har försovit mig..! haha. Skärpning för mig nu!

Såå om jag nu lyckas att inte försova mig så blir det ett inlägg när jag vaknar annars kan ni ju glömma att jag hinner det! haha ;) Goodnatt ♥

Robinson

Sitter just nu och ser slutet av Robinson. Såg alltid det programet förut när jag var liten men på senare år har jag nästan inte sett ett enda avsnitt. Tycker det har blivit mycket tråkigare nu än förr. Vet inte riktigt, haha.

Har slut ström på datorn nu så måste slå av den för strömsladden är tyvärr inte just hära. Slänger in ett lnlägg lite senare innan det är dags för sängen!

Torsdag

Hallå allihopa! En snabb uppdatering nu då.. Har väll inte hänt någonting på skolan typ, det vanliga och det är inget att orda om precis. Slutade 15,25 så for direkt hem. Har städat lite här hemma eftersom att släkten kommer hit imorgon. Nu hade jag tänkt spela lite ps och sen såå.. vet jag inte! Hade ju planerat att jag skulle plugga hela kvällen men så blev biologi provet uppskjutet tills på tisdag veckan efter lovet. Det var grymt skönt faktiskt. Har inte haft mycket tid till att träna kan jag säga.

Jag slänger in ett inlägg lite senare för nu ska jag göra annat..

Onsdag

Har precis kommit hem! Har bara hunnit äta middag. Slutade halv fem så knallade iväg på stan och hittade tre spel som jag köpte till min syrra eftersom att det var det hon önskade sig. haha. Sen sprang jag ner på busstationen och höll på att missa bussen duktig som man är.. Eller ja inte riktigt så var det.. haha!

Nu har jag så sjukt jäkla ont i ryggen iallafall så ska lägga mig raklång i soffan eller något. En massage skulle inte sitta fel kan jag säga. Ingen aning om vad jag har gjort.. haha.

mobilbloggar

Sitter på bussen på väg in till stan just nu. Ska på gymnasiebyn och ha en sista lektion innan jag slutar. Då ska jag ta en runda på stan och se om jag kanske hittar något till min syrra. Åker nog med 17.35 bussen hem. Har sjukt ont i ryggen och vet inte riktigt vad jag har gjort och vad det kommer ifrån... Inge kul alls..

nattinatti

Då var man hemma från utvecklingssamtalet! Gick väll bra, eller inte dåligt iallafall haha! =) Så nu blir det sängen och sova! Ska till stan imorgon efter skolan, eller ja ska ju på en grej på gymnasiebyn så när jag slutar där så ska jag in till stan och kanske köpa en present till syrran som fyller år imorgon? Jag vet inte riktigt om jag tänker vara så snäll? haha...

Men ska försöka mobilblogga lite imorgon! Godnatt så länge ♥

Idag har jag...


...varit och hämtat ut biljetterna till Stockholm Horse Show i slutet av November i globen. Håller ju inte på med hästar och så längre men min syrra ville fara dit så då blev det så. Det finns ingen Stockholm Offroad Show!? haha...


Har för ganska så länge sen vart och hämtat du de hära. Är inte så länge kvar dit nu! Hoppas bara Geir är kvar då, annars blir jag sur.. haha!

haha, kolla vars vi sitter ;D

It's all that I can say


Har kommit tillbaka från en promenad, städat lite och hunnit duscha! Nu blir det en snabb power nap sen middag och utvecklingssamtal på det....

promenad/pn/utveckligssamtal

Jaa man kan undra vars det där med mobilbloggningen idag kom? Ja jag har inte haft tid med det helt enkelt. + att jag inte har gratis internet i telefon så det kostar endel att vara inne hela tiden vilket jag är så pengarna på telefonen räcker inte så länge precis. Måste springa och fylla på den imorgon. Iallafall har inte hänt mycket intressant på skolan som är något att skriva om iallafall. Nu ska min syrra ut och rida så jag tänkte följa med och gå istället. När jag kommer tillbaka sen ska jag damsuga mitt rum och sen ta en pn innan utveckligssamtal ikväll.. Låter väll kul? Eller så inte.

Men vi hörs på en timma ungefär ♥

Nio månader


Nio månader. När jag först läste baksidan verkade filmen helt bra, eller att den iallafall kunde vara bra.. Sen så är ju Hugh Grant med och han är ju som jag har sagt tidigare en av mina favoriter! Men tyvärr så var filmen en stor besvikelse, den var inte alls särskilt bra snarare långtråkig och seg.. Nä en av hans sämre filmer helt klart!

words come easy when their true

Har precis lagt mig i sängen och hade tänkt slå på en film eller något och sen sova. Finns väll inget så härligt som att lägga sig i en ren bäddad säng!? haha ;) Innan jag lägger ifrån mig datorn och somnar till en film tänkte jag slänga in ett inlägg om en film jag såg igår lite snabbt bara..

Mobilbloggar som vanligt imorgon då, natti ♥

svenskan, check!

Äntligen färdig med svenskan nu! Har skrivit 10 sidor om mitt drömyrke och mitt liv om tio år. haha, inget jag kommer att lägga ut här! så vet ni vet ;) Ska iallafall gå ner till pappas dator och skriva ut det nu...

Iallafall, ska ta och städa mitt rum lite snabbt nu. Behövs verkligen! Efter det hade jag tänkt ta en dusch och sen hollywood fruarna ikv? Perfekt blir det.. Hör senare måste kila vidare nu!

just nu...


home sweet home

Har precis kommit hem! Ska sätta mig och skriva på svenskan som en dåre nu! Fick även tillbaka våra recensioner idag, ett vg+ vart det på den. Ska spela lite ps2 och sen svenskan... haha orkar verkligen inte nu..

Slänger in lite ordentligare inlägg senare!


sitter på skolan

Har aldeles nyss haft musik. Var jäkla trött när jag vknade imorse ska jag säga, och förkyld och jävlig. Ville bara vända mig om och sova vidare. Men nej det gick inte. Hm vet inte riktigt vad jag ska skriva, slänger snabbt in ett inlägg när jag kommer hem om jag har tid. Snart är det lov och det ska bli så jäkla skönt ska jag säga... Det behövs verkligen! Allt är så stressigt nu och mycjet att göra känns det som. Hörs senare då...

Robbie Williams - shame

 




Parlamentet

Strax börjar parlamenet, mitt absoluta favorit program och synd så är det ju bara en gång i veckan.. Det är lite tråkigt! Iallafall, har inte fått gjort särskilt mycket på svenskan ska jag säga. Däremot har jag städat mitt rum lite snabbt.

En varm dusch på det och sen parlamentet skulle inte sitta fel. Fårse hur jag mår imorgon om det blir att fara på skolan eller inte.


Godmorgon!

Vaknade kring elva ungefär.. Har efter det bara förflyttat mig till soffan och sett repriserna av idol! Ska ta och skriva lite svenska och sånt nu också hade jag tänkt. Dricka varm choklad och försöka bli frisk!


ny väska!

Jag måste bara säga en sak, beställde ju hem en väska för ca 3 veckor sen. En friis och company väska. Den väskan har nu gått sönder, men inge mycket bar några sömmar som har spruckit. Mejlade iallafall och skrev det till där jag hade köpt väskan och 3 dagar senare har jag en ny väska i brevlådan! Det är vad jag kallan service! Behövde inte skicka tillbaka den gamla eller betala någonting utan fick direkt en ny. Många ställen som behöver lära från dem tycker jag!



Fredag


På fredag hade ju då mamma disputatuonsfest om det nu heter så? Hon har ju nämligen dokturerat i nationalekonomi. Så först klockan ett så satt vi och lyssnade när dom förhörde henne osv på det hon har skrivit. Det tog ca två timmar och allt var ju då på engelska också, och ingen av dom som frågade osv pratade särskilt bra engelska så det var inte lätt att förstå! Efter det bjöds vi på fika medans dom bestämde om det skulle bli godkännt eller inte. När det var klart började vi ställa till bord och klä dom med dukar, duka borden osvosv.

Själva festen var ju inte så himla kul, ganska så lång randing och tråkig. När alla till slut hade gått så var vi ju tvungen att plocka ihop allting och ställa tillbaka allt som det var från början, bära tillbaka allt till bilen osvosv. Typ 100 blommer kändes det som att det var. Hela köksbordet är då fullt nu med blommor. haha! Somnade rätt sent och klev upp tidigit idag så är gode trött...!

Personalmöte/middag

Nu är jag äntligen hemma! Blev inte många timmars sömn i natt precis! Har suttit på personal möte i ca 6-7 timmar... Och nej, det var inte så tråkigt som det låter! Det var faktiskt ganska så intressant och bra att få vara med. Efter det så har vi spelat boul också. Ett spel jag i princip aldrig har spelat förut och kan väll inte säga att jag var så himla bra iaf! Fick en medalj (fick iofs alla) och ett present kort på Clas Ohlssons på 200kr.

Sen fick vi god middag med för rätt som var nå creme fraich rom och något annat. Sen potatis gratäng och oxfile till varmrätt, riktigt gott! Sen fick vi någon choklad kaka med glass och bär till efterrätt. Sen skulle alla andra dra vidare ut på krogen och liten som man då tyvärr är så for jag hem istället. Har ju lyckats gå och dra på mig en satans förkylning till också. Morgondagen kommer jag inte att göra mycket, ska ta och ligga i soffan och ta det lugnt hela dagen!


sitter...

...på mammas fest i luleå fortfarande. Kan inte riktigt säga att det är särskilt kul. Förhoppningsvis så drar dom hem snart så vi får städa och fara hem. Ska ju upp tidigt imorgon. Har kollat lite snabbt på idol resultaten bara, min favorit geir är då kvar iallafall. Då är jag nöjd haha :-)

på universitetet...

Sitter just nu på universitetet. Mamma dokturerar ju idag så kommer vara här hela dagen och fest eller vad man ska kalla det :-) trevligt trevligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, slänger in ett inlägg senare om jag hinner det. Måste ju hjälpa till och ställa i ordning osv. Men vi hörs senare då!

stress...

Gud vad allt känns stressigt just nu! Hinner verkligen inte med att blogga något förutom så här från telefon. Iallafall, efter att jag hade slutat så hämtade farmor mig så for vi till stan. Hittade mig en kort kavaj precis det jag letade efter också. Skit snygg kommer bild någon dag då jag har tid med de ! Sen gick vi på österns pärla och åt. Riktigt gått! Sen satt jag hos henne ett tag innan mamma kom och hämtade mig. Går efter det färgat både hennes och min systers hår, satt på lösnaglar på mig själv och nu har jag precis lagt mig i sängen och ska se en film. Känner att jag håller på att bli sjuk också och det är verkligen inte bra! Nåja jag försöker slänga in ett inlägg imorgon! Godnatt

sitter...

...med clara och spelar kort typ. Börjar inte försen 12.10 typ... Så jäkla irriterande med så långa hål... Ska iallafall in till stan sen när jag slutar, meen ska fortsätta med det här nu så vi hörs väll senare eller nå :-)

Onsdag

En snabb uppdatering nu då... Sitter hemma med farmor och dom. Dom sitter och planerar för mammas fest på fredag, rätt så intressant eller så inte! haha.. Har försökt plugga lite men det har inte vart allt för lätt att koncentrera sig precis. Ska iallafall ta och lägga mig i soffan och se kungarna av tylösand nu! Mitt favvo program... haha.

Vi hörs imorgon alla söta!


på väg till stan...

...med skolan såklart. Ska på kh och se någon teater typ :-) var på skolan åtta utan att vi hade någon lektion så det var lite surt haha... Efter att jag slutar idag ska jag till min mormor en sväng och sen tillbak på skolan på min syrras kvällsredovisning. Meeen vi hörs senare! :-)

lalalala

Ja jag är som sagt hemma från stan nu... Har för övrigt skrivit engelska prov idag. Var helt inställd på att det var på fredag! Det gick förvånandsvärt bra för att ha tränat rätt så lite! Har som inte så mycket att komma med, sitter och ser en sjuk film nu så tänkte se klart den och sen hoppa i säng!

dagens shopping!



En stickad kofta och en lång cardigan... Behövde egentligen bara en av dem.. Men kunde ju såklart inte bestämma mig så var tvungen att ta båda två haha! Båda är köpta på gina tricot!

Bilder





Lite fula bilder från idag... Jag och agnes försökte få min syrra att äta bönor! Och såklart lyckades vi :) haha... Bilder på de jag köpte kommer senare eller imorgon!


vääntar...

Sitter just nu på busstationen i luleå... Åkte in med kvart över tre bussen hit och har hittat mig lite fint faktiskt. Eller två stickade tröjor, visar bild när jag kommer hem! Min syrra, agnes och oscar har också vart med. Har tvvingat på oscar ett par nya skor och jeans! Haha... Sen har vi varit på sub & co. Och käkade middag... Men jag skriver och lägger upp lite bilder när jag kommer hem!

Måndag

Ja vad har jag gjort idag då.. Hade bara två lektioner på morgonen sen åkte vi buss in till stan och så blev det en teater på kh. Den var faktiskt lite av en besvikelse om jag ska säga så. Ingre bra... Sen avslutade vi med svenska på skolan.

Har efter det hjälpt mormor att baka hemma hos henne. Fick även middag dära! Sen har vi kört runt halva norrbotten haha.. fråga inte varför! När jag kom hem hoppade jag i duschen och efter det sett svenska new york fruar! Nu är det iallafall dags för sängen.. Hörs imorgon!

Måndag

Ja vad har jag gjort idag då.. Hade bara två lektioner på morgonen sen åkte vi buss in till stan och så blev det en teater på kh. Den var faktiskt lite av en besvikelse om jag ska säga så. Ingre bra... Sen avslutade vi med svenska på skolan.

Har efter det hjälpt mormor att baka hemma hos henne. Fick även middag dära! Sen har vi kört runt halva norrbotten haha.. fråga inte varför! När jag kom hem hoppade jag i duschen och efter det sett svenska new york fruar! Nu är det iallafall dags för sängen.. Hörs imorgon!

A beautiful mind


A beautiful mind. Måste vara den bästa filmen jag har sett på mycket mycket länge! Den var sjukt bra, lite lång kanske..

Lördag

Har precis sett the wicker man som jag skrev om i förra inlägget.. Ska se slutet på a beautiful mind nu och sen sova... Är riktigt trött och klockan är inte ens elva! Inte bra det hära... Kanske slänger in ett inlägg lite senare om jag orkar, haha!

The wicker man


The Wicker Man. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Filmen var då inte bra iallafall. Den var konsig och långtråkig och sen slutade den verkligen jätte dåligt! En av Nicolas Cage dåligaste filmer, eller den dåligaste måste jag nog säga!

Wedding Daze


Wedding Daze. En sjukt rolig och bra film! Gillar ni humor så bör ni verkligen se den :)

Fredagens shopping!




♦ Ett par Fred Perry skor från Scorett! Verkligen skitsnygga!



♦ En t-shirt från Gina Tricot...


♦ En mysig kofta från Gina Tricot.


♦ Två par tights från Lindex.


♦ Mysig halsduk från JC.


♦ Tunika från JC.


Idol



Finns inte så mycket att säga om honom, han är GRYM! ♥

dålig uppdatering!

SOrry för dålig uppdatering! Har inte haft tid känns det som. Men har ändå inte så mycket att skriva, vet inte riktigt hur det går ihop! Åkte iallafall in med 13,40 bussen igår, knallade runt lite på stan och hittade lite fina saker! Jag visar dem ikväll! Såg idol och så vidare efter det. Kommer ett inlägg om det snart ;D haha..


laalaala

Oj vad dålig jag är på att uppdatera! Men iallafall, har försökt mig på engelska uppgiften men nej det får jag skjuta upp till nästa vecka. Har skrivit på svenskan och pluggat tyska..eller nej det har jag inte men försöker intala mig själv att jag kan det..men det gör jag inte! Sen har jag lagat mat och nu ska jag knalla över till grannen en sväng!

Jag hör av mig när jag är hemma igen!


Rubriker suuuger

Har inte blivit så mycket uppdatering idag. Var ute på en promenad och fixat lite saker osv. Nu ska jag iallafall ta och lägga mig och sova! Uppdaterar imorgon ist!

Offroad bilder!








Nej några fler bilder ids jag inte lägga upp hära, ni får kika min pixbox istället! Länk har ni här.

free fallin'

Hemma nu. Gud så trött och seg jag har varit hela dagen. Orkade knappt upp ur sängen... Kan väll inte säga att det har hänt så himla mycket idag. Det vanliga i princip. Nu ska jag ta tag i lite tyska plugg som lär behövas! Och sen laga mat och sen slänga mig på soffan. Är så sjukt trött... haha.

Slänger in en fin bild sen helgen :)

Idol



Mina två absoluta favoriter i Idol! Sassa var också en favorit, synd bara att hon åkte ut...


Hemma igen..


Då var jag hemma efter en grym helg! Har varit helt perfekt! Har vart jätte kul, mycket köra. Tyvärr gick vinschviren av för mig, men det går ju att lösa.. Men andra hade större problem:

Har kanske inte så himla mycket intressant att skriva. Jag slutade iallafall på en femte plats. Men kan slänga upp lite bilder i ett annat inlägg. Sen finns alla bilderna på min facebook!

heejjdåå


 


One of a kind

Hemma nu iallafall, eller för ett tag sen. Har snabb packat lite av det jag ska ha med mig. Inte färdig men en början iallafall. haha. Fick tillbaka kemi proven idag, blev ett MVG på det! Sen även våra hyllningstal, fick ett VG+ på den och det var mycket bättre än vad jag hade trott. Skrev ihop talet på ca 15 min kvällen före så hade inte förväntat mig mer än ett G. Så är riktigt nöjd över det!

Hämtade ut paketet från tsw när jag hade slutat och handlade också. Sa ta och hoppa i duschen nu sen laga mat och sen packa färdigt osv.

paketet har kommit..

..så hämtade ut det efter skolan idag. Det var de från tsw... En snygg rosa HUMÖR tröja blev det! =)




nattinatti

Har suttit och sett lyfällan...Gud vilka problem folk skaffar sig. haha det är lite sjukt! Iallafall, ska ta och börja packa lite smått nu, sätta kameran på laddning osv. Sen krypa ner i sängen och SOVA, var så grymt jävla trött imorse alltså...

Godnatt alla ♥

haha, icas egen videoblogg



Daughtry - Life after you

 


Shopping...

...igen. Fast denna gång är det faktiskt mamma som har betalat. *blinkblink* Nä men det blev bara en tröja från junkyard, en foxtröja. Förhoppningsvis så kommer mitt paket från topstreetewar imorgon iallafall. Men lägger upp bild först när dom kommer!

Hatar rubriker...

Har inte mycket att skriva... Har inte gjort så himla mycket. Lagat mat, skrivit ut bokrecensionen och räknat lite matte, precis som jag sa tidigare. Har hjälpt mamma att göra klart inbjudningskorten till hennes dokturering eller vad det nu är.

Nu börjar ju Robinson strax men får se om jag ids se det.. Ska ta och packa lite också. Det som jag inte ens har börjat med. Men det går väll fort. Ett par stövlar, bil nyckeln och jackan så klarar jag väll mig? Eller... tror inte det.

traalaalaa

Hemma nu.. Ska ta och skriva ut min bok recension, räkna lite matte osv. Ska lämna in recensionen imorgon och diagnos i matten så bara ta och göra det! Slänger in bild på tröjan jag beställde för någon dag sen också. Men nu ska här räknas matte... =)


i skolan...

...och hjälper Clara att renskriva sitt so arbete. Duktig som man är så har man redan gjort det, förra veckan. Har nyss haft matte iallafall, de andra skrev prov så satt i grupprum med emil. Jobbade ganska bra faktiskt, hann en del. Blir diagnos imorgon iallafall.

Har lunch nu men får inte komma in i matsalen försen kvar över.. Sen tyska och so och idrott typ? Iallafall, ska fortsätta hjälpa Clara nu så vi hörs väll när jag kommer hem!

Kungarna av Tylösand!

Har nyss sett säsongspremiären av bonde söker fru. Nu ska jag ta och tvätta bort lite smink osv och sen ta och lägga mig i soffan uppe istället och se kungarna av tylösand på ett tag efter det blir det sova på direkten! Är så himla seg på morgonen annars... haha.

Såå, vi hörs alltså imorgon! Godnatt ♥

hmm!?

Har fått den äran att få ett inlägg på min syrras blogg! Eller ära och ära...? Det är nog inget possitivt i det! Snarare dåligt! När man läste vad hon hade skrivit undrar man ju om hon är riktigt frisk!? Det är då inte något hon har fått av mig... (aa) haha. Det där med agressionssvårigheter stämmer ju såklart inte! Eller inget bevisat iallafall, mamma sa för en dag sen att hon skulle köpa mig en boxningssäck som jag kan slå och avreagera mig på när jag blir arg ist för på min syrra.. Men tro mig, det är roligare och slå henne! Sen LA med bil? haha, det finns inte ens olika klasser på det sättet! hahah... Och ja jag har ridit men slutat för ca 6 månader sen, för ja offroad är roligare!

Haha, där har ni lite klarheter i det puckot skrev! haha, här har ni FEEEET JÄVLA LÄÄÄNK till inlägget!


Onsdag

Då var man hemma. Gud så seeeegt det har gått idag, helt sjukt.. Sen har det hela tiden kännts som om det har varit torsdag, ännu värre! haha. Har väll inte så himla mycket intressant att skriva om skolan precis.

Nu ska jag iallafall ta och göra middag snart.. Mäster kock som jag är! Sen ta och städa mitt rum, ordentligt! Plockade iallafall upp alla kläder från golvet igår så ett litet framsteg. Men plocka ihop allt annat, damsuga, damtorka sov. Så det blir snyggt och fräscht!

Efter det blir det kanske en promenad om jag hinner! Skönt att vara ute och gå när det är mörkt och mysigt.. hah.. Såå... vi hörs senare!

Godmorgon!

Har alldels precis satt mig och ska ta och äta frukost... Gud så trött och less och irriterad jag är... Men får stå ut till fredag iaf, boden och offroad då! Renska tankarna lite också, få tänka på något annnat! :)

Men iallafall, ska ta och kika runt lite här sen iväg till töre och bussen... Hör sen! :)

duuschen/godnatt

Då var wallander slut. Ska ta och hoppa i duschen nu och sen ta och lägga mig i sängen och slå på en film eller något.

Kanske slänger in ett inlägg imorgon innan jag far på skolan..!

Nu, Wallander!


Älgmage?

Har förseten en lite mysig bild på vad vi hittade i skogen idag på våran orientering.. Mysigt värre!



jag vet inte riktigt vad det är, men jag skulle gissa på en älg mage? haha...

Life after you - Daughtry

Ten miles from town and I just broke down
Spittin' out smoke on the side of the road
I'm out here alone just tryin' to get home
To tell you I was wrong but you already know

Believe me I won't stop at nothin'
To see you so I've started runnin'

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

Last time we talked, the night that I walked
Burns like an iron in the back of my mind
I must've been high to say you and I
Weren't meant to be and just wastin' my time

Oh, why did I ever doubt you?
You know I would die here without you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after
After the life we've been through
'Cause I know there's no life after you

You and I, right or wrong, there's no other one
After this time I spent alone
It's hard to believe that a man with sight could be so blind
Thinkin' 'bout the better times, must've been outta my mind
So I'm runnin' back to tell you

All that I'm after is a life full of laughter
Without you God knows what I'd do, yeah

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you
I'm thinkin' 'bout all that still matters is love ever after
After the life we've been through, yeah
Know there's no life after you


Shopping sugen!

Känner att jag måste ta mig in till stan en dag i veckan... Hur jag nu ska ha tid med det kan man ju undra. Blir ju borta Fredag em till söndag em, Får bli imorgon kanske? Behöver (vill ha) nya skor ja det är väll den stora anledningen. Ska kolla lite på hårfärger också.. Tycker det är dags för en förändring på den fronten. Men vet inte vad jag vill ha för färg, någon ljusare brunt tror jag. Fårse... Klickade nyss hem två plagg från topstreetwear iaf, inga märkvärdiga saker, en HUMÖR tröja och ett par mjukisar. Hoppas att de hinner komma ja innan fredag iallafall.. Tror nog det, dom brukar vara ganska snabb dära! :) Kan komma med bild senare...

Tur att man har pengar, annars skulle jag bli demprimerad.. På riktigt!

Köper folk detta!?

Pewee Trousers SEK 1499, Rodebjer - NELLY.COM

Satt och kikade på nelly nyss... Bläddrade förbi dessa byxor. Köper folk verkligen sånna!?!? Måste ha vart det fulaste jag har sett på  mycket mycket länge! För 1500kr dessutom! haha...


hahahahahahh...



hahhahahah..!! Det dära minns jag. Det är väldigt länge sen nu 2007 eller 2008 tror jag. haha det var en tjej som köpte en häst av mig som ringe och försökte driva med oss. haha, eller ja hennes kompis! hahah ;D Så vi spelade med, hahahah.. fan vad vi skrattade jag och matilda! Vi visste först inte vem det var men jag lyckades lista ut det sen iallafall. Haha.  OJOJ säger jag bara..!!!

Cue - Burnin




Fast.. denna låt är mycket bättre med Geir, faktiskt. Han sjöng den rikgit bra! Man blev ju nästan lite rörd..

haha, man kan ju sitta och lyssna på den om och om igen!

Orientering...

Hemma nu! Hade orientering idag.. Gick faktiskt rätt bra för mig ock Clara, haha. Vi bada då inte i någon myr de här året! haha. Var hemma kring halv ett så fårse vad det blir att göra nu.. Blåser som fan ute så man flyger väll bort om man går ut.. hahaha!

Ska ta och försöka plugga lite tyska iallafall! Så hörs vi lite senare.

skola/plugg/mat

Hejj på er! Ska skvriva snabbt om dagen bara. Började med planering och efter det skulle vi ha haft musik men våran lärare var inte dära så hade hål hur länge som helst kändes det som..! Gud så irriterande det är när det blir så. Hellre alla lektioner efter varann och sluta sen det vore mycket bättre. Sen bild iallafall och sen lunch. Hade lång lunch också så gick och solade då. Sån tur att det finns solarium så nära skolan!

Sen tyska och sist svenska. Var och handlade och sen hem. Har suttit och gjort lite läxa, tyska prov nästa vecka för den delen. Nu ska jag iallafall göra mat, pizza! Vi hörs sen!

laalaallaa

Dålig uppdatering idag också.. Men ärligt så är jag inte alls på humör för att skriva något heller. Nu hade jag iallafall tänkt slå på en film och gå och lägga mig och se det. Irene Huss börjar ju nu så det får de bli!

Förseten skicka ett sms med erat namn till mig! 073-0739010...

goomorgon!

Godmorgon! Har alldeles nyss vaknat. Har fått göra en jävla uppdatering på telefonen och sparade inte kontakterna så har inga kontakter kvar nu då... Så skicka gärna ett sms med erat namn! 0730739010

Slänger upp några bilder nu bara för har inge intressant att skriva!




Bild 1: Ragnar la sig och lekte bland mina läxor...
Bild 2: Emil tog på sig Claras mössa..hahhahah han liknar någon men vet inte vem..
Bild 3: Kissemissarna soover..

Nu film!

I'm gonna find a way to make it without you....♥

Time out med Robert Gustavsson

 


Alicia Keys - sleeping with a broken heart



heiidoo

Jaa, har vart dålig på att uppdatera idag.. haha men det finns absolut inget att skriva heller så.. Har bara vart hemma och tagit det lugnt.. Ska ta och lägga mig och se en film eller något nu iallafall..

Gomorgon!

Godmorgon på er! Vaknade kring tio så har ätit frukost osv nu då. Är själv hemma just nu, de andra är nere i Umeå och kikar på några hästar.. Så är lite långtråkigt hära..

Har ine så mycket att skriva precis, ska ta och hita på något nu så vi hörs väll senare då! :)

blaablaaa

Idol färdigt, eller ja får ju se resultatet på en strax. Ska nu iaf se kungarna av tylösand för missa de i onsdags.. Hör sen!

nuu...


Liza Marklund


Haha jaa jag orkade inte ta fram någon sladd till telefonen så fick bli sådär med bilden..Har iallafall fått hem dom här med posten idag. Ska ta och börja med Livstid nu hade jag tänkt.. För er som gillar att läsa så kan jag starkt rekomendera dessa!!

Fredag

Har precis kommit hem.. Blev iallafall Luleå en sväng efter att jag hade slutat. Har klistrat märken på några lastbilar och sen varit på maxi och handlat. Så har inte kommit hem frösen nu. På skolan har det väll inte hänt så mycket intressant. Det var en gubbe och pratade om att våga säga nej till droger osv.

Nu blir det middag och lite senare se idol..! :)

RSS 2.0