Jag är med och tävlar!



Jag är med och tävlar om årets sommar bild hos Hanna! :)


kissemisse!


Det där är alltså min kissemisse. Ragnar heter han ( och ja, jag har döpt han själv!) Tycker faktiskt var lite gulligt med ett sånt ''gubbigt'' namn till han. Men iallafall, kom ut på gården för ett tag sen och då höll våran andra katt på med en mus. Den pep och pep så man ville bara tycka synd om den. Men den tystnade efter ett tag. Förstår inte varför dom ska plåga dom så himla mycket först? Varför inte bara göra det på en gång. Grym värld vi lever i! haha.

Men iallafall, kanske får en till katt snart! :) Vill helst ha en sån här go och lurvig katt som bara sover och är gosig ;) heh. Våra är ju bara ute hela tiden så man ser som inte så himla mycket på dagarna. Hoppas nu man får en till katt!


Paranormal activity 2


Paranormal activity vet ni väll alla vilken film det är? Kommer igår när jag såg den första gången, var en kväll hos en kompis, Hanna. Vi låg tre stycken i sängen och såg den. Jag och Matilda var rädda som fan och låg mestadels under täcket, hanna däremot sov? Typ, kommer inte riktigt ihåg. Men jag tror då aldrig någonsin jag har varit så jäkla rädd i hela mitt liv. Vi vågade inte kliva upp och tända lampan.. hah! Har sett den några gånger efter det också, men då var den inte riktigt lika läskig. Även fast man vet vad som händer så kan man inte låta bli att bli rädd! haha.

Men iallafall, läste nyss på en blogg att det finns en tvåa! Usch. Den kommer tydligen ut på bio i oktober i år. Funderar faktiskt på om man skulle gå och se den då? Men vågar man verkligen det. Det är ju det som är frågan. Men på bion är man ju verkligen inte ensam, som tur är! haha :) 

Vad tycker ni om den första filmen? Ska ni se den andra? :)  


äntligen en tidig dag!

Detta måste vara första dagen jag får komma hem direkt! Gud så jäkla skönt alltså. Kanske man hinner med något annat än bara jobba idag då? Man vet aldrig!

Nu hade jag iallafall tänka kika runt lite och beställa hem lite kläder, nu mitt i rean och allt. Blir nog fint skulle jag tro. Lägger upp bilder på det som jag hittar sen! ;))

Tiiisdag

Lång jävla dag idag också. Började strax efter sju och var klar med det vi skulle göra kring 1 tiden ungefär. Men fick göra massa annat fram till klockan fem idag.. + att det inte blev så himla många timmars sömn inatt heller. Nu resten av kvällen tänker jag inte göra särskilt mycket! Kanske beställer hem lite kläder? Låter ganska bra tycker jag :)

Men vi får höras senare! :)
Puss!

Bilder! :)



Bilderna är från när jag körde i boden 4-6 juni i år. Ska se om jag inte kan hitta fler bilder! :) Alla är fotade av: Magnumphoto.

:)

Godmorgon :) Hinner skriva ner några rader innan jag måste iväg. Har ju som sagt sovmorgon idag, eller iallafall mot för andra dagar! Lite tungt ändå.

Hoppas på att det går fort idag och att jag får ta mig hem direkt efter att jag slutar, det brukar inte riktigt bli så alltid.
Men nu  måste jag kila iväg, ha en trevlig dag! :)

Notting Hill

Nu blire att krypa ner i sängen och se denna film! Känns som om det är evigheter sen jag såg den sist. Imorgon har man iallafall sovmorgon till klockan 6, gud så skönt! Kanske drar en tripp till piteå imorgon och kikar lite på en grej/sak/leksak?, vet inte ännu! hihi. Hemlighets full jag var av mig. haha.

Nä godnatt alla! :)
Puss! ♥


:D

Kikade bara runt lite snabbt, sitter nämligen på min egen dator just nu och den är verkligen inte till att lita på! Allt detta är från bubbleroom!


Stressig dag!

Gud har abslout inte hunnit skriva någonting idag. Har inte suttit ner och tagit det lugnt på hela dagen försen nu känns det som! Började med att jag klev upp klockan fem. Och ja, jag älskar att kliva upp den tiden, eller så inte. Drog iväg till mejeriet strax innan sex så var där kvar över. Då var det bara att börja lasta och sen for vi. Var tillbaka strax efter elva så vi käka lunch och sen lasta tomgods till snabbgrossen och fara dig och lämna och hämta nytt. Lossa det på mejeriet och sen slutade jag som egentligen men blev inte riktigt så. Hjälpte pappa med att lasta upp en av umebilarna med tomgods och sen  lasta den andra ume bilen också. Lite sånt dära i någon timma. Sen fick vi skjuts så vi kunde hämta bilen som var på verkstan och sen åkte vi på maxi på storheden och handlade. Fick bära en jävla massa blomsäckar som mamma skulle ha. Sen äntligen fick man åka hem!

Sen väl hemma blev det käka middag och sen har jag och pappa börjat bygga på nya garderoben så har hållt på med det i någon timma nu också. Men nu hade jag inte tänkt göra så himla mycket resten av dagen. Ska ta och duscha och sen sova i princip. Blev ganska sent igår. Somnade inte försen kring ett någon gång.

Föresten så kan min uppdatering bli lite dålig dom närmaste dagarna eftersom att min dator har helt blivit tokig. Måste in med den på lagning eller köpa ny. Fårse. Så får sitta vid pappas dator just nu för det mesta.

Jojuste, igår såg jag denna film. Måste vara 100:e gången jag har sett den men man får skratta lika mycket varje gång! haha. Om ni inte har sett den så är den helt klart värd att se!


Nä det där blev ett himla långt inlägg. Nu funderar jag på att hoppa i duschen! :)
Puss! ♥

Jag kan inte skilja på..

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på ♥

Gick och tänkte att jag skulle kika lite på tv nu ikväll. Men som vanligt så är det ju inte ett skit på tv. Jo om man inte vill sitta och titta när alla springer efter en och samma boll. Fotboll kallas det visst. Absolut inget som intresserar mig kan jag ju som säga! Hoaligen näe..

Men tror jag ska slå på någon av mina egna filmer och krypa ner i sängen och försöka sova istället. Ska som upp 05.00 imorgon. Känns väldigt kul. Eller så inte. Det är ju tur att det är ganska kul det jag gör så då känns det inte lika hemskt att kliva upp.

Nu blire godnatt! :)
Puss! ♥

Ikeeaa

Kom hem för ett tag sen. Först blev vi bjudna på middag hos min mormor i jämtön. Sen blev det att skynda sig hem och hämta släpvagnet och sen åkte vi iväg till ikea. Blev väll inte så himla mycket intressant som är så mycket att skriva om precis. Åkte ungefär när dom stängde och sen har vi bärt in grejorna och det här hemma när vi kom hem.

Nu resten av kvällen blir det nog bara att ta det lugnt med någon film eller något skulle jag tro. Jobb imorgon så måste försöka somna tidigt. Vilket inte alltid är så himla lätt när man har klivit upp klockan 11 idag. Men det ska nog gå det också.

Nu ska jag kila vidare och se om det inte är något att se på tv :)

; ))


Godmorgon :)

Har klivit upp för ett tag sen. Såg att solen är framme så ska ta med mig frukosten ut och sola ett tag. Ni får ha det så bra tills jag är tillbaka! :)

someday..

Tänkte mig ju ut och sola här tidigare idag medans solen var framme. Men det tog inte lång stund så försvann den, 45 min kanske man hann sola. Sen blev det att tvätta mammas bil, både in och utvändigt. Duktig man är. Sen åkte vi till töre och handlade och gjorde sen palt. Fyfasen vad gott alltså!

Vad som händer ikväll vet jag faktiskt inte. Hade tänkt stanna på hemma plan iallafall. Se någon film och ta det lugnt. Ska ta tag i teorin på allvar också och ringa och boka tid för prov till veckan. Hade 89% rätt sist jag kollade. Det är ju godkännt så får hoppas man klarar det :) Ska upp ganska tidigt imorgon och fara till stallet och kika på en klubbtävling. Var evigheter sen sist! Sen skulle vi kanske till ikea en sväng och middag hos mormor på kvällen. Så mer än det hinns inte med imorgon.

Nu ska jag iallafall gå ut i det fina vädret, solen har kommit tillbaka! :)
Puss! ♥

Godmorgon alla!

Klev upp för inte så länge sen. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag? Är ju rätt fint väder så tänk om man skulle ta och gå ut och försöka få lite färg? Skulle inte vara helt fel faktiskt.

Syns senare! :) ♥

Bilder!



Haft en rätt så trevlig kväll, so far. Har ätit middag med familj och släkt och bara tagit det lugnt osv. Spelat lite kubb också. Rätt så trevligt faktiskt för att vara med familj och släkt..! Ni kanske såg bilden med den fina midsommar stången. haha, vi klädde den ca en halv meter hög är den. Mycket nice! haha.

Har faktiskt inte så himla mycket att skriva lite idé torka faksiskt. Var iallafall riktigt jäkla skönt att få sova ut imorse har ju inte blivit så jätte mycke sömn i veckan när man har klivit upp tidigt och jobbat.

Glad Midsommar!

Blev tyvärr inte att jag kan lägga upp nå bilder igår kväll. Var alldels för trött så jag somnade. Men nu sitter jag inte ens på min egen dator så har inga bilder här heller. Det får bli ikväll eller lite senare.

Hur kvällen kommer se ut har jag ingen aning om ännu. Ska äta middag hos min farmor först och sen får man se om man drar iväg en sväng eller inte. Det är ju många som är borta eller är med familjen sånahär dagar så det lär väll inte vara allt för mycke drag..! Menmen det löser sig nog!

Nu ska jag iallafall ta och käka lite frukost och sen hoppa i duschen skulle jag nog tro.
Vi hörs! ♥

Hur firar ni eran midsommar? :)

you make it so easy when you show me the truth

Lång dag idag, vilket betyder dålig uppdatering. Nu är jag iallafall hemma, kom hem för en timma sen ungefär. Har precis ätit middag så blir nog bara ta det lugnt resten av kvällen, är helt slut och trött så skulle nog kunna sova ståendes. Började jobba 07.15 idag och vi var riktigt snabba så var tillbaka 10.40 på mejeriet redan så lossade vi åde och sen var vi klara 11! Fanns inget ogjort som behövdes göras heller så det var bara att sluta. Men då skulle jag ju åka hem med pappa som var på mejeriet då. Men han var ju såklart inte färdig + att vi fick vänta på en bil som var 2 timmar sen för att lasta på det den hade med sig på umebilen å allt gorm. Så det tog sin tid innan jag fick ta mig hem kan jag säga! 6 timmar efter att jag slutat var jag hemma. Så glad man blir då, verkligen!

Men nu är jag äntligen hemma iallafall. Har ätit middag och bytt bort arbetskläderna och så. Men har inte tid och sitta här hela kvällen har lite saker att göra och sen ska jag avsluta med en riktigt skön dusch innan jag kryper nerhär i soffan med datorn. Hade tänkt ungås med några ikväll men det hinns inte med + att jag snart somnar.. ojoj alltså.

Nu ska jag kila vidare, hörs ikväll. Kommer några bilder osv då! :)
Puss! ♥

Grattis pappa!

Har aldeles nyss kommit hem från jobbet för idag.. Började tidigt som fasiken idag så är ganska så trött ska jag be att få tala om. Men jobbet var ungefär som vanligt inte så mycket intressant att skriva om det precis.

Men nu hinner jag faktiskt inte sitta här och skriva fast jag gärna skulle! Min pappa fyller nämligen år så ska hjälpa till lite med maten som för övrigt blir grillat + potatisgratäng! :) Sen ska jag hjälpa å plocka ihop lite här hemma och damsuga. Släkten kommer väll hit senare ikväll och käkar tårta åde. Sen blir det då direkt i säng för mig. Tidig morgon imorgon också! Men hinner säkert slänga in nått inlägg ikväll också så ni  får ha de så bra! :) Lämna gärna några komentarer! ♥

Sometimes

Nu skriver jag en sista gång för ikväll! Har precis tagit mig en dusch och ska strax krypa ner i sängen. Glömde berätta här tidigare, var ju förbi till min farmor idag en sväng. Fick för det första lite nya arbetskläder, en svart/rosa mys-dress, jätte fin! Och två andra tröjor, inga märkvärdiga men ändå. Tack så mycket!

Nej nu blir det att krypa ner i sängen och kika lite tv, försöka sova lite och upp 05.00! Det taggar vi för!


;)

Dom här kan ni hitta här.

Dom här kan ni hitta här.

Lite smått sugen på handla är man allt..! :))

riktigt tidsfördriv alltså!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Medans..

KÄRLEK
Gillar du någon nu
? joo
Gillar du att vara singel? jo
Gillar någon dig ? - det vet jag inte
Har du haft sex med hon/han du gillar nu? nej, tyvärr
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar ? nää?
Har du någon kille/tjej på G just nu ? hm nja
Är avstånd ett problem ? jo till viss del
Är det viktigt för dig att han är snygg ? nja, men ett plus
Måste han/hon ha samma intressen ? nej
Kommer du alltid att vara singel ? förhoppningsvis inte
Har du bra självförtroende ? ibland

DÅLIGA TIDER
Har du druckit alkohol? -jo
Har du rökt på / knarkat? - nej
Hur ofta festar du? - så ofta jag kan
Vad gillar du att dricka? - öl
Har du skurit dig? - men nej
Har du bra självförtroende? - ibland
Hur mår du egentligen? - bra
Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - vem har inte gjort det

DÖD/LIV
Har du varit på begravning? - joo
Isåfall, vilka ? - släktingar, osv
Har någon nära dig dött? - nej
Hur vill du dö? - smärtffritt
Vill du dö? - nejj
Har du någon gång varit på dop? - inte annat än mitt eget
Isåfall, vilka? -
Gillar du livet? - tillräckligt
Vem som står nära dig fick senast barn? - ingen aning

Vill du ha barn, och hur många? - ingen aning,

DU

Vart bor du? - siknäs
Vart går du i skola? - råneå
Är du snygg? - bedöm själv
Är du nöjd med ditt utseende? - rätt så
Vad gillar du mest med dig själv? - jadu,
Och vad vill du ändra på? - vet inte riktigt
Vad heter du? - malin
Gillar du ditt namn? - jodåå
Vad gör du på fritiden? - det jag känner för


första dagen avklarad!

Äntligen kommit hem från jobbet! Lite trött är man efter att ha klivit upp alldeles för tidigt imorse och tidigare lär det bli imorgon! Suck. Men det blir ju money, det är ju aldrig helt fel! Åkte med Calle till sundom sen och fikade med farmor och sen skjutsade hon hem mig.

Har fått min simkort fixat nu. Det ville ju inte fungera igår så pappa åkte in och pratade med dom på jan hanssons idag så dom fick göra något i datorn och nu funkar det igen! Skönt är ju det kan jag säga. Resten av dagen kommer att ägnas åt följande; hjälpa min syster att baka, laga middag, duscha och sen blir det nog sova skulle jag tro. Väckaren ringer 05,00 imorgon!

sista uppdatering idag

Ja skriver en sista gång för idag då. Måste ta och försöka sova lite sen så man är pigg imorgon. Ska nämligen jobba resten av veckan och det är inga roliga tider ska ni veta. Men har lite sovmorgon imorgon så ska inte börja försen halv åtta, men måste åka kvart i sju här hem ifrån. Kommer inte hem försen kanske mellan tre fyra någonting, vet inte riktigt faktiskt. Så blir nog ingen uppdatering försen då. Tror jag iallafall, tror nog inte jag ids kliva upp extra tidigt för att hinna skriva. Nej det får vänta!

Nu ska jag iallafall checka fejjan en sista gång och sen beger jag mig mot sägen för några avsnitt av min absoluta favorit serie, 2½ män! Godnatt! Kram ♥

Vad tycker ni själva om 2½ män? Vem är eran favorit? Hiss eller diss?
Själv är Jake min absoluta favorit! Han är så cool. Ja ni fattar.

glömde berätta..

..att jag har fått nytt simkort nu.. Var ju så klantig och lyckades slarva bort mitt förra. Fråga inte ens hur! Har iallafall kvar samma nummer och det är himla skönt!

Ändrade planer...

...jag följde aldrig med dom och bakade. Stannade hemma istället och passade på att plocka ihop lite i mitt rum, damsuga och damtorka! Duktigt filcka! Nu ska jag iallafall ta och springa ut och hämta posten...

Bakning

Har precis ätit middag och nu ska vi fara förbi till mormor en sväng och baka lite. Pappa fyller nämligen år på onsdag!
 

Jag vill...

..gå på bio! Vill se både Sex and the city 2 och Eclipse! Men Eclipse har inte haft preimär ännu men snart..! Vet inte riktigt om man lyckas med det men iallafall en av dom måste man väll ta sig tid för att se!



Ska ta och kika på voddler om inte första sex and the city filmer finns dära så blir det att kika på den!

Högklackade högtalare!


Såg att Foki hade skrivit om dom hära! Så himla sjukt fula så det blir ju nästan lite smått coolt med dom.. Ja men som sagt dom var då inte snygga men man kan nästan inte låta bli att skratta när man ser dom!

hjäälp mig!

Det här med att fixa header osv, göra bloggen snyggare helt enkelt är verkligen inte min grej! Därför undrar jag om det möjligtvis finns någon som skulle kunna hjälpa mig med det? :) Skulle verkligen vara jätte gulligt!

Lämna en komentar om du vill hjälpa! ♥


My oh my

Hade ju som tänkt dygna inatt för att ställa tillbaka dygnet lite för ska nog upp och jobba imorgon. Men det gick inte alls så bra. Började med att jag såg denna film:
This is it. Riktigt bra faktiskt, men det är väll för att jag tycker att Michael Jackson är grymt bra! Sen efter det såg jag:

Dumpa honom! Var väll ganska bra, har ett svagt minne av att jag har sett den förut också. Lite konstig var den men rätt okej.
Direkt efter den började en skräckis på samma kanal så var ju bara tvungen se den då också. Fast egentligen gillar jag inte alls skräckisar! Dom är för.. läskiga! haha.

Friday the 13th. Faktiskt ganska så bra. Men en skräckis dock. Inte mina favoriter allså.
Den slutade kring halv tre så då slog jag på en till film.

Wallander - Indrivaren. Älskar alla dessa filmer, även Beck filmerna! Så såg den hära som slutade kring fyra någon gång, men då hade jag inga bra filmer kvar och se och på tv var det ganska så dött så gick och la mig och ställde ist väckar klockan på halv tio eller något sånt. Tänkte att jag kan ju faktiskt inte sova hela dagen! Men.. Som vanligt så slog jag bara av när det ringde och så somnade jag om! Vaknade alldeles nyss. Inte bra kan jag säga! Vet inte rikitgt hur det ska gå med att somna i tid i kväll.

Nu ska jag nog iallafall ta och hoppa i duschen, sen plocka ihop lite i mitt rum, damsuga där och så. Sen får vi se vad klockan är och vad man hittar på! Juste, pappa skulle fixa så jag får ett nytt sim-kort ist för det jag har som är oaktiverat. Så jag får tillbaka mitt gamla nummer mest troligt. Får vänta någon extra dag men aja det går det också.

Syns sen!
Puss! ♥

Kungliga Bröllopet

Jag antar att ingen har kunnat missa detta? För det första.. Varför har hon så ful klänning!? Det är ändå våran kronprinsessa som har gift sig så en fin klänning hade dom väll ändå kunnat skaffa åt henne? Stort minus för den.. Sen allt det andra, allt är så tillgjort eller vad man ska säga. Onödigt iallafall, det bästa hade ju vart om dom hade gift sig i stadshuset! Utan allt det här runt omkring. Det tog ju upp tv'n hela den dagen! ojoj..

Tummen ner för detta säger jag bara! Vad tycker ni? Hiss eller diss?


=)

Har suttit och kollar runt lite på olika sidor.. Jag vill ha pengar, och det är nu! Men ska jobba tis-fre nästa vecka, så pengarna närmar sig! :))






Allt detta från http://www.nelly.se ! :)

Goomorgon!

Usch hur jag har vänt dygnet! Huvudvärken är lite bättre idag men fan inte bra. Bara det inte är påväg att bli som det var här tidigare i år då jag hade konstant ont i huvet i flera veckor och åt massa tabletter åde..  Såg saw 2 igår också, riktigt bra! Sen några avsnill 2½ män innan det blev godnatt.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt, vila bort huvudvärken låter ganska lockande kan jag säga! Kanske börja måla lite i bussen åde, så man får sig lite pengar från det också!

Hörs sen!
Puss! ♥

b&j

Kom alldeles precis hem från töre, har först vart till råneå och hjälpt till med stalljouren en snabbis. Sen förbi shell och köpa b&j.. Ska ta och krypa ner under täcket i soffan och ta det lite lugnt och sen sova och hoppas på att den hemska huvudverken är borta imorgon! :) hoppashoppas, så man orkar ta sig en tur förbi marknaden också..!

Hörs kanske sen!
Puss! ♥

Lördag

Vaknade kring elva idag, men hade en hämsk huvudvärk osv, så sov vidare i soffa några timmar..! haha. Har iallafall precis vaknat därifrån och tagit några panodil. Hade tänkt följa med en sväng på marknaden med det blir det inget av. Kanske man far en sväng imorgon ist.

Ska ta och kika online resultaten för sm nu åde.. Puss! ♥

2½ män


Har laddat upp med några avsnitt 2½ män som ska få avsluta min kväll! Måste också säga att det är helt klart min favorit serie! Ska försöka inhandla resten av samlings dvd'erna, har sessong 1-3 men fattas ju några, som jag gärna skulle ha! Ska iallafall ta och krypa ner i sängen bredvid min katt som ligger och sover där redan.. Kan inte bli bättre! eller jo.. menmen, Godnatt hörrni! ♥

Jag vill...

• Fixa mina naglar! Tror jag ska ta och slösa några slantar på det och göra något fint!


• Gå och se Volbeat i höst! Fyfan vad grymt det hade varit.. Kan ju tänka mig att man inte får vänta allt för länge med att beställa biljetterna isf..


• Dra till stockholm i sommar! Bara slösa en massa jäkla pengar, gå på grönan osv. Hade ju inte precis suttit helt fel kan jag som säga!



...Skulle kunna fortsätta hur lång som helst.. Men något kul måste man ju hitta på, det är ju bara sommar 2010 en gång!

Goomorgon

Vad ska man hitta på idag då? Blir iallafall å äta tårta hos en släkting här i byn som fyller år ikväll.. Mer än så vet jag inte. Men hinner inte sitta här och skriva historia, ska dra vidare! ♥

00.24

En sista uppdatering för ikväll kanske? Man vet aldrig. Var iallafall på en liten promenix här tidigare idag. Sen inte gjort så myk. Dragit fet chillen helt enkelt. Syrran ska få en ny häst fick jag höra också. Då är det inte mer än rätt om jag får en ny bil också! Och det ska vara nu. Ska få en till hösten, men vill nununu! Ja ni förstår.. Som alltid när man längtar efter något!

Mamma tipsade mig om att tjäna lite exta pengar i sommar, ( förutom sommarjobbet ). Hon tyckte jag skulle ta och skriva några noveller och skicka in? Hon påstod att man fick hyfsat betalt för det.. haha. Ja man vet aldrig, kanske jag tar fram min författar-hjärna och skriver lite? Knappast troligt, menmen.


I better keep on walking

Kom aldeles precis in. Mamma drog med sig mig och syrran på en promenad. Gick längst upp på berget och tillbaka. Nu blire ialllafall lite tv sen får vi seee :)) ♥

jag vill...

..bli bartender! Tycker det är så häftigt att se på alla som är så himla duktiga på det där. Blanda snygga och framförallt god drinkar! Det är något jag verkligen skulle vilja kunna ;p ja.. någon gång iallafall!





Nåväl, har inte alls gjort mycket idag, hjälpt till å vart ut med lite sopor osv.. Ikväll ska jag iallafall ta tag i mitt rum, det ser bokstavligt talat ut som en bomb har slagit ner här. Men det ska fixas! Nu ska jag iallafall kila ner och kanske hjälpa till  med middagen och sen..ja..städa mitt rum!

Puuuss! ♥

Gooooomorgon!

Har alldeles precis klivit upp. Vet inte riktigt vad som händer idag ännu. Men ska börja med en frukost iallafall! Puss! ♥

I'd rather be with you

Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do
♥♥♥


väntar på john blund..

...och under tiden fördriver jag tiden med att spela lite ps2. Bjussar på en söt bild på Ragnar också! ♥

nuu...


...ska jag fortsätta fördriva tiden med detta. Lite smått less är man allt.

Offroad





Gils just wanna have fun! haha, så jäkla fint! Man måste ju märka ens saker så alla kan observera att det är en tjej som kör! :)

Var ju iallafall och körde i boden helgen 5-6 juni. Slutade med en 4;e plats. Lite coolt med tanke på att jag är 15 år, tjej, aldrig någonsin kört där förut och kör mot andra som är 30+ och kört ett x antal år! :) Iallafall så blir nästa gång i augusti. Pappa skulle försöka fixa så vi förhoppningsvis har varsin bil den gången, satan så taggad man är, redan! Iallafall, var en fotograf där sist och fotade massa så kommer maassa bilder såfort han har laddat upp dom på hans hemsida.


Och som alla kanske redan har fattat så har jag helt slutat rida. Sagt upp stallplatsen osv. Fick ett  mejl av dom som har Ragge nu för någon dag sen. Dom skulle ta och mejla över några bilder! Gud så jag längtar efter att få se dom. Saknar han så otroligt mycket! ♥


The one to make it so easy

Jag är inte på bra humör... Hm, ja vad ska man skriva. Har inte fått sim-kortet aktiverat ännu, det suger. Har ingen skjuts härifån, det suger ännu mer. Vilket har gjort mig på.. DÅLIGT HUMÖR! puss på det.

Nu ska jag spela sims å fördriva lite tid. Kuuul.

Oceans twelve


Har suttit och spelat sims 3 i kanske 2,5 timmar nu.. haha, lättroad! Men man blir typ fast efter ett tag, haha. Men slet mig därifrån och gick och duschade sen iallafall och sen blev det direkt hit till min älskade dator då. haha. Ska ta och dra mig till sängen och se denna film nu och sen blir det nog sova skulle jag tro. Åker nog till hanna en sväng imorgon. Måste aktivera nya sim-kortet osv. Har ju ett nytt nummer nu å lära mig också trevligttrevligt. Kommer ju inte gå då men ;p 073-9640393

Nu blire sängen å se film!
Gooonatt!


tidsfördriv!

Namn: Malin Henriksson
Kallas för: Malin
Stjärntecken: Vädur
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Öronen, naveln, har haft för en sund i läppen också, haha
Tatueringar: Inga
Längd: 170
Skostorlek: 39
Hårfärg: Förtillfället är det rött
Fräknar: Nja
Motto: Inget
Kär? jadu, det är komplicerat!
Önskar du att du bodde någon annanstans? beror på..
Tycker du att du är attraktiv? nej
Dricker du? Händer
Röker du? Nej
Vilket schampo använder du? ööh ingen aning
vilken parfym använder du? britney spears
Vad är du rädd för? för mycket
Gillar du att tvätta? Nej
Gillar du berg- och dalbanor? jaaaaaaaaaa <3

senaste…
Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg
Filmen du köpte? inte det heller
Låten du hörde: Gavin DeGraw - In love with a girl 
Låten du laddade ner? mellony - you and me
Personen du ringde? mor trorja
Personen som ringde dig? venne,
TV-program du såg? någon film, annars 2 ½ män

favorit…
Låt: rätt många
Sak att göra: beror på
Sport: offroad
Dryck: Coola typ,
Kläder: inga spec
Film: det är väll de mesta
Serie: 2 ½ män

har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Joduu
Gråtit över en flicka? Jo
Ljugit för någon? jo
Varit i slagsmål? hm, vet fan inte
Blivit arresterad? nej
Träffat någon från internet IRL? Joo?

antal…
Gånger du varit kär? 4
Gånger ditt hjärta brustit? vet inte
Hjärtan brustet på grund av dig? hm...
Tjejer du pussat? många
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Några gånger

senaste…
Boken/tidningen du läste? körkorts teori,  
Personen du fick e-mail av? raaages nya ägare
Personen du fick brev av? komun?
Personen du fick sms av? venne, har ju tappat mitt sim-kort
Gången hela din familj åt middag tillsammans? hm, vette fan
Saken du köpte?  massa kläder åde
Vad har du gjort idag? sovit, film, osv
Brukar du svära mycket? nja
När stiger du upp på morgonen? när jag vaknar 
Vad har du på dig? mjuukisar å linne
Vad ska du göra ikväll? duscha, film, sova 
Vad är du allergisk mot? ingenting
Var har du ont? höger höft
Använder du hårspray? händer
Kan du stå på händer? nej
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan
Salt eller socker? beror väll på? 
Gillar du ketchup?  beror på till vad
Är du glad nu? hmm..
Var du glad igår? hmm..
Vad dansar du till? ingenting
Göteborg är? långt borta
Stockholm är? sveriges huvudstad
Kan du sjunga? Kan kan jag väll..
Spaghetti eller makaroner? beror på
Land du vill besöka? USA, Kina,

Tisdag

hm, fick nästan fundera på vilken dag det var. haha, börjar redan se dåligt ut! Iallafall, har faktiskt inte gjort någonting alls idag. Klev upp där kring 12 tiden och tog och åt nå frukost åde sen kika lite tv. Såg en film, bra var den faktiskt också! Men såklart har jag ju glömt vad detn heter. Typiskt.. Sen började det en svensk film så kikade typ halva av den å sen var det visst någon som råkade somna. Hmm.. Vaknade väll ca 2,5 timmar senare! Där for den dagen, ja men nästan.

Har nyss käkat middag åde. Ska ta och gå ut och tömma och städa ur ''hästdelen'' i hästbussen. Blir ju å sälja den nu i sommar eftersom att jag har slutat rida så vi behöver inte den längre. Ska måla den ut och invändigt också så tjänar man sig lite pengar där också. Har ju faktistkt sommarjobb också. Börjar visseligen 5 på morgonen så det var ju mindre bra. Men än är det någon vecka kvar tills jag börjar.

Iallafall. Nu ska jag ta och gå ut och fixa det dära då.
Puuss!

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

huhu.. vad i hela helvetet ska man göra!? Nåväl, blir nog att sparka igång en film, förhoppningsvis som jag inte har sett 100 gånger redan och se den. Efter de är det nog inte myk annat än sova som gäller. Trist javet. Bjussar på en bild också..! ♥


haaalebop


Äääntligen säger jag ju som bara. Har vart utan telefon sen i fredags för jag som är så himla duktig har ju tappat bort mitt sim-kort. Eller jag la det någonstans och kommer fan heller ihåg vars det var. Har då vänt upp och ner på hela mitt rum men kan inte hitta det.. Jävla irriterande!  Så det vart lite svårt att få telefonen att fungera då.. ;p Beställde iallafall ett nytt i fredags och fick just ett mejl om att det är skickat nu! Tack gode gud alltså. Passade på att byta till halebop när jag ändå var tvungen skaffa nytt. Har tänkt göra det länge men aldrig blivit. Så nu får vi väll hoppas att det kommer åtmínstonde på onsdag, imorgon var väll för myk begärt kanske.. hm.


höhöhhöö ;p

Jani, nu ska vi se hur detta går. Jag, blogga, igen. Nåväl det syns ju!

Klev iallafall upp strax innan tolv idag. Kikat lite tv osv, inte gjort något speciellt. Vädret var ju som inte det bästa idag heller så det är ju inte så att man längtar efter att få gå ut.. Nejnej. Funderar iallafall på att ta och läsa lite teori nu då.. Kan verkligen behövas!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0