Björn Rosenström


En av mina absoluta favorit artister! En av dom få som gör verkligen gör bra svenska låtar!


Sen är han ju rätt qute också? ;)


Min stora kärlek


Min stora kärlek. Detta har vart en av mina favorit filmer sen jag såg den första gången! Den är sjukt bra och rolig. Den visar också väldigt tydligt att utsidan INTE är allt. Nu är det väll lite extremt i filmen kanske. Det är ändå i slutändan insidan som räknas! Men för er som inte har sett den borde verkligen se den.. Riktigt rolig och bra! :)

The Langoliers


The Langoliers. En riktigt bra film faktiskt. Inte världens nyaste, från 1995 är den och det märks väll på endel att det inte är allt för snyggt gjort. Men ganska så bra story i den. Men den var ALLDELES för lång. 3 timmar lång, det är lite väl faktiskt. Tror nog att man hade kunnat göra den kortare utan att den skulle ha blivit sämre. Slutet var lite halv konstigt också, fattade inte riktigt allt dära.. Men ändå en helt okej film!

Ormbiten katt?


Min söta lilla katt är sjuk.. Eller ja något är det med honom iallafall. Han vill inte bli buren och bara gnäller och låter när man lyfter i honom, han bara ligger helt död i sängen och vill inte röra en fena. Vilket egentligen inte är så ovavligt för han gillar att sova i vanliga fall också. Men nu är det inte som vanligt. Har läst lite om ormbett och det verkar vara det.. Får se hur han ser ut imorgon så får vi ta honom till vetrinären.. Stackars liten.. ♥


God mat

Har kommit hem för ett litet tag sen bara. Pappa tyckte ju som sagt var att vi skulle äta middag ute tsm idag. Så vi åkte till byakrogen i råneå. Dom har riktigt bra mat dära faktiskt! Åt lax på planka.. Så sjukt gott och jag trodde jag skulle spricka efteråt. Gud så mätt jag blev! Men det är väll det som är meningen?

Blev riktigt jäkla trött när vi kom hem och man slappnade av.. Har vart duktig och byggt ihop en ikea möbel idag! Så ska ta och stoppa in lite saker i lådorna sen ska jag lägga mig i soffan och inte röra ett finger resten av kvällen. Ska försöka att inte stiga upp kring tolv imorgon. Lite tidigare iallafall!

Lördag

Goodag alla! :) Har precis kommit hem från råneå. Klev upp kring 11 tiden och hoppade direkt i duschen sen käkade jag frukost. Precis då började en bra film så fastnade ju såklart i den! Sen åkte vi till råneå och tog ut pengar som jag ska ge till pappa osv. Sen har vi vart förbi hos mormor ett tag.

Ikväll blir det att fara ut och äta med familjen. Pappa tyckte att vi (jag) hade vart så duktiga och städat så han tyckte vi skulle göra det. Haha det lönar sig att vara duktig! Vädret är ju så jäkla pissigt också. Har för mig att det regnade på pdol förra året också, lyckat för dom!

Men vi hörs när jag kommer hem ikv!


Night of the living dead


Night of the living dead. Haha ja, filmern är inspelad 1968 och är då svartvit. Skulle vara en riktig rysare, snarare komendi? När dom ligger på varann och slåss så ser man hur han slår i marken ist för på personen. Riktigt dåligt gjort! Ja det riktigt synns hur tillgjort allting är.. Ja den var faktiskt riktigt dålig! Men att den är gjord 1968 förklarar nog den saken. haha.

Fredag

Klev upp kring tolv tiden idag först.. Ojoj skärpning nu! Agnes var här hos min syrra då.. Gick ner och käkade frukost sen skulle dom två precis slå igång en skräckis så jag joinade dom och såg den. Det var min mamma som hade hyrt filmer, utan att läsa baksidan! Filmen var inspelad 1968 och var svart vit! Alltså ojoj säger jag bara. Ska skriva om den sen! haha.

Sen har jag och Agnes suttit och mobbat min syrra lite. Nä men lite kanske.. haha. Sen jävlades jag lite mera med dom. haha. gud så kul. Har ätit grillat till middag också. Imorgon ska jag försöka få mamma att fara till stan så jag kan köpa mig ett par nya skor som hon betalar. haha :)

Skinnjackan



Den här jackan har jag alltså beställt. Vill ha en lite större vidare jacka man kan ha en tjockare tröja under om så behövs. Den blir med användbar då!

Skinnjacka

Har beställt en skinnjacka! :) Klarar verkligen inte av att ha mycke pengar på en gång, måste handla handla handla.. Men den var faktiskt billig, 1000 kr gick det på ungefär. Kan lägga upp en bild senare eller imorgon :)

Torsdag

Klev upp halv nio idag och såg lite tv med pappa sen gick jag och sa hej då till Ellinore och nattis.. Dom åkte hem till stkhlm idag, väldig tråkigt faktiskt! Sen åkte jag och pappa på banken och fixade lite saker och sen skjutsade han hem mig. Har städat som ett tok idag alltså.. haha har ju gjort nya naglar och en gick av idag.. Men ska fixa det imorgon. Har bakat muffins och satt i frysen till mamma fyller år också. Duktig jag har varit idag alltså!

Internet har vart borta hela dagen också lite irriterande är det ju.. Men nu ska jag iallafall kika in på nelly och kolla slutspurten på rean!

Uppdatering!

Oj vilken dålig uppdatering det har vart på dom sista dagarna.. Men det är för att våra släktingar har vart här uppe och dom är ju här så sällan så man  vill ju som ta reda på all tid man får. Men kan ta det lite snabbt vad vi har gjort.

Igår; Vaknade där på morgonen av att det var världens jäkla oväder. De oskade och levde rövarn kan man ju lugnt säga! Kring tolv tiden åkte jag iallafall till farmor, fast drog förbi töre först och hämtade ut min telefon.

 Sen har farmor fixat mina naglar och sen blev det middag hos henne. När vi kom hem så kom Ellinore och nathalie hit så vi tog det chill och såg film och spela kort. Kring fem tiden slocknade då jag iallafall vet inte när dom andra somnade.

Jag vaknade kring ett idag så klev upp och så gick jag och nattis ner och käkade frukost medans elly fortsatte sova den jäveln ;p haha :) Sen såg vi en film och spela lite kort igen och väkte ellinore. Sen har jag och nattis bakat choklad muffins också, helt bra blev dom för en gång skull också. haha :) Sen gick dom och då har jag suttit och pillat lite på telefonen.. Fört över lite saker och sånt.

Nu hade jag tänkt sätta mig i soffan med dom andra och sen ta och städa lite där uppe, haha vi lever om rätt mycket så det ser ut som fan har var där just nu. Kanske kommer upp några bilder ikväll också. Har två filmer som jag filmade på bussen påväg hem från stan. Där får man se 08'ornas vardag, haha :)


Stan

Har precis kommit hem från stan. Drog in med halv ett bussen och sen vandrat runt lite. Hittat en massa fint. Några tröjor, 3 par solglsaögon och ett par byxor å en väska. Hade tänkt hitta mig ett par nya skor också men hittade inget jag riktigt ville ha. Men riktigt nöjd ändå :)

Sen gick vi på Waldorf och käkade middag. Riktigt gott vare! Sen gick vi och hämtade ut biljetterna och satt där och väntade. Såg Eclipse, och visst var den ju bra. Men hade kunnat vara bättre, den var lite seg tyckte det hände lite i den, men vet inte riktigt.

Skulle inte tro att det händer så mycket mer ikväll iallafall. Ska ta och lägga in kläderna i garderoben åså sen kankse lägga sig och se en film och sen sova. Blir nog att hämta ut telefonen imorgon om den har kommit och sen åka till farmor och få naglarna fixade! OCh såklart vara med min älskade Ellinore ♥ Man måste ju ta alla chanser man får eftersom att man bara träffar dom en-två gånger per år..

bilder ;)




Godnattt

Sitter just nu och ser på jackass, eller ellinore och dom ser på det. Har vart till töre och hyrt en film idag, genvägen hette den. Riktigt bra faktiskt och denna gång sov jag inte hela filmen! haha. Skriver om den sen iallafall. Sen har vi spelat lite kort och bara tagit det lugnt. Imorgon blire stan och shoppa lite och sen avsluta med en bio.

Men strax blir det iallafall sängen och godnatt för mig. Av någon konstig anledning är jag trött fast att jag sov över 12 timmar förra natten.. Menmen.

Reeegn

Har precis kommi tillbaka från töre. Har vart dit en sväng och handlat och lämnat igen en film vi hyrde igår. Men jag hann aldrig se den för jag somnade. haha. Det är ju piss väder ute så man vill verkligen inte sätta foten utanför dörren i onödan. Suck!

Har väll inte så myk att skriva om, jojuste min dator är lagad nu! Men allt är ju borta från den men det gjorde faktiskt inte så mycket eftersom att jag har det mesta på en annan hårddisk också. Men det blir nog bra :)

Return to house on haunted hill


Return to house on haunted hill. Ganska så bra film, fast faktiskt inte så läskig. Jag brukar vara sjukt lätt skrämd av filmer men den här var inte så läskig som jag hade hoppas på. Men ändå helt klart värd att se.

Godmorgon

Har precis vaknat typ. Gud så trött jag blev igår kväll alltså, bara på en gång! Jag och Ellinore åkte iallafall till Råneå en sväng, vilket var rätt så onödigt. Händer ju som inget i den byn om man säger så. Spelar ju ingen roll om hela byns befolkning är ute, ändå dött och tråkigt. Nä men vi vart rätt less på at alla var så tråkiga så vi drog till Shell och hyrde en film och sen åkte vi hem. Började kika på filmen men den hann inte mer än att starta så somnade jag! ojoj säger jag bara, sen vaknade jag när den var slut och då gick jag och la mig. Somnade nästan med en gång måste jag då säga.

Men nu är man utvilat iallafall, slönt är ju det. Vet inte vad jag ska hitta på idag, blir väll att vara med Ellinore  sen får vi väll se :)

Bilder




 
Min katt är ganska gooosssig ♥

I'm not afraid

Har precis duscat och nu sitter jag här och ska ta och sminka mig och det. Började iallafall jobba klockan fem, vilket betydde att jag steg upp kvart i fyra. Mycket kul var det måste jag säga. haha. Somnade ju inte försen efter tolv heller.. Slutade iallafall ett, var hemma strax innan två. Bytte och och så sen killade jag över till Ellinore, vi har skjutit med luftgevär, duktiga tjejjor!

Efter det har vi sprutat ner madde och nathalie med vattenslangen. haha! Sen hoppade jag i duschen och ni sitter jag här. Ska ta och fixa till mig lite och sen vara m Ellinore igen, får se vad vi hittar på!


We no speak americano

Kom precis in genom dörren. Jag och Ellinore har vart ut på en promenad, duktiga vi två är :) Gick iallafall till vitträsket och hoppade på bryggorna, nä men vi gick dit. Var där ett tag och tog det chill, prata massa och så. Träffar ju varann så sällan så då har vi så himla mycket att prata om! Ska se  om jag inte kan fixa så jag kan dra ner till henne någon gång i höst!

Iallafall vi har sett en film också, skriver dom den imorgon orkar inte göra det nu. Måste försöka sova nu, ska upp kvart i fyra och börjar kvart i fem. Jag vet att ni verkligen är avundsjuka.. haha.

Godnatt!♥

Sjuuk

Gud vad det är hemsk att vara sjuk.. Menmen, någon gång ska det väll ge sig? Har iallafall vart in och jobbat idag. Efter det åkte jag och pappa och åt på järnvägsgrillen (igen!?) till lunch. Sen hämtade vi upp Stefan och Daniel och åkte till Norrfjärden. Var där i några timmar och kollade på mindre intressanta saker. Åkte iallafall tillbaka till stan och handlade sen innan vi åkte hem.

Nu håller dom på att grilla där ute så ska snart äta. Förkylningen är mycket värre idag än vad det var idag. Börjar bli lite jobbigt. Men en dag till nu sen sommarlov på riktigt. Men att börja kockan fem en lördag morgon. Det är, INTE OKEJ. Men pengar är ju alltid pengar! haha. Ska lägga mig i soffan och bara försöka vila lite och förhoppningsvis må bättre imorgon. Kanske ringer hit Ellinore så får hon se en film med mig :)


Now and forever

Har precis kommit hem. Har jobbat först, var rätt så jobbigt med tanke på att jag är rätt förkyld. Men ska stå ut två dagar till nu bara så har man sommarlov på riktigt sen! Gud så skönt det ska bli. Pappa hämtade mig när jag hade slutat iallafall och så åkte vi och lämnade igen några filmer på hemmakväll och sen hyrde vi några nya.

Sen åkte vi på max och åt. Känns inte så bra det hära, korvgubben igår, max idag. Nä det är inte alls bra. Sen hem och så när vi kollade påsten så hade fläkten till min dator kommit så då åkte vi tillbaka till töre och hämtade den. Så nu håller pappa på att skruva ihop min dator. Hoppas den nu fungerar med det dära. Har tagit över min syrras dator just nu känns det som. haha.

Skulle inte tro att det händer så mycket annat ikväll, måste sova.. Kättjäkeln väckte mig ju mitt i natten och kunde inte somna om efter det, + att jag är så förkyld så då är det ännu svårare att sova. Kanske slänger in något inlägg lite senare..

Manboy

Det regnar ute.. Fan så trist. Men iallafall vad har jag gjort idag då.. Jobbat för det första kom hem kring tre och då har jag städat i hästbussen, får ju pengar för det så det är lätt värt det. Farfar har varit här en sväng också. Tog flera timmar och städa där inne, HELA bodelen torkar alla skåp tömt alla skåp också, damsugit hela osvosv. Sen blev det middag och sen har jag inte gjort så mycket. Jojuste, jag har beställt hem en ny mobil också.

Men skriver kanske lite senare :)


Everything I do I do it for you

Satan vad dålig jag har blivit på att uppdatera.. Men känns inte som att jag hinner. Fast egentligen kanske jag gör det. haha. Har iallafall jobbat idag till klockan ett något, var på någon affär med pappa innan vi åkte hem. Köpte en fin sak till bilen, kanske kommer bild på det senare! Här hemma har jag iallafall sett en film och vilat lite, har haft så himla ont i huvet och håller på att bli sjuk.. Så det är ju sämre om jag säger så. Sen när efter det blev det middag och sen har jag börjat städa ur hästbussen invändigt. Så vi kan sälja den så får man lite mer pengar av det också.

Nu sitter jag med syrran och ser på american pie, ska verkligen försöka sova så fort den slutar så huvudvärken kankse ska försvinna. Imorgon blir det jobba igen som vanligt sen vet man inte vad som händer. Min älskade småkusin ellinore kommer upp till helgen, finfint kommer det att bli :)

Nu ska jag se klart det hära och sen sova!
Godnatt!

Terminator Salvation


Terminator Salvation. Faktiskt rätt så bra film. Ganska spännande och mycke action. Den är två timmar men ändå inte långtråkig som många längre filmer brukar vara. Nä den var faktiskt riktigt bra :) Lite sorglig på slutet kanske..

The amityville horror


The amityville horror. Jäkla bra film! Brukar inte tycka om skräckisar så jätte mycket fast jag gillar ändå att se på dom, haha. Men den här var faktiskt riktigt jäkla bra! Spännande och bra. Tror jag har fått mig en ny favorit film! :) Verkligen en film ni bode se!

In the electric mist


In the electric mist. Var väll inte så där jätte bra. Ganska seg och långtråkig. Men med lite mer action hade den helt klart vart mycket bättre. Själva handligen är det inge fel på. Men den är väll en sån här halv bra film man kan se men det är ingen film man direkt lägger på minnet.

Godmorgon

Gud vilket jäkla piss väder! skittrist. Har verkligen sovit som en stock inatt! Min telefon har ringt flera gånger under natten och jag har inte vaknat fast att telefonen ligger precis bredvid. Brukar alltid vakna av den..! Haha. Men bra var ju det behövde ju få sova.

Har iallafall hunnit äta frukost och sett en film tsm med mamma och pappa. Skriver om den senare då. Nu ska jag ta och plocka ihop lite i mitt rum och sen vet jag inte riktigt. Regnet förstör ju allting! Började se en skräckis igår men jag var tvungen byta. haha, jag hatat verkligen att se skräckisar själv! Ska nog ta någon med mig och se den ikväll istället!

Men nu ska jag fortsätta här :)

Raajärvi

Sorry för dålig uppdatering! Men jag hinner ju inte. När jag kommer hem efter att ha jobbat så har det alltid vart så himla bra väder så då vill man inte sitta inne vid datorn utan istället vara ute i solen. Sen i fredags efter att jag hade jobbar klart så sprang jag ju en sväng på stan, har ju lagt upp bilder på det. Sen käkade vi grillat till middag och sen packade jag och fixade lite grejor. Gick och la mig kring tolv, somna vid ett och klev upp strax efter tre, på natten. Då drog vi nämligen till Raajärvi i Finland och kollade på offroad.

Kom dig kring åtta tiden imorse och har vart där och kikat och fotat en massa också. Åkte därifrån strax efter sex ikväll och nu har vi precis kommit hem. Dagen har vart perfekt! Men det dåliga är ju att man blir ju så himla sugen själv! haha. Nu hade jag iallafall tänkt ladda upp lite bilder på fb och någon film och så och sen kika en skräckis som vi hyrde i fredags och sen sova!



Orkar verkligen inte sitta och ladda upp alla bilder hära! Kika in på facebook eller pixbox, om ni nu är intresserade.. :)

See no evil


See no evil. Så sjukt jäkla bra film, jag älskar den! Spännande och bra ända från början till slutet. I den här filmen är det faktiskt Kane, mördaren som är min favorit! Tyckte faktiskt lite synd om han där på slutet.. Men en film som helt klart är värd att se!

Rean är galen!


Jeansjacka, Gina tricot 99kr (!)



Tröja, Gina tricot 249kr



Söt lång t-shit, Gina tricot 129kr



Två enkla t-shirts, JC 199kr


Jeans shorts, Gina tricot 249kr tror jag det var


Leggins, H&M 129kr


2 par solglasögon, H&M 79kr styck

Shopping

Äntligen tid för att skriva lite. Är inte alls så länge sen jag kom hem från stan. Var ju och jobbade först. Slutade kring ett ungefär så då kom mamma och hämtade mig så fick jag byta om på hennes jobb och sen åkte vi in till stan. Hittade massa fint, kommer bilder på det sen! Det bästa var ju att man slapp betala något själv. Alltid bra att ha sin mamma med sig på stan!

Sen mötte vi upp pappa så gick vi och käkade på max. Sen till hemmakväll och hyrde lite filmer. När vi kom hem så har jag blekt håret på min syrra. Sen inte så mycket mera. Dom är här och drar ström idag igen så det är en jäkla röra.. Jobbar imorgon också, sen heeeelg! Gud vad det ska bli skönt :) Hoppas vädret bara håller i sig!

Mååla

Vad duktigt jag är nu, som sitter här och skriver. Fast har inte särskilt mycket att komma med. Sen jag skrev sist har jag målat lite till, eller ja bättrat på det jag gjorde tidigare. Sen har jag kikat på lyxfällan. Herregud hur endel har det alltså, haha. Nog ska man då vara glad att man har det som man har det ;)

Just nu är det en norsk film som står på shemat, dom håller på att dra en massa el på övervåningen och donar och låter så inte kan man sitta där och se inte. Nä får bli nere då och hoppas att dom är klara snart så man får krypa ner och se en film i sängen ist. Eller kanske framförallt sova, ska ju på och jobba imorgon också.

Men ni får ha det så bra! :) ♥

Onsdag

Oj förlåt för dålig uppdatering dom senaste dagarna. Men jobbar ju på dagen och sen har det ju vart så himla fint väder så då vill man ju inte slösa bort den tiden med att sitta vid datorn. Nåväl, igår jobbade jag till två tiden någon gång sen hämtade pappa mig och så åkte vi hem. Åt middag och så och sen drog vi iväg långt bort någonstans till någon by och skulle kolla på en sak. Men det vi skulle kolla på fanns inte längre kvar så då blev det att åka hem igen. Var väll hemma kring halv tio typ då blev det lite tv och sen sova!

Idag då, klev upp klockan sex och drog iväg på jobbet. Kom hem kring tre tiden igen och då blev det att slipa och måla stegarna till jeepen. Äntligen var då det gjort, har tänkt göra det himla länge nu! Men nu är det gjort. Sen har vi ätit middag och inte så mycket mera. Blir inte så mycket annat ikväll skulle jag tro, upp och jobba imorgon också. När jag slutar funderar jag på att dra en tripp runt stan och kika lite. Eller ja, vänta på att mamma ska sluta jobba kanske det blir så då får man väll passa på att dra ett varv runt stan. Men får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag iallfall kila ut i det fina vädret och inte sitta här inne! :)
Ska försöka slänga in ett inlägg ikväll!

Måndag

Sådär nu hade jag inte tänkt göra mycket mera idag. Ska försöka sova tidigt så det inte blir så jobbigt att kliva upp sen. Har iallafall efter att jag kom hem, klippt gräset, sen suttit ute i solen och tagit det lugnt. Sen har vi käkat grillat till middag och varit och badat med hunden. Nu blir det lite film och bara ta det lugnt! :)

Sool

Har alldeles precis kommit hem från Luleå. Slutade kring ett och det var pappa som kom och hämtade mig så åkte och köpte några delar och sen så stod det en norrman med offroad bil efter vägen så vi var bara tvugna att stanna. Stod och snackade med dom rätt länge  och sen for vi förbi och handlade i Råneå.

Nu ska jag iallafall ta och ta på mig några shots eller något och gå ut i solen! :) Hörs sen!

Godmorgon

Är uppe tidigt idag. Ska nämligen iväg och jobba nu klockan sju. Har inte sovit mycket inatt.. Somnade inte försen kring två och klev upp sex så förhoppningsvis somnar man lättare inatt.

Vi hörs sen när jag kommer hem! ♥

Glöm inte!

Glöm inte att rösta på min bild! Det gör ni här.

Bilder





Love the way you lie


Sitter på min syrras dator en snabbis nu. Har vart till shell och lämnat igen några filmer sen till Jämtön och hälsat på några. Har även börjat fixa i garaget, så snart är det min bil som åker in dit! Äntligen säger jag bra. Just nu sitter jag faktiskt och ser på fotboll, jo tro det eller ej men det gör jag.. Clara är nämligen här och ska typ sova hos min syrra och hon ville typ se på fotboll.. Måste vara det mest värdelösa som finns. Hojja jo,  innan jag skulle sätta mig och se en match, nog är det tur att jag har datorn här då.



Några bilder från min syrras dator.. ;p

Söndag

Har hunnit kliva upp och ätit frukost. Somnade inte försen efter tre någon gång i natt och det är inte bra om jag ska upp tidigt imorgon... Kan ju inte hålla på och vända dygnen hit och dit hela tiden. Ute skiner solen iallafall så ska ta och bege mig utåt när jag är klar med det här. Ska kolla bloglovin först också!


Deep blue see


Deep blue see. Älskar den här filmen! Var min absoluta favorit film när jag var liten! Den är riktigt bra faktiskt. Verkligen någon man borde se om man inte redan har sett den! Den är spännande och bra!

Pontypool


Pontypool. Den här filmen är nästan mer värdelös än den förra jag skrev om. Hela filmen utspelar sig inomhus, det händer ingenting, det stod att den skulle vara en rysare men hade lika gärna kunnat stå barnfilm. Inte heller något som är värt att se!

Shutter island


Shutter island. Måste seriöst vara den sämsta filmen jag har set, fan så värdelös. Början var väll okej kanske, men slutet var verkligen inte okej. Var han dum i huvet eller var han inte? haha. Och spännande står det ju att den ska vara, när var den det? Jag brukar annars tycka allt är svin läskigt men den här var bara tråkigt.. Nä inget man behöver lägga ner två timmar på att se..

I don't care..

Har lånat min syrras dator just nu för att slänga in ett litet inlägg. Mamma och pappa är iväg på middag i jämtön och jag och min syster är hemma. Ingen av oss orkade laga någon mat så vi åt tacos idag igen! Tur att det är gott! Vi har vart till shell en sväng också och hyrt två filmer. Den ena var shutter island som precis slutade. Ska skriva vad jag tyckte om den sen.

Men slänger in någon inlägg senare ikväll! :)


All the boys love Mandy Lane


All the boys love Mandy Lane. Sjukt bra film! Eller ja ända tills slutet som är grymt förvirrande och dåligt. Den är inte heller särskilt läskig för att vara en skräckis, lagomt för mig alltså! haha. Nä men den är ändå helt klart värd att se. :)

Godmorgon!

Blev inte mycket bloggande igår, men som sagt, min egna dator fungerar fortfarande inte så jag måste isf använda pappas dator och det är en stationär så man blir så fast på ett ställe. Gillar hellre bärbar så man kan ta med sig den till soffan osv. Så därför lite dålig uppdatering!

Vaknade iallafall nyss av att farmor ringde, annars hade jag nog sovit fortfarande! När jag kom ner och tänkte käka lite frukost var bordet dukat och mormor stod och kokade potatis. haha. Så det blir tydligen halstrad fisk, vet fan inte vad för nå men fisk iallafall! :) Perfekt frukost! Sen ska jag iallafall ta och snabbt städa mitt rum litegran och sen hoppa i duschen hade jag tänkt.

Vad ska ni göra idag?

Fredag

Har kommit hem för ett tag sen. Blev ganska lång dag. När vi for imorse så åkte vi till boden och tankade och hämtade ett släpvagn. Sen åkte vi över Jokkmokk åde till Gällivare och hämtade en bil. Ingen bil vi ska använda till något ska bara ha lite delar från den. Sen drog vi hem igen och lämnade av bilen hemma och åkte till boden igen och lämnade igen släpvagnet och sen åkte vi och handlade mat och nu har vi precis ätit tacos!

hejjdå

Är uppe tidigt idag! Ska ta och dra iväg till Gällivare ens snabbis nu! Kommer tillbaka i eftermiddag någon gång. Vad jag ska göra där får ni gissa er till. Men jag lovar, det är inget intressant för dom flesta av er ;) Vi hörs om några timmar!

Poseidon
































Poseidon. Älskar även denna film! Kanske för att det är samma ressigör som till förra filmen jag skrev om. Sen är ju en av huvudpersonerna sjukt snygg.. ooops sa jag det högt? Mycket bra och välgjord är den, verkligen värd att se!

Den perfekta stormen


Den perfekta stormen. Å älskar den här filmen! Sjukt bra, och så är den baserad på en verkligen händelse det gör att den blir ännu bättre. Men sorglig i slutet, som många andra filmer men jag älskar det! Helt klart värd att se för ni som gillar filmer med lite spänning, kärlek och action!

Torsdag

Alltså solen skiner ute och jag sitter och fryser.. Var tvungen att gå och ta på mig ett par tights och en långärmad. haha, inte bra! Kanske håller på att bli sjuk, nu igen? Vore inte så bra isåfall. Fast det blåser ganska så rejält ute iofs.

Har för övrigt städad massa idag. Eller massa och massa, har städat mitt rum och lite på resten av övervåningen. Duktig man är! Ska strax göra hemma gjord pizza!

Not another teen movie


Not another teen movie. Ja vad ska man säga? haha. Nog var den väll ganska så bra. Tror jag har sett den för flera flera år sen också. Men det är inte riktigt min favorit film om jag säger så. Men hyffsat bra iallafall, den går att se.

Godmorgon

Vad duktig jag har blivit tycker jag. Sover inte alls bort dagarna längre. Solen skiner ute så det är ju perfekt, men det blåser så det är inte alls särskilt varmt. Tyvärr..  Är riktigt sugen på att fara in och se Eclipse på bio ikväll. Vet inte riktigt, men kanske det går att lösa. Hoppas så! Annars har jag inga stora planer för idag.

You are my angel

Sitter i soffan, nu också! Med syrrans dator. heh. Funderar på att gå och lägga mig för att inte hålla på och vrida dygnet hit och dit hela tiden. Men är inge trött så det kan nog bli svårt. Men det började en svensk film här nu på någon kanal så kanske ska ge den en chans och annaras blir det då sängen och försöka sova.

Säger väll godnatt nu då för bllir nog inge mer skrivandes idag!
Nattinatti ♥

Du är verkligen allt man kan önska sig.


I'd rather be with you

Har lånat min syrras dator just och tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Har sett på lyxfällan tillsammans med dom andra och nu sitter jag och syrran och ser en annan film. Gissa vilken? Nä det får ni inte veta.. hehe. Skriver vad jag tyckte om den imorgon så då ser ni! 

När filmen är slut hade jag tänkt hoppa i duschen och sen se sex and the city. Var tanken iallafall. Man vet aldrig vad som händer.  


Onsdag

Har precis kommit hem från stan. Följde med pappa in för han skulle fixa några saker så jag ska få en dator som fungerar.. Min egna bärbara har ju slutat fungera så har fått använda pappas dator dom senaste dagarna.

Imorse när jag vaknade så var det ju hel mulet och trist ute och regnade till och från, men nu har vädret klarnat upp och det är sol! :)

Igår efter att vi hade sett filmen jag skrev om tidigare imorse så tog jag täcket och kröp ner i soffan och såg 2 avsnitt av Sex and the city. Älskar den serien också, och filmen! Skulle vilja gå och se tvåan på bio också.. Mycke jag vill se på bio just nu känns de som. haha. Efter de orkade jag verkligen inte hålla ögonen öppna längre så då kröp jag ner i sängen istället!

Svar

Fick en fråga i en komentar och fanns ingen blogg att svara till så svarar hära då! :)

• En fråga bara hur i all sin dar nådde ni ner med skänklarna på era d ponnyes??

På min första d-ponny var det ett litet problem kan jag säga. Jag var inte lång och han var stor och grov och inte den piggaste heller. Men på dom andra har det inte vart någon problem. Min andra d-ponny var 143 bara och ganska smäcker så det var ganska så lagomt då. Sen har ju jag blivit längre också, är 170 nu så på min sista var det ju verkligen inga problem!

Edge of darkness


Edge of darkness. Den var faktiskt rätt så bra! :) Brukar inte gilla såna här filmer annars men den här var bra. Det enda dåliga var väll kanske slutet då.. Filmer ska inte sluta så.

Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om månadens sommarbild här!


Brrrr

Var nyss iväg till ett ställe inte så långt ifrån vars vi bor och badade med hunden. Kände lite på vattnet och fyfasiken så kallt det var alltså. Hallå det är juli!? Absolut inget badväder, nog måste det då bli riktigt myk varmare för att det ens ska vara någon ide...

Jag är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om den här supersöta datorn! :) Väldigt passande när min egna bärbara är trasig och allt. heh. Så nu håller vi alla tummar och tår att jag vinner den! :)
Vill du också vara med i tävlingen, det gör du
här!


Hissar och Dissar!


Att solen äntligen är här! Förhoppningsvis för att stanna också. Har ju inte alls känns som om det är sommar ännu. Regn, mulet, blåsigt? Det är väll ungefär så det har varit. Men nu idag är vädret perfekt 30 grader i solen.



Jag är ledig. Gud så skönt det är alltså. Det är först nu som sommarlovet börjar känns det som. Riktigt skönt!



• Denna extremt fula tröja jag hittade på nelly.com. Alltså rätta mig om jag har fel, men det är grymt jävla ful! Vi lever fan inte på 1600-talet, eller?



• Folk som har så man måste skriva in vissa ord när man ska komentera inläggen. Så sjukt jäkla irriterande. Ids aldrig göra det utan klickar bara vidare om det ska vara så. Stor fet jävla diss på de!


Solar


Ligger ute och solar!


Godmorgon

Äntligen fint väder! Så vi har längat efter de alltså! Har precis ätit frukost och ska nu ta teori boken med mig ut och lägg mig och sola och läsa lite hade jag tänkt. Fast.. Kanske inte än, är inte så himla varmt ännu.. hm. Men solen skiner iallafall! 

Är förövrigt fast här hemma idag så länge ingen kommer och räddar mig. Ingen är hemma och kan skjutsa mig någonstans.

Vad ska ni göra idag?

Glöm inte att följa mig via bloglovin ;)

Filmer


Titanic. Måste vara en av dom allra finaste filmerna som finns! Visst den är ganska långtråkig och lite väl lång kanske. Men den är så jäkla fin, man vill ju bara gråta alltså. Tänk vilken kärlek.. Ja så sjukt fin! Vet inte riktigt vad man ska skriva, sorglig iofs också.

Flickan som lekte med elden. Många har säkert sett den? Måste säga att dom tre filmerna är nog mina absoluta favorit filmer! Så jäkla bra! Och cälgjorda. Lisbeth är ju då helt klart min favorit! haha.  

Reason to cry

Ja vad ska man säga om dagen.. Den sög. Vädret var åt helvete och humöret i botten. Ja det säger nog det mesta skulle jag tro. Samma blir det nog imorgon, blir fast här i hålan, så länge jag inte tänker stiga upp klockan sex? Å då finns det ändå inget att göra så. Får väll hoppas på vädret imorgon så man kan sola lite! Har ni lite och göra får ni hemskt gärna titta för bi!

Ja vad har jag gjort idag då? Vart ute på promenad, men en av våra katten roade sig med att följa efter så det var ju bara att gå tillbaka med henne. Och sen kom den andra katten efter när jag gick iväg igen så då var det ju bara vända igen.. Då gav jag upp! Sen har jag sett två filmer, skriver om det strax! Min syrra har bakat en kladdkaka också som faktiskt inte var så god.. haha.

Glöm inte att följa min blogg via bloglovin ;)

You'll be in my heart

Come, stop your crying, it will be all right
Just take my hand, hold it tight
I will protect you from, all around you
I will be here, don't you cry

For one so small, you seem so strong
My arms will hold you, keep you safe and warm
This bond between us, can't be broken
I will be here, don't you cry

'CAUSE you'll be in my heart
YES, you'll be in my heart
From this day on, now and forever more

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart, always

Why can't they understand the way we feel?
They just don't trust, what they can't explain
I know we're different but, deep inside us
We're not that different at all

Don't listen to them, 'cause what do they know?
We need each other, to have, to hold
They'll see in time, I know
When destiny calls you, you must be strong
I may not be with you, but you've got to hold on
They'll see in time, I know, we'll show them together

Always, I'll be with you
I'll be there for you, always, always and always
Just look over your shoulder 
I'll be there, always

You'll be in my heart - Phil Collins

Godmorgon

Gud vilket pissigt väder det är ute idag! Suck.. Vaknade iallafall nyss när man tittade ut genom fönstret vill man bara lägga sig ner och sova vidare! Vet faktiskt inte vad man ska hitta på idag när det är så pissigt väder.

SKa börja med att äta lite fukost så får vi se sen. Imorgon funderar jag på att dra in till stan. Får se hur vädret är!

nu film!


Rena rama rolf. Detta hade jag tänkt gå och lägga mig och se nu. Orkar inte sitta här vid pappas dator nå längre nu. Min egna dator vill ju inte alls fungera och måste in på lagning i veckan. Och jag som älskar humor så är det här perfekt!

Män som hatar kvinnor. Eftersom att jag har sovit 15 timmar i natt lär jag väll inte somna det första jag gör, och det finns verkligen ingenting att se på tv så tänkte se den här filmen också, om jag orkar! :)

Blir inget mer bloggande för mig ikväll! Så får väll säga godnatt nu? Godnatt :)

2½ män


Nu blire att se dubbelavsnitt av min favoritserie 2½ män! :)

sometimes

Har precis städat hela mitt rum, damsugit damtorkat och plockat ihop lite. Så nu är det finfint där igen! Har även plockat ihop lite i stora rummet uppe och så har vi satt upp nya tv'n där också. Finfint de med!

Nu hade jag tänkt kika om det inte är någon bra film på tv ikväll och så lägga mig i soffan och se det! Är ledig till veckan så funderar på att dra in till stan någon dag och se om man hittar något fint. Bio och se Eclipse också kanske? Man vet aldrig vad som händer. Blir som första riktiga sommarlovs veckan det här nu så hoppas på riktigt bra väder också!

<3

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Hästar

Jag tror inte jag har skrivit ut det här på bloggen tidigare, men jag har faktiskt ridit i 10 år, haft egen häst i 7 år och tävlat i 6? :) Sålde min sista ponny i maj iår. Saknar han enormt mycket, men när inte intresset finns så är de bästa att göra att sälja. Jag vet att han har det jätte bra hos sin nya familj nere i Lathi i Finland. Men iallafall hade tänkt göra ett inlägg om min tid då jag red. För har sett att det är endel häst intresserade som läser min blogg. Varning för att det kan bli ett långt inlägg! ;)

2000-2003

Mamma frågade mig och min syster om vi ville börja rida och vi sa såklart ja! Jag var bara 5 år då. Men dom tre första åren red vi ca 1 gång i veckan på ridskola i Råneå. Men under 2003 så fick vi våran första ponny. Ett b-ponny sto på 111 cm. En liten rackare alltså.

Jag och min syster turades om att rida henne. Min allra första tävling var på henne, en klubbtävling i dressyr. Vi gick till och med och vann den klassen! Efter det är det bara min syrra som har tävlat henne. Hon är den häst som tagit hem mest rosetter av alla vi har haft! Snabb och kvick i bena, men pga sin storlek stämde det aldrig i kombinationerna för henne.. Tyvärr. Har även hört många på tävlingar säga: åå där är den rosa ponnyn! osv. Hon hade nämligen allt i rosa. Amanda står fortfarande kvar hemma på gården, som sällskap till min systers ponny!


Hösten 2003 köpte vi en till häst. Så vi nu skulle ha var sin och slippa turas om att rida osv. Det var en d-ponny som var 6 år och hette Dublin. Så här i efterhand vet jag faktiskt inte varför vi köpte han. Jag var sju år och inte så lång så jag såg ju lite ut som en ärta uppe på hans rygg. Han var inte heller världens piggaste så hade ibland lite problem med att få han dig jag ville. Men han var underbart snäll! Men sålde han året efter, alltså 2004 men han åkte inte långt. Han bytte bara box i stallet. Ridklubben köpte honom. Där stod han sen 3 år innan man var tvungen att ta bort han pga en skada i ett bak-knä. Han hade fruktansvärt ont den sista tiden och det fanns inget att göra så det var det bästa att göra. Har tyvärr inga bilder på honom hära!

2004 fick jag då en ny ponny. Grey Fairy hette hon. En skimmel på 10 år. Även hon var en d-ponny. Hon var pigg och framåt och vi hade jätte kul ihop. Under våra år utvecklades både jag och hon oerhört mycket. Tävlade bara någon klubbtävling i hoppning med henne eftersom att hoppning inte var det hon gillade mest av allt. Bättre var det med dressyren, red även någon lokal dressyrtävling med henne. Sen sommaren 2007 sålde vi henne till josefin i vilhelmina! 

Min syster och Fairy för mycket längesen!

2005 eller 2006 tror jag det var, då köpte vi ännu en ny ponny till mig. Denna gång en b-ponny som hette Galliano. En ponny mer enorm kapacitet inom hoppningen! Tyvärr visade han inte alltid det på tävling då han var väldigt fång och inte gillade "titthinder". Var ofta där det tog stopp för oss. Men  upp till LB tävlade vi iallafall. På träningar hoppade vi banor på msv b höjd utan problem och enstaka hinder på 115 cm. 2007 fluttade han vidare till en annan tjej i stallet som har kvar honom ännu.


Oktober 2007 köpte vi min sista ponny. Ragge var en d-ponny på 8 år. Han älskade verkligen att hoppa. Men tyvärr började våran tid tillsammans så himla bra. Han hade nämligen en skada när han kom till oss så vi fick fara ner till umeå och operera han och det var ett jäkla tjaffs med advokater och tidigare ägare osv. Det första halv året var det alltså bara box-vila, eller att han skulle ledas som gällde. Sen fick vi då börja rida han. Hade ju knappt ridit honom något innan skadan, 1 eller 2 gånger bara. Han besiktades sen av vetrinär och friskförklarades från skadan och han har aldrig haft något problem med det sen dess. Vi började ju då träna och sen började vi tävla i augusti 2008. Tog en tredje plats i våran första klass tillsammans! Tävlade upp till LB+5 och hade LA debut i sikte då han tyvärr började sluta vela hoppa. Vilket sen visade sig vara en över ansträngning så han fick vila några veckor. Jag tappade helt intresset av allt som hade med hästar att göra! En annan tjej i stallet red han 2-3 dagar i veckan och jag eller min syster dom andra. Sen Maj 2010 åkte han vidare till sina nya ägare i finland. Under våra år har det varit både upp och ner. Han är en riktigt tjurskalle när han sätter den sidan till. Så ett antal gånger har man fått åka i baken kan jag säga! ♥

Jag rider alltså inte längre och kommer nog inte börja i första taget heller. Möjligt vis om något år men det vet man ju aldrig.

stand by me



Haha, lite söt är han faktiskt där han ligger och sover ;) Gärna på rygg! ♥


Till salu

ENDAST FÖR HÄSTINTRESSERADE ;p





Svart Pikerur soft-shell jacka. Storkel 42, men mycket små i storlekarna och figur sydd. Använd endast ett 10 tal gånger så därför som ny. Nypris: 1799kr, nu; 1000kr. Köparen står för frakten.

Ring eller mejla!
[email protected]
073-0739010

glömm inte

Glömm inte att rösta på min blogg i veckans blogg. Röstar gör ni här!


love the way you lie

Har precis vaknat efter 15 timmars sömn! Hade så himla ont i skallen igår kväll och håller på att bli sjuk också. Så gick och la mig och tänkte att jag bara skulle ''vila'' lite och sen se en film som började senare på kvällen. Men nej jag vaknade inte försen nu imorse. Ganska död måste man ha varit. Har inte lika ont i skallen nu som då men det är inte bra heller.

besöksrekord

Hade nytt besöksrekord igår! Verkligen jätte kul! :)

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Klev upp kring 11 tiden och vädret har varit trist hela dagen! Vi har halstrat sik och ätit färskpotatis till. Gott! Ska strax äta jordgubbar och grädde! Ännu bättre. Sen ska jag nog hoppa in i duschen och kolla runt lite om det händer något som är värt att fara ut för. Tvivlar på det, menmen. Så vi får se vad som händer ikväll!

day of the dead


Day of the dead. Sjukt bra film! Såg den igår kväll och den var riktigt bra. Verkligen någonting ni borde se! :)

Tummen ner!


Scary movie. Så jäkla värdeklös alltså. Såg första 20 min av den sen gav jag upp. Totalt värdelös! Rätta mig om jag har fel.. Faktiskt ingenting som är värt att se om jag ska vara ärlig. Tror jag har sett den en gång förut också, men kommer inte ihåg att den var så här värdelös. Nej det blir verkligen tummen ner för den!

haha, underhållning!

Hur ser man att en blondin har pojkvän?
-På märket i pannan från bältesspännet

En brunette och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
-Åhhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften…
-Var då!

Vad är det för skillnad på en blondin och en mygga?
-Myggan slutar suga då man klappar till den.

Vad är det för likhet melllan tofflor och blondiner?
-De är sköna att sätta på när man är hemma, men inget man går ut med.

 Vad är det för likhet på en fallskärm och en blondin?
-Båda viker ut sig.

Varför gick blondinen över vägen?
-Glöm vägen, vad gjorde hon utanför sovrummet?

Vad ser man när man tittar djupt i en blondins ögon?
-Baksidan på hennes huvud

 Hur vet man när en blondin är brunstig?
-När hon schluddrar: Jag är schååå full!

Hur vet man att en brunett är brunstig?
-När hon frågar: Har det blonda fnasket gått nu?

Varför uppfann Gud spriten?
-Så även brunetter ska få ha sex

Vad är det för skillnad på skåne och en blondin?
-En blondin har högre kullar och djupare dalar

Varför hoppade blondinen från en skyskrapa?
-Hon skulle testa Always med vingar

Vad trodde blondinen Moby Dick var?
-En könssjukdom

Har du hört om blondinen vars pojkvän sa att han älskade henne?
-Hon trodde honom.

Vad är blondinens kroniska talfel?
-Hon kan inte säga nej

Hittade det hära på paow's blogg! Så jäkla kul ;) Inge illa menat mot blondiner på något sätt men lite kul är det faktiskt!


<3

Hold on tight, be the strong one to melt the fight, make it alright
Hatred grows, leaving leads for us, yes it shows, can't find harmony
You won't heal, It's for real

Surely fall, never take friendship personal,
go your own way and prove them wrong
It's in your hands now, hanging on to the hopeful words,
plant a seed with a need

I am never alone, I'm failing now to turn
I will never miss home, I want to get back again
I am never alone, my colors will burn,
never alone, always alone

Fearful eyes watching all around,
all this time with no heart and you never cry
Where's the power in that? It's not right, sending signals of shame
I once knew, so did you

I am never alone, I'm failing to turn
I will never miss home, I want to get back again
I am never alone, my colors will burn,
never alone, always alone

I am never, I am always alone,

I will never miss home,

Breathing lives, and your tears streaming,
time we now, so
Hold on tight, be the strong one to melt the fight,
make it right!

Never alone, always alone

Kom precis hem från jobbet. Skönt att vara hemma tidigt en tredje dag i rad! Funderar lite på vad man ska hitta på ikväll? Är ju boden alive så lite sugen är man ju på att fara dit. Men måste ordna skjuts osv i sånna fall. Skulle tro man håller sig på hemma plan ikväll och får sova ut riktigt. Gud så sliten man blir. Sover alldeles för lite på nätterna och ganska slitsamt jobb också. Väldigt svårt att hålla uppe ögona stundtals!

Men nu ska jag nog gå ut och se hur länge till solen har tänkt vara framme! Den brukar ha allt för lätt att gömma sig bakom molnen!

Ny design

Hej alla människor där ute!
Jag heter Saga Montell och har nu fixat Malins design. Hoppas att alla gillar den.

- Saga Montell
http://spotlight.blogg.se
[email protected]

jobbbb

Har precis vaknat och hunnit äta lite frukost. Som tur är så är det ju fredag idag det betyder sovmorgon imorgon! Fyfasiken så skönt det ska bli, men kan ju ändå som inte sova bort hela dagarna.. Har mycke sömn att ta igen känns det som.

Verkar som om det blir bra väder idag, gud så skönt! Hoppas verkligen det håller i sig och slutar blåsa. För här skiner solen men det svajar lite för mycket i träden.. Men nu ska jag dra iväg på jobb! Ha det så bra så syns vi sen! ;) ♥

Vad har ni för väder hos er just nu?

Mean girls


Nu ska jag krypa ner i sängen och se denna underbara film! :) Den är bara för bra, kan se den hur många gånger som helst, den blir aldrig nå sämre! :) Sista dagen imorgon sen är det äntligen helg, gud så jag längtar!

Godnatt på er! ♥

Har ni sett filmern? Och vad tyckte ni isåfall om den? :)

Veckans blogg.

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg! Ni får hemskt gärna gå och och lägga en röst på min blogg, vore verkligen guld värt! :) Om ni vill rösta klickar nu här! :)

BYTT BILD

Jag skrev ju igår att jag var med i en tävling om årets sommarbild. Men har nu bytt bild. Den nya bilder ser nu här.

Rising girl

Kom precis ut från duschen. Välbehövligt kan jag säga, och skönt som bara den! :) Först en jobbig arbetsdag med mycket slit, som vanligt. Sen har jag vart ute och promenerat/sprungit också. Riktigt stolt över míg själv faktiskt!

Nu ska jag ta och kika runt här på lite allt möjligt som vanlgt! hehe. Kanske hittar man något intressant.. ;)
Hörs sen! ♥

Bloglovin'

Har satt in en länk till Bloglovin här till höger! Ni får jätte gärna följa min blogg! :) Klicka  på ikonen om ni vill följa den! :)

You are my angel

Har alldeles precis kommit hem! Skönt att få komma hem tidigt idag också. Slutade halv två och då kom min farmor och hämtade mig och så åkte vi på café't i Råneå och fikade innan hon skjutsade hem mig.  Fyfasiken vad det regnade imorse alltså, var ju som att himlen var öppen! Men nu skiner solen här utanför! Brukar man inte säga, efter regn kommer solsken? Hoppas på bra väder i helgen så man kan fara en sväng på Boden alive också!

Hade ju tänkt beställa hem lite kläder igår. Men får sån himla beslutsågest när jag ska välja vad jag vill ha! Vill bara kunna ta allting! Men det går ju inte, men fårse om man klickar hem något idag istället. haha.

Jojuste, hade besöksrekord igår! Verkligen jättekul! ;) Var ganska stor marginal ner till mitt tidigare besöksrekord, ännu roligare! Men har ingen aning om vars ifrån alla läsare kommer ifrån!? Därför undrar jag:

Hur hittade du min blogg?

Godmorgon!

Godmorgon på er alla! :) Har klivit upp för ett tag sen och har hunnit äta frukost. Ska ta och dra iväg på jobb snart också då. Lyckades faktiskt somna tidigt igår så är inte så himla trött faktsikt, känner mig ganska så utvilad!

Får hoppas det blir en tidig dag idag också! Så ses vi sen! :)
Puss! ♥

RSS 2.0