Love like this

Har precis käkat middag så ska dra en snabb uppdatering.. Skolan som vanligt då alltså inte så mycket att skriva om det. haha. Slutade kring halv tre så mormor skjutsade hem oss. Har försökt göra lite tyska läxa men inte lyckats så bra... Å jag vill byta bort tyskan men känns så jäkla onödigt nu sista året lika bra och kämpa sig igenom det.. Ligger ju på gränsen till ig där så måste rycka upp mig lite om dom inte sätter mig på svensk/engelskan..

Aja, vi hörs kanske ikv!

A drop i the ocean

Dålig uppdatering det har varit. Men iallafall skolan som vanligt idag. Slutade halv fyra så gick upp på ica och skickade iväg mina stigbyglar som jag nu har sålt. Finns ju ingen ide att ha kvar en massa hästsaker som inte kommer till någon användning när man kan få en del av att sälja dom..? Min ljusblåa tretorn däremot kommer inte att åka någonstans. Dom ska jag ha kvar även om jag så aldrig mer kommer att rida. haha.

Sen kom pappa så vi gick och handlade och sen hem. Åt middag och har varit ute och gått samtidigt som Madde red peppzon. Sett fångarna på fortet och läst tyska läxa. Inte så mycket mer intressant. Nu ska jag iallafall ta och gå och lägga mig i sängen och slå igång en film och försöka läsa ut min bok också!

Hörs imorgon, godnatt!

Dragracing

Skrev inget igår men har inte så mycket och skriva om det heller. Var på dragrcing i boden  på kvällen en stund iallafall. Var hemma kring 11 så slog på en film osv. Vaknade kring nio idag och har äit frukost och sett slutet på en film jag började på igår. Ska ta och göra något vettigt nu iallafall.



Vi hör sen! ♥


Fredag

Skolan har vart helt okej idag faktiskt. Inte så mycke lektioner. Slutade iallafall typ kvart över två så satt och spela lite kort med madde och elin och dom medans vi väntade på bussen som gick kvart över tre. Bussen var såklart en kvart försenad också så var inte i stan försen efter fyra. Vandrade runt på stan till klockan sex. Har ju visat vad jag fick med mig hem. Tur att jag tjänade rätt så bra i sommar så jag har råd med allt. När affärerna sen stängde så gick jag och solade. Tog 25 min, börjar synas nu.. Hatar ju att ligga ute på sommaren och sola, gud så hemskt.. Så bra att det finns solarium.

Sen kom madde och mamma till stan och så gick vi på österns pärla och käkade middag. Pasta med kyckling vitlöks och currysås. Fy så gott det var! Sen gick vi förbi hemmakväll och hyrde några filmer. Tänkte ta en nu snart och se! Var på kvantum och handlade också och så hem. Var kanske hemma kring nio.. Jojuste, på kvantum köpte jag två super fina ljuslycktor med rosa stearin ljus till! Passade perfekt till mitt rum. Riktigt snygga var dom! Kanske kommer en bild senare..

Satt upp ett snöre så jag kunde hänga upp alla solglasögon på väggen.. Älskar solglasögon, skulle kunna köpa hur många som helst men behöver ju egentilgen inte mer än ett..


Goskatt ♥


Veckans shopping!


•4 par leggings från bland annat Gina tricot och cubus. Sen ett par mjukisar från Cubus.


• Två huvtröjor med dragkedjor från Gina tricot och Bik Bok.

Och när jag var i stan i onsdags fick jag bland annat med mig detta hem. + Lite fina smycken som jag inte har bild på.


• Skjorta, t-shirt och huvtröja med dragkedja allt från Gina tricot.


Uppdatering!

Har inte skrivit på två dagar nu.. Har inte haft tid helt enkelt. Kan skriva lite kort bara nu..

Onsdag:
Blev skolan som vanligt och slutade kvart över tre så jag fick springa för att hinna med bussen till stan och slippa vänta till 16,20! Och jag hann, såklart! Gick direkt och solade ett tag sen förbi hemmakväll och lämna igen några filmer. Drog en snabbsväng på stan sen. Hittade lite saker.. Kan lägga upp bild imorgon kväll! Tog 18,35 bussen hem och klev av i Jämtön där mamma hämtade mig för dom hade vart på middag hos mormor så fick med mig mat hem. Käkade middag och sen kikade jag på fångarna på fortet. Det är grymt! Skrev min argumenterande text till svenskan också.. heh. Tror jag slog igång en film efter det och sen sova!

Torsdag:
Idag vart det då skola, såklart.. Fick redovisa våra svenska texter vi hade skrivit hemma men min var ju bara nå kraffs, orkade verkligen inte lägga ner nå tid på den + att jag inte hade boken hemma så visste inte vad vi skulle få med. Men så pjåkig blev den faktiskt inte! Efter att vi hade slutat hämtad mormor oss och bjöd oss på palt. Väääldigt gott! Efter att vi kom hem därifrån har jag fixat lite och städat i mitt rum, kolla lite tv osv. Mest ingenting. Nu är det iallafall dags för en film och sen sova. En dag imorgon också. Blir stan efter skolan imorgon också.. :)

Fångarna på fortet

Sen jag skrev sist har jag.. fortsatt läsandet av min bok, vartit ute på en power walk ;) och sett fångarna på fortet! Grymt jävla program, hade inte tackat nej till att vara med kan jag ju säga! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och läsa en bit till och sen sova! Måste ju ta mig i kragen och börja läsa lite.. Har vart väldrigt dålig på det och det är väll som det ända dom har sagt något om i svenskan så bara göra det!

Blir stan imorgon så hörs imorgon kväll! ♥


:)




Love the way you lie

Andra skoldagen avklarad! Idag har vi iallaflal haft vanliga lektioner.. Började med kemi, so, svenska, lunch. Då gick jag och några till upp på bk. Sen tillbaka och ha idrott. Satt och snackade med hanna och räknade poäng. haha! Sen hade vi matte och avslutade med engelska. Vart och handlat med pappa och sen for vi hem. Så har precis kommit hem iallafall..

Lilla Ragnar hade ju en böld i benet och var ju därför han har haft ont, den har iallafall brustit nu och all vätska ha runnit ut. Lite ofreesch men han slipper ju ha ont iallafall!

Naglarna




Godnatt

Nu hade jag tänkt bege mig mot sängen. Slå igång en film och sen sova. Har legat och sett fångarna på fortet och et är grymt bra :))

Men vi hörs imorgon! Puss!


18 year old virgin


18 year old virgin. Alltså det finns ETT ord att säga,AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHA! Fyfan så sjuk film har skrattat så jag vet inte vad.. Fast bra vet jag inte om den var precis, men sjukt jäkla rolig, dom gör så jäkla dumma saker, haahhaha! :)

I don't want to miss a thing

Första skoldagen avklarad! Inte så himla trist ändå. Fast skola är ju alltid skola... Mest bara fått böcker och papper osv. Inga vanliga lektioner.. Gick ner till stallet när vi slutade och så hämtade mamma oss där för Peppzon var ändå där och skulle ju hem. Käkat middag och sen har Robert vart hit och köpt två stycken snökedjor.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men vi hörs senare!


Grown ups


Grown ups. Så sjukt jäkla bra film den här också! Har ni inte sett den så borde ni verkligen göra det. haha :)

Tonårsliv


Tonårsliv. Denna film är barnslig och riktigt dålig. Ingen film man direkt längtar efter att se igen..!

The 40 year old virgin


The 40 year old virgin. Hahaha så sjukt jäkla bra film! Tror jag har skrattat mig igenom hela. Säger bara, stackars människa! Men riktigt bra var den! Den borde ni verkligen se!

Frostbiten


Frostbiten. Filmen är inspelad i Kalix så det var ju lite roligt. Annars var den inte särsklit bra.. Står att det är en skräck komendi, men den är varken läskig eller rolig.. Att aldrig svenska filmer ska vara bra....

Nya naglar!

Har alldeles precis fått klart naglarna! :) Snyggt blev det.. Har färgat håret också, blev nästan ingen skillnad från förra gången. Bara fått utväxten i samma. Tänkte ladda upp några bilder men får inte telefonen och datorn att samarbeta :( haha. Kommer nog senare ikväll!

Nu ska jag bara njuta av dom sista sommarlovs dagarna.. ! Hörs sen!

Godnatt

Alltså egentilgen vet jag inte vad jag är uppe för.. Ska upp rätt så tidigt imorgon så borde sova + att skolan börjar på måndag så kan ju inte hålla på och vrida dygnet.. Har riktigt ont i ryggen också så har legat och känt mig som 70+ ! haha :) Slog iallafall igång en film för ett tag sen i hopp om att jag skulle bli trött. Men inte det. Sen märkte jag att jag inte hade några roliga filmer att slå på så ides inte slå på en till..

Men ska iallafall se om jag inte kan sova nu :) Godnatt!

Surströmming

Var på middag igår och åt surströmming. Tror inte det finns något så gott..!

Efter att vi kom hem gjorde jag väll inte så mycket, kom hem kring elva halv tolv så ingen ide och börja med något då. Såg en film osv.

Sen idag vaknade jag inte försen klockan tolv.. Inte bra det! Har iallafll bara hunnit äta frukost iprincip. Det regnar ute så det var ju skit det. Fårse vad man hittar på!


Vi hörs sen! ♥


Fredag

Har alldeles precis sett klart en film.. Rätt dålig var den faktiskt och slutet var konstigt. Haha. SKa ta och leta fram lite kläder och fixa mig lite. Ska på middag och äta surströmming ikväll. Har inte gjort så mycket idag, målat lite osv.

Men vi hör ikv!


Lovekiller

Har vart till stan en sväng idag. Köpt hårfärg och vart på hemmakväll och lämnat igen några filmer och hyrt några nya. Sen skulle vi egentilgen fara till ab nian i ä-byn men det hann vi inte så åkte hem istället.

Tror det här är sista gången jag färgar rött, återgår nog till svart eller brunt sen!

Sen ikväll har jag och pappa vart med 11an till Jämtön och vart förbi Jenny och Per. Sen var vi förbi skjutbanan och sen på hemvägen förbi shell. Nu blir det nog inte så mycket mer ikväll. Se en film och sen sova skulle jag nog tro :)

Torsdag

Vad dålig jag har varit på att uppdatera på sista tiden. Men iallafall så har det inte hänt så jätte mycket heller. Mamma fyllde år igår så släkten var här osv hela kvällen. Klev upp kring halv tio idag och har ätit frukost och legat i soffan och kikat på tv ett tag också. Nu hade jag iallafall tänkt att jag ska ta och leta fram nå kläder och byta om och sminka mig lite osv. Ska till stan en snabb sväng sen idag, lämna igen några filmer, köpa hårfärg osv!

Föresten, vad skulle ni tycka om att ha en frågestund? Men vi hörs senare!

Onsdag

Tänkte dra en snabb uppdatering nu. Har inte skrivit något på hela dagen idag. Klev inte upp försen 10 kanske inge bra det.. Käkade frukost osv och så lite tv. Sen har vi målat ute också. Gjort en tårta och så har jag varit duktig och lagat middag också :)

Men har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Vi hörs senare ikväll! :)

Tisdag

Klev upp kring halv nio imorse och käkade frukost och så vidare. Sen har jag och min syrra har målat i flera timmar idag också.. Jag och pappa har kört undan en av skotbilarna idag också så den inte ska synas så väl.. haha! Pappa drog iallafall med 11an så satt jag i och styrde. Problemet var bara att den av någon anledning inte fick att svänga till vänster så höll på att hamna i diket. haha! Sen så fungerade inte bromsen eller kopplingen heller så höll på att köra rakt på gräsklipparen och 11an för att det gick inte att styra heller. hahah!

Ja har inte så mycket annat intressant att skriva heller. Har barkat chokladmuffins också. Jag och syrran ska iallafall göra en tårta imorgon också :) Men nu ska jag ta och se Ja vi elsker hollywood. Vi hörs! :)

Bilar



 


I can't explain in any other way

Klev upp halv sju idag, helt sjukt jag vet! Men jag vaknar av mig själv och är inte trött så då är det lika bra att kliva upp.. Klockan åtta åkte vi med 11an till bilprovningen. Blanka papper på den med, helt perfekt! Sen köpte vi färg till uthuset så jag och min syster har målat lite också. Tjäna lite extra pengar nivet ;)

Har även bakat vinbärsmuffins tills mamma fyller år på onsdag. Blev riktigt goda måste jag säga. Sen fick man en pn på ca en timma i soffan också satan så trött jag var med tanke på att jag somnde först kring två. Nu ska jag iallafall se en film och sen sova skulle jag tro!

Kissemisse


Min lilla kisse Ragnar har fått vara till vetrinären nu och det verkar som om det är någon slags böld eller bara en svullnad på muskel i bakbenet. Han har fått smärtstillande och ska förhoppningsvis bli bättre! Tur att det inte var något alvarligare än så iallafall :)

Offroad



Blir tyvärr ingen offroad i helgen. Är gode less över det.. Här har man gått och längat i flera veckor och så blir det inte för att sär militären ska ha skjutövningar.. Kunde dom inte ha kläckt ur dig det lite tidigare hade det varit fint! Aja blir att gå ut och försöka fo lös kabelhärvan ur Audin imorgon så pappa kan börja skruva i jeepen till mig :)

Godmorgon!

Ja kan ni tänka er att jag är vaken den här tiden och har redan varit vaken en timma ungefär! Vaknade lite tidigare än vad jag hade behövat men var lika bra att kliva upp då så var uppe halv sju.. Somnade ju inte försen kring två i natt så kommer nog vara rätt trött ikväll kan jag tänka mig!

Pappa är nog påväg hem från jobbet nu skulle jag tro för kring åtta skulle vi åka in till kalix och besikta 11an och fara med Ragnar till vetrinären. Fårse vad dom har att säga om honom, man får ju hoppas att det inte är någon allt för farligt.

Men ska lägga mig i soffan och se lite 2½män tills pappa kommer så vi får fara! Vi hörs senare!


Systrar i jeans


Systrar i jeans. Rätt så bra film, har sett den några gånger nu och kan gärna se den en gång till. Dom flesta har ju säkert läst böckerna eller sett filmerna så dom vet vad det handlar om..

Jakten på röd oktober


Jakten på röd oktober. En rätt så bra ubåts film.. Inte särskilt spännande och fartfylld. Den är drygt två timmar lång men ändå inte långtråkig det händer som saker hela tiden.

Lost city raiders


Lost city raiders. Rätt så bra film faktiskt. Ganska spännande på sina ställen speciellt i slutet men slutar ändå lyckligt som bra filmer ska göra! Den är iallafall värd att se!

Godmorgon!

Tror inte jag skrev typ något igår? Men hände inte så mycket intressant heller. Vädret var kanon så var ute mest hela dagen. Tvättade bilen så nu är den ren som aldrig förr! Sen kring fem tiden började det att åska osv så strömen for så fanns ju inte så mycket att göra så gick ut på en promenad.. Sen såg jag en jätte bra film som jag ska skriva om sen. Särskilt mycket mer gjorde jag inte.

Nu idag så klev jag upp halv nio och fråga mig inte varför men jag vaknade då iallafall. Har legat i soffan och sett lite 2½män osv också. Nu hade jag tänkt kila vidare ut i solen menadns det fortfarande är fint väder :) Vi hörs senare!

Till pappa köpte jag...


...jajuste, fjärde säsongen av två å en halv män! Tänkte ta och sno den ikväll och se några avsnitt!


Vitberget


Här tidigare ikväll åkte pappa iväg med 11an och skulle köra lite uppe på berget i sandtagen. Han kunde väll inte vänta tills nästa helg.. :P haha. Iallafall så slutade driva fram av någon anledning så han blev fast där.. Jag själv var hemma och jag sa när han åkte iväg, jag lovar att han kommer att ringa och be mig komma och dra upp han. Och vad gjorde han inte, jo han ringde och bad mig komma! haha, men det var så lite luft i ena framdjulet på min jeep.. Sand mellan däck och fälg.. *suck*.. andra gången nu! Aja, så lämnade den hemma och tog passaten och en lina. Han satt inte så mycket så pappa fick dra lös mig för jag fick ju då sitta i och sköta det.. Första gången man kör nya bilen faktiskt! Men.. jag föredrar min fina jeep mycket mera! :)


Nu har jag iallafall precis sett klart systrar i jeans som jag börjdae se igår och nu hade jag tänkt hoppa i duschen.. Imorgon ska vi iallafall med Ragnar till vetrinären så får se vad dom säger :)

Godmorgon!

Eller jag har  faktiskt varit uppe sen halv nio :) Vaknade av att katten ville gå ner så fick bärna ner han och sen kunde jag inte somna om så klev upp istället. Har legat och kikat lite tv sen dess och käkat frukost... Nu ska jag iallafall ta och kila upp och häva på lite smink och byta om. Ska till farmor en sväng sen.

Vi hörs senare! ♥

Kaka och skadad katt..

Gör en snabb uppdatering nu för pistvakt väntar!

Kakan jag hjälpte pappa och baka blev kanonens.. Men tog mig ut på en promenad när den var klar också! Skönt vare! Sen har jag och mama och syrran sett en jäkligt bra film, skriver om den sen :)


Jojuste, min katt är inge bra nu.. Han har fått ont i benet nu igen och bara ligger och man får lyfta upp han i sängen.. Men han ligger iallafall och sover i min säng nu så ska inte röra uti han för han har så ont så han bara morrar då.. Stackarn! ;s

Men nu ska jag se pistvakt, vi hörs senare! ♥


Shopping

Har vart en tripp till stan idag. Förstört en massa pengar och köpt present till mamma osm fyller år nästa vecka och en sen present till pappa också. Har några bilder på det jag har köpt också.

En till sån här tröja från gina. Har en likadan svart också sen tidigare men jag tycker dom är snygga och sköna osv.


En till söt väska! Köpte en alldeles nyss...men..dom hade ju 25% rabatt så var ju tvungen! haha


Några naglar från H&M som jag ska testa.. Och nagelfilar.


Gelenaglar eller vad det nu var? haha. Bättre lim till nagarna än det som följer med och en ny börs.


Svarta tights, kamoflagefärgade tights enbart till när vi ska och köra nästa helg! haha och ett par nya handskar till då också :)

Det var väll det jag köpte till mig sjäv iallafall. Kan ju inte lägga upp bilder på presenterna men det kommer för det är saker jag kan dra nytta av också ;) Man måste ju vara smart när man köper presenter!

Har käkat middag sen vi kom hem och jag har bakat en kaka som pappa bad mig göra. Ska strax ut på en promenad och sen får vi se vad som händer! :)

Never say never

Gör en sista uppdatering för ikväll nu. Elle ja, den enda också! Har inte gjort något speciellt iallafall så har inte så mycket att skriva heller. Imorgon blir det iallafall stan en snabbsväng och fixa lite saker. Vet inte när jag kommer hem eller vad som händer då. Ska ta och tvätta bilen någon dag innan nästa helg också. Så kanske passar på att göra det då. Får se.

Men vi hörs imorgon!

Sex and the city 2


Sex and the city 2. Mycke bättre än första filmen! Gillar man den första tycker jag verkligen att man ska se den hära! Hoppas dom kommer med en trea, som är ännu bättre! :)

Remember me


Remember me. Sjukt jäkla bra film! Eller ja, den var bar ända fram till dom 3 sista minuterna. Då försördes hela filmen.. Filmer ska ha lyckliga slut, speciellt filmer som den hära! Nä slutet var inte alls bra! Men annars var den riktigt bra!

Tisdag

Godmorgon på er alla, eller ja morgon och morgon... Jag har faktiskt inte klivit upp nu utan kring tio klev jag upp. Har målat kaninhuset också.. Sen vart på en promenad också. Ska strax hoppa i duschen och sen får jag se vad jag gör.. Ska åka in till stan imorgon och det blev ganska så tidigt eftersom att det var bara då jag hade skjuts. Så måste kliva upp rätt så tidigt.

Just nu sitter jag och ser Monster Jam! Det är fint det, men ska försöka slita mig och hoppa in i duschen ist. Vi hörs!

Uppdatering!

Har inte skrivit något idag ännu. Vet inte riktigt varför, så mycket har jag inte haft å göra.. Har kanske inte så mycket att berätta heller. Eller ja är inte på humör heller.. Men vi hörs imorgon!

Reeegn

Min dag har varit helt meningslös idag. Har inte gjort någonting alls. Verkligen ingenting. Vädret har ju vart piss också  så man har verkligen inte velat sätta sin fot utanför dörren.. Sen tänkte jag att jag skulle tvätta bilen för det skulle verkligen behövas.. Men när jag vred på nyckeln så hände ingenting.. Jävla skit ström! Då blev jag less och orkade inte leta fram batteriladdaren så då fick det vara.

Aja sen har jag mest fixa lite saker med datorn.. Alla program och det är ju borta så har ladda hem lite såna och fixat med alla bilder osv. Behöve ju också göras så lika bra och göra det en dag som denna. Sett lite Jims värld också. haah :)

Nu blire nog en film sen sova! ♥

Godmorgon

Godmorgon på er! Har varit vaken ett tag nu, nästan två timmar.. Är ju bara två veckor till skolan börjar så ska försöka att inte vända dygnet tills dess. Har lyckats hålla det ganska så bra faktiskt!

Är ju ganska så pissigt väder ute så får se vad man ska hitta på. Ska dra in till stan en dag i veckan iallafall! Fårse vilken dag det blir. Men ska ta och äta frukost nu, vi hörs! ♥

Handen som gungar vaggan


Handen som gungar vaggan. En sjukt bra film! Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva men den var sjukt bra och man borde verkligen se den!

Filmerna

Här kommer länkarna till filmerna. Får det aldrig att funka att få upp dom här så länkar dom istället! :)

I wanna rock

Were not gonna take it

Råneå och spindlar

Kom precis hem. Har vart till stallet i Råneå för mamma hämtade några papper dära. Sen när vi drog därifrån så såg min syrra en spindel i bilen tydligen.. Hon skrek rakt ut, mamma började skrika och fick se spindeln och madde kastade sig mellan sätena till baksätena och mamma tvärstannade mitt på vägen och kastade sig ur bilen. Båda skrek som om någon hade skjutit dom typ. Sen höll dom på att dö av skratt.. Madde hade även tagit en hink med havre från stallet för att ge till kaninerna och hade den mellan fötterna fram och hela den spillde hon ju ut också.. Så hon vågade inte sätta sig fram nå mera sen. hah! Tur att det inte var på E4an eller att det hade kommit någon bil där dom stod som fån på vägen.

Ska man skämmas eller skämmas över dom? hahah!

Nu ska hon iallafall ut och rida så ska följa med och gå en promenad. Vi hörs senare!

Fler bilder






Några fler bilder jag hade på telefonen :)

XPN 851



Luleå Kalaset



Takida :) Inte allt för bra kvalité..



Twisted Sister ♥

Jag ids inte sitta och ladda upp alla bilder. Resten av bilderna kan ni se här. Håller på att ladda upp filmer också så kommer länkar på det också :) Men kvällen var väldigt trevlig. Började med att kolla takida ett tag. Inte hela konserten men halva kanske. Sen gick vi och åt kina mat. Kolla runt lite osv bara tills det vart dags att börja ta plats för Twisted Sister. Det var grymt bra! Lyssnade massa på dom när jag var mindre för min pappa har alltid lyssnat på dom. Är väll inte min favorit musik kanske man dom är riktigt bra! En upplevelse att ha fått se dom live. Deras musik videosar är också grymt härliga. Speciellt till I wanna rock. 

Nog pratat om dom nu. Var hemma kring halv tre. Båda katterna var ute och den ena satt på bron och ville in men inte min katt. Han brukar aldrig vara ute om det inte har hänt honom något så gick ut för att kolla om han var instängd i garaget. Men då satt han utanför dörren till växthuset och inne i växthuset satt grannens katt.. Ragnar satt ute och morrade åt den.. hahaha :)


Godmorgon

Klev upp vid tio, tyckte jag var ganska så duktigt eftersom att jag inte somnade försen efter tre inatt.. Var riktigt trevligt igår men ska skriva mer om det senare och lägga upp lite bilder och några filmer. Ska iväg och titta på en bil nu. Så det blir efter det!

Ha det bra! ♥

Barnkalas och twisted sister

Godmorgon! :) Eller har varit vaken sen klockan åtta för min katt har varit helt galen hela morgonen.. Ska iallafall iväg in till stan nu för min kusin fyller 6 år. Sen blir det hem igen och fix inför LK.. Är faktiskt inte så taggad. Men måste ju för att få se Twisted Sister! :))

Hörs senare! ♥


Jims värld


Jims värld. Jag har alltid vart ett fan av humor filmer/serier. 2½män är min absoluta favorit, men på tv tycker jag att dom bara visar samma avsnitt hela tiden så det blir ju lite långtråkgt att bara se samma samma och samma hela tiden. Har börjat se den här serien nu endel. Sjukt bra! Gillar man humor ska man verkligen se det! hahahah :)

Camilla Läckberg - Olycksfågeln


Camilla Läckberg - Olycksfågeln. En rätt så bra film. Den är lite konstig och man fattar inte riktigt hur allt hänger ihop eftersom att den hoppar i tiden litegran. Men man förstår ju mer och mer ju längre filmern går. Men tycker man om filmer som Beck och Wallander så är den här något man ska se :)

Godmorgon!

Då var man uppe och har hunnit käka frukost. Ha ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt. Blir iallafall inget lk för mig ikväll, bara på lördag. Vad man hade hört så hade inte det vart så där jätte bra igår? Får väll hoppas att det blir bättre tills på lördag!

Men vi får se vad man hittar på senare. :))

Wife swap


Alltså det här måste vara det sjukaste programet jag någonsin har sett! Ojoj vilka sjuka familjer det finns i USA alltså.. Har sett tre avsnitt nu efter varann, haha kunnde inte sluta! hah :)

Swarovski telefon



Min syster hade beställt hem äkta swarovski stenar för att stoppa på hennes ridhälm men jag tog några av dom och satte fast på min telefon istället! Det är ju rätt dyra stenar dedära så får hoppas att dom sitter fast och inte lossnar! :)


Godmorgon!

Eller har vart vaken ett tag iallafall. Men har precis ätit frukost.. Får främmande ikv så ska ta och snöra ihop en kaka och sen städa lite. Hoppas på att kunna skicka tillbaka skinnjackan idag också.

Men vi hörs senare!

Sik håvning i kukkola

Har alldeles precis kommit hem. Har vart jätte trevligt! Åkte tre från töre eller strax efter och så åkte vi upp till kukkola och håvade sik. Vädret var så dåligt det kan bli faktiskt. Det regnade och blåste som bara satan! Parapylna for ju nästan iväg. Sjävla håvandet var ute på en brygga som inte såg särskilt stadigt ut omman säger så. Var lite läskigt och gå på den dit ut. Aja fick lära oss hur man gjorde typ men vi hade ingen vidare tur. På åtta pers fick vi en fisk. haha.








Efter det åkte vi vidare till Katilakoski eller hur det nu stavas. haha :) Åt jätte god middag där med fisk på smörgås och sallad och lite fil till förrätt. Grillad oxfilée och potatismos till varmrätt och tillslut rabarbersoppa med vanilj glass till efterrätt. Riktigt gott var allting! Tur att inte var så himla stora potioner men mätt blev man iallafall! Sen en lång bil tur hem därifrån.

Så nu blir det nog en film och sen sova! :)


Cooler than me

Godmorgon på er alla! Klev upp kring elva först.. Gud vad trött jag var igår kväll somnade tidigt.. Men skönt och få sova ut iallafall. Sen åkte jag och pappa till råneå och hämtade lite saker och sen till töre och hämta ut min jacka. Har testat den och så nu och jag tror den åker tillbaka faktiskt! Den var verkligen inte som jag hade förväntat mig. Så lika bra och skicka tbx sen och köpa något som är exakt som det man vill ha. Så får nog vänta ett tag till..

Nu ska jag iallafall ta och försöka häva på lite smink och välja ut några kläder och sen åker vi iväg. På vädret finns det väll lite att önska, men det regnar ju iallafall inte!

Tisdag

Å fan vad stilla det stod i skallen just nu.. Aja ska försöka gå ner några ord iallafall. Åkte ju som sagt till farmor imorse. Var där kring nio för pappa skulle till stan så det var ända skjutsen jag hade. For först till råneå och handlade sen tillbaka till sundom så fixade hon mina naglar. Riktigt bra blev det faktiskt. Hoppas dom håller lite längre den här gången iallafall. Men dom här är lite kortare än dom jag gjorde förra gången.

Sen när pappa kom dit igen höll dom på att skruva i Andreas Corvette så det tog ett tag innan jag kom mig hem. Var inte hemma försen efter fem. Åt middag och plockade upp ikea sakerna och lite andra små saker. Ja sen inte så värst mycket annat..

Imorgon ska jag hämta ut min skinnjacka och sen ska vi upp till kokkola (?) och fiska något typ? Sen till något annat ställe och äta middag med några andra. Så är inte hemma försen sent imorgon kväll. Men kommer nog ett inlägg innan vi far! Kanske testar på att mobil blogga för första gångern. Man vet aldrig.

Oj vilket långt inlägg.. Och inte kommer jag med några bilder heller. Är rätt dålig på det, men ska försöka fota några snygga bilder imorgon om vädret är bra!

Nagel fix

Sitter just nu hos min farmor i sundom och ska få mina naglar fixade igen.. Dom jag gjorde förra veckan har jag ju lyckats häva sönder.. Men ska göra nya nu och lite kortare än förra gången så kanske jag inte bryter sönder dom lika lätt iallafall. Det blir säkert bra iallafall :)

Hör av mig sen när jag kommer hem!

Tripp till Ikea

Dålig uppdatering det har vart idag. Men har varit på Ikea hela dagen.. Hittade faktiskt lite fint dära + 3 par skor på affären bredvid. Fick med mig en söt lampa, två hyllor som ska sitta på väggen, tavlor till dom, tre doftljus till hyllorna. Det var det till mitt rum iallafall. Tog med mig lite saker till resten av huset också. Tycker det är väldigt kul och inreda och göra det fint med små saker osv.. Vilket ingen annan i min familj gör så det är ju tur att dom har mig iallafall! Två filtar till soffan här uppe, en lampa till byrån i lilla hallen och massa andra saker.

Köpte mig också tre par skor. Köp tre betala för två ;) Två par vanliga skor och sen ett par knall rosa stövlar, perfekt till jeepen som matchar min nya klädsel till den också!

Nu var visst bilden lite fel vriden... Ja det blir iallafall riktigt snyggt med dom till.. haha :) Kan fixa bilder på allt ihop imorgon för nu ska jag ta och sova. Gjorde ju lösnaglar förra veckan men jag har råkat häva sönder nästan alla så ska fixa det imorgon. Och tidigt blev det också, hade ingen annan skjuts. Ska upp halv åtta så nu blir det att slå igång en rulle och sen sova! Godnatt ♥

Godmorgon!

Godmorgon på er.. Vaknde kring tio tiden men har inte klivit upp försen för ett tag sen. Var så himla skönt och bara ligga där.. Tror då inte det är nå fel på Ragnar längre, han har varit helt galen hela morgonen. Han har ju inte fått gå ut när han har vart skadad och nu vill han verkligen ut! Han är helt galen.. haha.

Kring tre ska vi till Ikea mm... Min favvo affär, eller hur.. Ska se om jag inte hittat något fint till mitt rum och nya skor.. Kanske någon annan kommer med också.. Fick föresten ett mejl om att skinnjackan är på väg nu.. Kommer imorgon om jag har tur annars på onsdag!

Festival


Festival. En grymm film enligt mig. Den börjar nog bli några år nu men den är ändå lika bra varje gång man ser den. Gillar man svenska filmer ska man helt klar se den här!

Beck - I stormens öga


Beck - I stormens öga. Rätt så bra faktiskt, verkligen inte någon av dom bästa beck-filmerna men ändå rätt okej. Den går att se på helt enkelt. Tycker man om dom andra filmerna så kan man se den här också! :)

Stackars liten..


Min söta lilla katt mår mycket bättre idag! Vi hittade ju blod på honom igår på ena bakbenet och han gick ju inte alls, men nu går han iallafall. Haltar lite och så men är iallafall på bena.. Han ''springer'' omkring och jamar som ett jäkla cp just nu.. hahah. Han får ju inte gå ut försen han är helt bra iallafall. Vi tror nog att han vart i slagsmål ist.. Våran granne sa för någon dag sen att det stryker omkring en vildkatt här. Eftersom att han har en reva på nosen som vi först trodde var ett ormbett tills vi hittade blodet på baknenet. Stackars liten.... ♥


Godnatt

Nu ska jag lägga mig och slå igång en rulle sen sova! Blir att fara till vetrinären imorgon... Han mår inte alls bra den stackaren :( Mamma får till och med sova i soffan för han ligger i derars säng och vi vill inte flytta på honom för han har så ont.. ♥

RSS 2.0