Godmorgon på er!

Vaknade faktiskt kring tolv och såg då ett avsnitt SATC.. Satte iallafall direkt igång med maten, eller jag har efterätten i ugnen nu. Hinner ju inte göra allting sen ikväll, någont måste man ju göra bort nu. Ska ta och göra förrätten nu hade jag också tänkt och sen ta och göra sig själv iordning!

Men nu ska jag fortsätta hära såhörs vi lite senare! GOTT NYTT ÅR!

nattinatti

Nu har jag fört över lite filmer på usb minnet så ska ta och lägga mig och slå igång nåon av dom. Ska bara kila ner och tvätta bort sminket först.. :) Hörs imorgon, sista dagen 2010! Godnatt ;)


20. Någon jag vill byta liv med för en dag och varför

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den faktiskt. Men en tanke som kom upp i skallen var:

Andreas Carlsson, haha fråga mig inte ens varför! Det var bara hans namn som dök upp i skallen. Men det skulle nog inte vara helt fel och byta och vara kille för en dag!

handlade lite..

Köpte lite saker idag iallafall. Fast inte det jag var ute efter.. Men här kommer lite bilder!



Köpte (mamma köpte) ett par nya träningsskor! Ett par Reebook, skit snygga och med luftkuddar i sulorna som gör dom extra sköna att gå i! Var rea också, vanligtvis låg dom en bit över 1000-lappen och nu 699 kr bara så det var helt okej. Speciellt när man slipper betala själv ;) Med nya snygga skor kommer träningen bli ännu roligare! Har dock haft ett litet jul uppehåll nu men tar igen det nu efter nyår!


Råkade hamna inne på UR&PENN så köpte mig en ny ring. Älskar ju smycken, eller älskar ringar. Har det i princip på mig varje dag. Tyvärr så är det inte äkta silver i den utan sterling silver (om det nu heter så?). Men då kostade den ju inte mer än 250 kr och med 50% rabatt på det också. Snyggt behöver inte vara dyrt! (hm, kom det där verkligen från mig!?)


Var också och bytta min nya ring jag fick i julklapp så den passade på det finger jag ville ha den på. Den är iallafall i äkta silver! Funderar på att skaffa mig en i guld också, eller kankse önska mig en när jag fyller år, dom i guld kostar ju endel... Tycker iallafall dom är skitsnygga!

Sen utöver det så köpte jag kläder(för 650kr) till min älskade katt! haha, inte för att han av någon anledning behöver det, är mest på skoj haha! Ni kan få se bilder på det senare.

skit internet!

Hej på er! Kom inte hem försen kring sju och när jag efter det testade internet så fungerade det ju såklart inte. Bad pappa kolla om det gick och fixa så nu fungerar det iallafall. Blev inte mycket shopping idag ska jag säga. Hittade ingen jacka som var anledningen till att jag åkte in. Det måte ju vara nå fel på affärerna, dom jackorna dom har innen är ju så fula så ingen vill ta på sig dom.. haha! Ska iallafall fortsätta leta.. Köpte lite andra saker som jag visare er senare!

Var och handlade mat också till min tre rätters imorgon. Hoppas den blir lyckad! Men man ska väll inte hoppas på för mycket, right? haha


godnatt!


Gud så rött mitt hår såg ut på den där bilden! Det är verkligen inte sådär ljust i verkligheten, haha :)

Iallafall, ska ta och slå igång en film nu och försöka sova. Åker in till stan imorgon och kollar av mellandagsrean och ska ta mamma med mig så ska hon köpa mig en ny jacka. Min krymte ju när vi tvättade den. Just nu är den i perfekt storlek för min syster! Iallafall, har suttit och kollat runt på lite väskor, är himla sugen på att köpa en ny(en till) faktiskt. Får väll se vad plånboken säger efter imorgon.. haha! Godnatt på er!

Dead silence



Dead silence

Den här filmen var riktgt läskig! Alla skräckisar blir så hemska när det är barn eller framförallt dockor med! haha. Men även i den här filmen förstörde slutet filmen! väldigt irriterande!

8 legs


8 legs

Den här filmen var också riktigt bra. Spännande och hade också kunnat bli riktigt bra. Men slutet förstörde den här också litegrann, man fick aldrig se om dom klarade sig eller inte. Man blir så arg när sluten ska komma och förstöra en hel film..!

The Cavern


The Cavern

Rätt så bra film faktiskt, inte en skräckis riktigt snarare en thriller. Filmen kunde ha blivit ritigt bra men slutet förstörde den verkligen! Endel slut kan förstöra en hel film..

19. Min favoritlåt


Detta är en av mina absoluta favoritlåtar! Den är så jäkla fin och man kan lyssna på den om och om igen! Har ju såkart många fler favoritlåtar men om jag måste välja en så är detta absolut en stor favorit!

Sammanfattning av 2010

Eftersom att alla andra gör det så tänkte jag också göra det. En kort sammanfattning av året 2010!

JANUARI

Festade och drack mycket, en hemsk månad

FEBRUARI

Det dåliga beteendet fortsatte. Vi sålde även 740'n!

MARS

Började vara i Töre endel, slutade dock inte så bra. Fyllde även år!

April

Forstatte att hålla till i Töre tills allting sket sig, men hade en jätte trevlig valborg vad jag minns!

MAJ

Sålde min underbara ponny Ragge som jag då hade haft i 2,5 år! Saknat honom oerhört mycket!

JUNI

Skolan avslutades med några härliga dagar i Prinsnäs. Skolavslutningen blev ett fiasko, iårigen! Hade en trevlig midsommar! Körde min första offroadtävling!

JULI

Jobbade ca 4 veckor och tjänade mina första riktiga pengar, och kunde köpa vad jag ville. Ellinore och Nattis var här i några dagar och vi hade som vanligt mycket att prata om!

AUGUSTI

Åkte till Kukkola och håvade fisk. Såg även Twisted Sister på Luleå kalaset som var en stor upplevelse, har alltid gillat dom, kanske för att min pappa alltid har lyssnat på dom!

SEPTEMBER


Jag klippte lugg, som jag iofs aldrig hade nere! haha, skolan hade börjat och började äntligen ta tag i den på riktigt. Körde min andra offroad tävling!

OKTOBER

Planerade, fixade och ordnade mammas fest, köpte biljetterna till Idol.

NOVEMBER

Gick på Idol  med Clara som verkligen var en upplevelse för livet, iallfall när man satt så man kunde ta på idolerna! Skrev även teoriprovet för AM och klarade det galant med 59/65 rätt.

DECEMBER

Satt på hästryggen igen efter 8 månader. Körde in jeepen och började bygga om den. Höjde mina betyg i flera ämnen, och hade en mycket lyckad julafton!

Onsdag..

Äntligen fungerar internet även på min dator. Fast har iofs inte så mycket att komma med. Har alltså inte gjort så mycket idag. Har stått i köket rätt mycket har gjort deg och sen bakat 6 pizzor av det och gjort chokladkola.

Nu på ett tag kommer farmor hit och ska lämna ringen som vi var tvungen byta storlek på. Den var för stor på ena fingret och för litet på andra, haha. Sen ska jag hoppa i duschen för imorgon blir det stan. Måste köpa ny jacka och självklart kolla av mellandags rean också! Har ju pengar som ligger och väntar på att gå spenderas! Sa handla imorgon också, på nyår ska jag göra tre rätters middag till dom här hemma!

Iallafall, nu ska jag kila vidare, hörs senare!


Godmorgon!

Tog mig upp i hyffsad tid idag faktiskt. Fast nu hade jag tänkt att äta lite frukost och så kommer det mer uppdatering senare..


Jäkla internet..

Internet har strulat hela dagen. Irriterande när det blir så. Just nu fungerar det på en dator... Men iallafall dagen har varit rätt så ointressant. Clara har ju varit här så vi har sett lite film spelat spel och inte så mycket mera. Jag lagade biff med purjolök till middag också. Duktig man är!

Eftersom att jag inte har någon lust att sitta klistrad vid den stationära datorn här nere längre så blir det altså ingen mer uppdatering idag och så får vi hoppas att internetet har tänkt vara på ett bättre humör imorgon! Godnatt alla..

18. Min favoritfödelsedag

Jaa, som jag skrev i förra så kan man inte favorisera dom! Alla är ju såklart bra. Fast egentligen är en födelsedag inte så himla speciellt, när man var liten så tyckte man att det var som en lite mindre julafton. Då blev man glad för en barbie tex så man fick ju massvis med paket. Nu för tiden önskar man sig nästan bara pengar. Pengar får man lite då och då annars också så det är som inget speciellt med det.

Men såklart så är min favoritfödelsedag alla mina födelsedagar! :)

Filmkväll!

Har Clara på besök här och vi har haft ett litet film maraton kan man säga. Vi började med en skräckis, sen några avsnitt 2½ män och efter det en skräckis till. Nu sover hon i soffan, jag sitter här och madde sover i sackosäken. Kul! Sitter och kikar med ena ögat på min favvo film, The good guy! Ska nog fortsätta med det så får ni några bilder nu och sen berättar jag om filmerna vi såg imorgon?




Årets julklappar..

Jag lovade faktiskt att visa er vad jag fick.. Tyvärr så finns inte allting på bild för jag glömde några saker. Men det mesta ska ni få se :)


Kenwood stereo till bil, Avril Lavinge + Britney spears nya parfymer. Fick två av den ena men behöver ju inte två likadana så böt den mot pengar istället. Sen ett smycke skrin. Några saker som inte finns på bild är lite smycken som ligger där i. Några ringar osv. Fick en silver färgad norrbottens ring också men den har vi bytt storlek på så får den nog på onsdag igen..

Blu-ray spelare, och JBL högtalare till jeepen! :D Dom som sitter där har ju fått bada några gånger.. hah!


Massa små saker, björn axen tools volymmaster, hårspray, presentkort på JC 1250kr present på HM fast vet inte hur mycket, tre skal till iPhonen, små saker som smycken sockar, ögonfrans böjare osvosv, nagelfil med swarowski stenar på och några 1000 i kontanter. Fick en kokbok också. Måste säga att det var en av dom bästa sakerna, haha, jag älskar att laga mat och laga saker jag inte gjort förr! Har redan använt flera av recepten i den :)

Är väldigt nöjd med julklapparna! Vi fick en system kamera också, Nikon D3100 tror jag den heter, fast ni kankse har märkt att det har kommit betydligt fler bilder? haha :D

17. Mitt favoritminne

Finns alldeles för många bra minnen för att kunna favorisera dem! Det går inte. Man kan ha ett favorit minne från när man var liten, från jul, när man fyller år, semester osvosv. Så det går som inte att göra en lista på dom bästa. Alla är ju bra på sina sätt!


har just...

Har precis bakat muffins och stoppat in dem i ugnen..


Ragnar <3



Godmorgon!

Godmorgon på er! Jag är faktiskt uppe i bra tid idag.. Men har för det inte tid att sitta hära.. Vi hörs lite senare!

16. Det här är jag beroende av

Ja jag vet inte riktigt om jag är beroende av någonting. Förut var jag helt klart beroende av mobilen, men inte längre faktiskt. Går inte i taket om jag glömmer den hemma en dag om jag säger så. Kan bara vara skönt att slippa den för en stund.

Jag kan väll inte säga att jag är beroende av datorn heller, kan ju gå dagar då jag inte slår på datorn alls. Fast, sitter ju endel på facebook osv med telefonen också.

Fast något jag inte skulle kunna leva utan är musik att lyssna på och money.. :) Livet skulle vara hur trist som helst utan musiken... Tyst och tråkigt, älskar att lyssna på musik! Och sen, jag skulle inte klara mig länge utan pengar!



tog en sväng om AB NIAN...


Kom nyss hem från AB NIAN i älvsbyn. Har varit där tsm med familjen + Clara som också följde med. Fick nya kingsland sockar + en kingsland tröja för ca 900 av min snälla mamma! Man tackar så mycket ;)

Har varit förbi på Hemmakväll också och laddat upp med film och godis eftersom att Agnes och Clara kommer hit för skräckfilms maraton imorgon! Kommer bli mycket trevligt, eller läskigt kanske jag ska säga? Iallafall, nu ska jag lägga mig och se en film och sen sova. Blir storstädning av bland annat mitt rum imorgon.

ibland är det kul med ny kamera...



Lite bilder!







hemma från stallet nu!

Hemma efter en lång dag i stallet nu då. Har suttit i dommartornet hela dagen och styrt upp allting dära. Väntar på maten nu och efter det blir det att göra en stor insatts på att städa mitt rum. Är i riktigt stort behov av det!
Här kommer några bilder jag har fotat idag... Inte så många och inte så intressanta eftersom att min syster har gått omkring med kameran hela dagen.






Julafton 2010 i bilder







Har tyvärr inte så många fler bilder, eller jo har MASSOR. Fast alla är inte användbara precis. Kommer mer bilder senare. Lär bli en hel del bilder nu när vi har en system kamera. Blir så mycket roligare och fota då!

P-square - Do me


Lite bilder..


Hemma från stallet nu! Gick super att rida båda hästarna idag. Plätten var stundvis super fin och stundvis var han inte alls lika fin.. Iallafall, min syrra fotade lite medans jag red så det kommer några bilder.




julklappar..

Julaftonen var super iår! Vi var nästan hela släkten samlade hos min farmor, alltså rätt många. Åt julmat, såg kalle anka och sen väntade på tomten. Eftersom att våra kusiner som är så små var det ju tvungen att vara en tomte..

Är iallafall hel nöjd med mina julklappar, precis allt det jag hade önskat mig. + en MASSA pengar. Kommer bilder på det senare... Fick även en ny kokbok av farfar, jag ÄLSKAR ju att laga mat så det var helt perfekt. Har iallafall invigt den och bakat en kaka nu som jag ska ta med till klubbtävlingen imorgon. Får se om jag lyckades med den.
Vi har iallafall stall jour ikv eller redan från klockan tre så ska strax åka dit, ska rida två hästar också. Pappa hänger kankse med och fotar med min syrras nya system kamera. Då kanske det dyker upp några bilder!


15. Mina drömmar

Vet inte riktigt vad jag har för drömmar... Har ju drömmar om olika sakert. Drömmarna med livet just nu är väll att klara gymnasiet bra, få fara till ryssland på offroad tävling, få ett bra jobb och bra familj med gott om pengar.. För ja, pengar gör en lyckligare!!  Det där var kanske lite snabbt taget bara, men något sånt, jag vet inte riktigt. Jo, jag vill besöka USA också. Gärna typ las vegas, los angeles, miami osv. Har ju länge sagt att jag ska göra en tattuering på Miami Ink någon gång. Så det måste man väll hålla då.

Men det viktigaste är ju faktiskt att man är lycklig, dvs att man har mycket pengar ;)


Sean banan - gott nytt jul



GOD JUL


Har nyss varit över till våra grannar och lekt jultomte. Har varit och lämnat en julklapp till dom. Lite trist med minus 25 grader på jul afton. Men det är så det är när man bor i norrbotten...

Iallafall, ska ta och leta fram kläder snart och fixa mig osv. Åker till farmor på ngn timma och firar jul dära. GOD JUL PÅ ER ALLA!

spännande...

Jaa, nu som alla andra år dagen före julafton är man grymt uttråkad man bara väntar och väntar och man kommer såklart inte kunna sova. Haha okej riktigt så är det inte, inte som en tre åring. Men nog är det något litet speciellt det är det.

Har suttit och sett morden i sandhamn sista avsnittet på tv4 play tsm med syrran och mamma. Nu sitter min syrra och ser bonde söker fru så koller lite svagt med ena ögat för har redan sett de avsnittet.

Iallafall, ska väll kanske sova på ett tag då så det fortare blir JULAFTON :)

julklapps inslagning!

Har nyss ätit middag, slagit in paket osv. Tidigare idag var vi en sväng till stallet. Red en av klubbens hästar, lomina. Måste säga att hon överaskade mig verkligen! För att vara en fd nordsvensk travare och bara vara riden ordentligt i drygt ett halv år eller vad det är så skötte hon sig bra! Skrittade och travade bara idag, blir nog att rida henne någon fler dag under lovet, + att jag ska ta och ta hand om och rida plätten på lördag! Det är så himla kul att få rida igen, men utan att känna tvång att åka dit VARJE dag. Åker bara och rider när jag vill eller när jag har någon att rida.

Iallafall, jag och min syrra portades från köket eftersom att det skulle antagligen slås in paket där nere antar jag.. Imorgon ska jag iallafall ta på mig tomteluvan och gå över med en julklapp till våra grannar. Sen ska vi nog kanske in till stan och köpa en julklapp till oss själv. Kommer bli perfekt!


September - Mikrofonkåt


14. En hemlighet

Hmm. Vet inte riktigt vad jag ska komma med nu.. Det jag vill att någon ska veta har jag berättat och resten berättar jag inte. Så är det, så vet inte riktigt vad jag ska skriva.


Lärarnas show


Sista skoldagen hade alla lärare på skolan en liten show för oss. Först något halvt liknande en teater och sen dansade dom till, gott nytt jul! haha, det var så sjukt bra! :)

Kommisarie späck


Kommisssarie Späck.

Såg filmen igår och den var faktiskt bra, helt klart. Och sjukt rolig, men ibland blev det bara lite för mycket. Men den var helt klart bra, så gillar man komendier så ska man såklart se den!



13. Låtar jag kan lyssna på om och om igen




Några av mina absoluta favorit låtar. Det är sånna låtar man aldrig tröttnar på, man kan lyssna på dom om och om igen.. Självklart älskar jag mer fartfylda låtar men såna ledsnar man snabbt på.

Höstbetygen


Haha, lite likt mig eller hur? haha! Iallafall, jag är nöjd över många av mina betyg iår, bättre än tidigare iallafall! Har slitit som ett djur de här året..(nästan iallafall) Sen är det väll vissa av betygen som jag tyckte jag borde ha fått annorlunda i. Menmen, kan ju inte bestämma sånt!

svenska - VG
matte - MVG
engelska - VG
biologi - MVG
Fysik - MVG
kemi - VG
teknik - G
religion - VG
samhälls - VG
historia - VG
geografi - VG
tyska - G
bild - G
slöjd - G
Hemkunskap - VG
idrott - G
musik - G

Det där tror jag var alla? :)

JULLOV!

Äntligen har vi fått de efterlängtade jullovet! Sista dagen var igår och vi slutade redan till lunch..Gick direkt ner till stallet och mockade osv till plätten sen red jag en stund i ridhuset. Märks stor skillnad på mig själv efter bara en gång, men behövs nog några gånger till på häst ryggen innan det kommer kännas som att jag har ridit förr! haha. Men han var superfin!

Kan berätta om mina betyg i ett annan inlägg! Senare idag ska vi iallafall åka in till stan och köpa de sista jul klapparna. Alltid ute i sista sekund..


just nu..

ska jag se en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts! The day after tomorrow...

12. I min handväska

Har nästan alltid handväska med mig... Man har ju sällan fickor så det räcker till. I handväskan har jag alltid iallafall:
Plånbok så jag har pengar, gymkort osv med mig.
Pennor
lypsyl
mobilen (om jag inte har fickor på kläderna)
Headset
kalender
nycklar

och ska jag träna så har jag såklart tränigsväskan istället med ja, träningskläder i.


Har säkert massa mer också, typ skolböcker osv ibland och lite annat gorm.

Luciana Diniz


Helt otrolig människa! Hon rider helt utan ett vanligt träns, endast med ett bett på världs cup's klasserna och liknande! Helt otroligt..

11. Mina syskon

Jag har ett syskon, en syster. Hon är ca 1,5 år yngre än mig, och vi är till och med födda samma datum fast olika månader. Förut hade vi mycket gemensamt, alltså hästarna. Men nu när jag inte rider längre har vi inte det längre.


Bröderna Karlsson


Bröderna Karlsson

Såg nyss denna underbara film! Riktigt bra var den iallafall! För alla er som älskar komendier tycker jag verkligen att ni ska den den!

Godmorgon!

Helt otroligt att jag vaknade före klockan tio, en helg, av mig själv. Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Såå, vi hörs senare!


Paranormal Activity 3!

Satt och läste om filmer nyss och såg en artikel om att det kommer en tredje film i serien. Sjukt kul! 

Paramount har sagt "ja" till att spela in ytterligare en uppföljare till succéskräckisen Paranormal Activity.

De första två filmerna har spelat in smått otroliga dryga två miljarder kronor.

Förmodligen ligger den siffran bakom det faktum att Paramount har beslutat att det blir en tredje film.

Enligt källor med insyn kommer Oren Peli och Jason Blum ha någon roll i uppföljaren, men det är fortfarande oklart vilka.

Filmen planeras att gå upp på biograferna redan den 21 oktober nästa år, skriver Variety

Länktar redan kan jag säga, hoppas att den denna gång kommer i 3D, det vore häftigt! :)


Bilder




Såhär ser jeepen ut just nu!

Torsdag

Har kommit hem för ett litet tag sedan. Är riktig snö storm ute idag, bilar och lastbilar som ligger i dikena längs vägarna och kaos lite här och var. Iallafall, skolan först då. Var riktigt skönt idag, har nästan inte haft en enda vanlig lektion, lite film, betygsprat osv. Sen började jag och min syster gå i snöovädret till stallet men hann inte ens halvvägs innan mamma kom så då åkte vi med henne ner.

Har nämligen suttit på en häst och ridit för första gången på ca 8 månader (shit, trodde inte det var så länge sen..). Plätten var hur fin som helst och jätte trevlig verkligen! Men det märktes verkligen att man har legat lågt med ridnignen ett tag, alla ''ridmuskler'' försvinner ju som och  man är lite i otakt om man säger så. Har ju inte glömmt allt jag har kunnat så är ju inte dåligare än vad jag var då, men bara grymt ovan! Men det ger sig väll med tiden skulle jag tro :) Skönt att vara tillbaka på hästryggen ialllafall. Blir ju inte någon ny häst men ska försöka att rida lite då&då ändå.

10. Det här hade jag på mig idag

Jaa, idag hade jag en svart och guldig addidas tröja, håret uppsatt och ett par gråa mjukisar. Svårare än så är det inte. Är ju trots allt snö storm ute idag!

Onsdag

Känns som om jag inte har tid till bloggning alls, eller tid är klart jag har men prioiterar det inte. Är inte alla dagar jag ens slår på min dator så ids inte slå på den bara för att slänga in några inlägg. Så ni kan få vänja er med lite halv taskig uppdatering. Är ju lov snart då då kan det kanske bli som vanligt igen..

Idag var det iallafall skolan först och sen gick jag till gymmet tsm med Hanna. Om man säger såhär, man får inte så himla mycket gjort när man är med henne. haha så blev ett rätt så lugnt pass alltså.

9. Min första kärlek

Kommer ärligt faktiskt inte ihåg så låter det vara osagt! hehe ;)

svenska hollywoodfruar

Lussekatterna när färdiga och har smakat på dom. Dom fick godkännt, men absolut inte som min mormors! Hon gör verkligen de godaste bakelserna som finns!

Iallafall, ser svenska hollywood fruar nu och funderar på att hoppa i säng och se lite tv kanske? Blir stan imorgon med Anton och kanske Oscar också. Kul att ta med dom på stan, haha! :)

Men, om jag är pigg imorgonj så slänger jag in ett inlägg innan skolan!

lussekatter på g!

Min uppdatering har varit super dålig i helgen men har varken haft tid eller lust. Så nu ska det väll förhoppningsvis vara back to normal.

Har nyss ätit middag och nu ska jag och min syster baka lussekatter. Har vart till stallet och rakat hennes ponny också. INgen trevlig promenad ner dit ska jag säga er, är väll kring en -20 grader ute just nu. -28 hade det tydligen varit imorse. Hoaligen, sånna dagar önskar man att man bodde någon annanstans.

Men nu ska jag kila iväg, hörs senare!

så jäkla fin


lever faktiskt!

Hej på er! Jag lever faktiskt. Men har inte haft tid till att slänga in några inlägg. Åkte som sagt var med Matilda och Agnes till stan i går. Sen gick jag och matilda runt lite och jag köpte lite julklappar. Sen åkte matilda så jag gick och mötte upp agnes och co igen. Gick på hemmakväll och hyrde lite filmer och sen käka innan vi tog bussen hem. Eller till råneå, gick en vända på lusseliret men det sög så vi åkte hem. Såg idol finalen och sen såg vi skräckisar. Satan så rädd jag var.

Men iallafall, nu vet jag inte vad jag ska hitta på...


iväg till skolan nu

Kan slänga in ett kort inlägg nu innan jag kilar iväg till skolan i denna kyla, -21,4 grader visar termometern just nu. Det är inte lockande att gå ut kan jag säga!

Iallafall, kom hem rätt sent igår så hann inte med att slå mig ned framför datorn något. Det är lucua idag på skolan så ska till kyrkan en stund på morgonen och se på det. Sen när vi har slutat så åker jag med Agnes och Matilda in till stan. Kommer inte hem  försen ikväll så blir mer uppdatering då!

Mot max nu!

Ska skriva ett kort inlägg bara. När jag hade slutat skolan så gick jag till gymmet och var där en timma. Satan så hård det blev idag, var nästan spyfärdig när jag var klar... haha! Men det är bra! Då hämtade pappa mig så åkte vi hem och då har jag precis duschat och nu nu ska vi strax till stan och ta en burgare på max (bra kombination med träningen jag vet) sen ska vi till våra kusiner på björx för deras far fyller år.

Så kommer förmodligen inte hem försen ikväll skulle jag nog tro. Vi hörs då!


nya tv'n


Nya tv'n.. Köpte en ny tv hit för typ 2-3 månader sen som var 40'' men vi insåg att den var aldeles för liten. Det är ganska långt från soffan till tv'n. Så nu har pappa köpt en ny, en 50'' den här gången och den förra bärde vi ner till tv-rummet nere. Blev helt perfekt!

tbx från gymmet..!

Har precis kommit hem nu! Tog ett kort men intensivt pass på gymmet, eller kort och kort blev kanske 40 minuter. Kortare än vanligt alltså. Men nu är jag hemma och ska inviga nya tv'n. Veckans bonde söker fru blir det nu.. Slänger in en bild och nått inlägg senare.

8. Ett ögonblick

Ett ögonblick, vet inte riktigt vad dom menar med det men kan väll berätta om något jag gjort/varit med om i mitt liv?

 

Vet inte riktigt vad jag ska välja, jo jag kommer ihåg en gång. Det måste vara säkert 5-6 år sen nu! Tiden går fort...På E4an mellan Jämtön och Råneå fanns iallafall inget mitträcke kommer jag ihår. Det var nog en september/oktober morgon och jag, pappa och per var påväg med bilarna till boden för offroad. Boggerdäcken som vi hade är ju jäkligt bra i leran, men ska säga dom är inte bra på isig väg! I sista nedförs backen innan Råneå så fick vi på någon sätt sladd och bilen började snurra, mitt på e4an! Tror aldrig jag har vart så rädd i mitt liv. Kanske inte låter som om det var så läskigt, men kan säga det var det! Hade det kommit en lastbil dundrandes rakt mot oss så hade den inte heller fått stopp eftersom att det var så halt. Då kade vi krockat och vi hade förmodligen inte levt? Eller vart typ handikappade. Vi hade blivit allvarligt skadade iallafall! Som tur var så var klockan så tidigt på morgonen kanske sju eller något och det var en lördag så det kom ingen just då.

 

Men kan säga att det var inge kul! Fast ändå lite kul så här i efterhand men var gode rädd då, var ju inte så gamal heller, 9-10 kanske :) haha!


Onsdag

Hej på er! Igår fanns ingen tid till någon bloggning så då kör vi mer idag istället.. Gick och tränade och efter det solade när jag hade slutat. Tog en promenad ner till stallet sen innan man åkte hem.. Tog en dusch direkt och då känner man sig så fräsch. Ny tränad alltså känner man sig stark och ny solad då känner man sig brun och fin och sen ny duschat då är man bara allmänt fräsch!

Sen idag har jag inte hunnit med mera än skolan. Kom hem för ett tag sen men då har jag hjäkpt pappa med att bära upp den nya tv'n osv. Ni kan få bilder på den senare. Nu ska jag ta tag i tyskan lite och plugga lite och sen blir det nog träna lite ikväll.

7. Min bästa vän

Jag skulle nog inte säga att någon speciell person är min bästa vän, inte på det sättet. Det betyder ju såklart inte att jag inte har vänner! Men jag öppnar mig inte och berättar om mina innersta tankar och litar inte till 100% på någon. Det har jag lärt mig att man inte ska göra. Det straffar sig alltid i slutändan ändå. Men man kan ha många vänner för det!

Ja vet inte mer vad jag ska skriva, har många underbara vänner, absolut! Som jag skulle göra mycket för och som jag hoppas skulle göra desamma tillbaka. Men skulle ändå inte kalla någon för min ''bästa vän''. Hoppas ni förstod det där på rätt sätt nu! :)

Måndag

Hej på er! Dagens första inlägg först nu, men så blir det ibland! Gick ner till stallet direkt efter jag slutade så rakade jag min systers ponny. Tog en jäkla tid och är inte färdig ännu så ska fortsätta imorgon också. Det är ett sånt pillergöra!
Före:

Efter, fast inte färdigt!


Sen så har jag bakat pepparkakor ikväll! Jag och mamma har kollat lite på olika gymnasiun osv också. Tror att vi har hittat något som är helt perfekt!

Iallafall, nu sitter jag och ser ett program om idol sen blir det hollywood fruar. Imorgon blir det träning efter skolan, så gått det går iallafall med min axel som inte är bra! Ska efter det ner till stallet och raka färdigt systers ponny.

The final destination


The final destination. En riktigt dålig film som var dåligt gjort och ja den var helt enkelt riktigt dålig. Om det är någon som har sett Hajen 3 så var den här ungefär lika dåligt gjort. Nä den får 0/5!

dålig film...

Hej på er! Filmen jag och min syster såg var riktigt jäkla dålig! Kommer ett inlägg om den strax... Nu hade jag iallafall tänkt bege mig mot sängen och kanske se ett avsnitt av någon bra serie och sedan sova. Vore ju skönt att vara utvilad imorgon!

Vi hörs kanske imorgon morgon, annars imorgonkväll! Godnatt!

skräckis nu!

Palten var super! Som den förståss alltid är! Pappa har stuckit till huvudstaden och mamma till stallet så bara jag och syster hemma just nu. Ingen bra kombination! Skojja, vi har vart ut till stallet och fixat dära och nu ska vi äta kräm och se en skräckfilm!

Vi hörs senare ♥


6. Min dag

Ja vad har jag gjort idag. Absolut inte mycket! Klev upp kring tio kanske kommer inte riktigt ihåg. Tanken var först att jag skulle följa med till stallet och hjälpa min syster att raka hennes ponny, men då ville hon rida istället. Så det får jag göra imorgon istället. Hade ju tänkt att jag skulle träna imorgon, men det har hänt någonting i min axel. Vet inte vad och varför!? Märkte det igårkväll när jag klev upp från soffan och började röra armen lite mera så kände jag hur satans ont jag hade. Det bara bränner och knakar i den...Öppna en dörr med vänster arm just nu är inget jag så gärna skulle göra kan jag säga! Så pga det så kan jag inte träna, åtminstonde inte imorgon så får vi se hur den känns på tisdag.

Så när dom for iväg till stallet så gick jag och pappa ut i garaget. Har försökt hjälpa till med det jag har kunnat utan att det har gjort för ont. Audin är nu ute ur garaget iallafall och min jeep är inne. Känns så himla skönt ska jag säga!

Just nu sitter jag och ser hästhoppning med ena ögat och sitter här och skriver. Mamma håller på att laga palt så väntar såklart på det! Det som är så himla gott! :) Sen ikväll blir det duscha och bara ta det lite lugnt osv.

Hästhoppning på tv!


Hästhoppning jus nu på tv igen! :)

ÄNTLIGEN


Äntligen är motorn helt ute ur Audin och audin är också ute ur garaget och in har jag kört min bil. Så jäkla skönt, nu ska den äntligen bli ombyggd!

Godmorgon!

Godmorgon på er! har precis klivit upp, eller ja för en stund sen. Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Kanske gymmet lite senare idag, fårse. Ska kanske också hjälpa min syster med att raka hennes häst. Mer än så vet jag inte. Ska börja med att vakna till på riktigt, så vi hörs lite senare i eftermiddag!


Hejja Roffe!


Och vem stod som slutlig segrare? joo, Roffe såklart!

Hästhoppning!


En bild säger mer än 1000 ord

Just nu är det hästhoppning från Frankrike på Eurosport!

5. Vad är kärlek

Ja vad är egentligen kärlek?

Kärlek kan vara många saker. Det kan vara något man har till en annan person, ett djur, sin familj, sina vänner, en stad, en kändis, en sak och ja precis vad som hellst. Var och en väljer och vet själva vad som är kärlek för just dom. Det finns inget som säger att just ''detta'' är kärlek. Det vet man själv. Kärlek är oftast det väldigt känsligt ämne, kanske inte att prata om. Många tycker om att prata om den man älskar, oftast hela tiden. Men kärlek är något som kanske tar fram mest tårar från en under ens livstid. Man ska aldrig leka med någon känslor..

Kärlek är kanskse det fantastiskaste vi har, men också det hemskaste. Men det finns fyra år jag gillar, fyra ord som bildar en mening. En mening som säger allt. True love never ends ♥


stress

Hej på er! Äntligen tid för att slänga in ett inlägg. Vaknade där kring halv elva kanske? Upptäkte att det hade kommit kanske 4 cm snö ute och nu ännu lite till! Älskar ju snö :)

Iallafall, åkte in till stan och handlade lite jul pynt, nivet, julslingor för att ha ute osv. Såntdära tråkigt. Sen var vi och handlade också osv. Kom hem kring tre och då har jag städat lite uppe och i mitt rum, satt upp en slinga i mitt rum, eller inget en slinga men ni får se sen på bild. Tycker det är så himla fult med ljusstakar och stjärnor i fönstret!

Farmor&Calle kommer hit på middag lite senare och det blir väll jag som får stå för den också. Så ska kila iväg nu så hörs vi lite senare! Har många spännande inlägg till ikväll!

Beställt!

Sådärja, då har jag skickat iväg beställningen på en julklapp till min kära mormor! Blev jätte fint, får se hur det ser ut när jag får det. Vad det är för något får ni se då!

Iallafall har kikat lite på idol och saatan så bra Jay var! Tyckte in om honom så mycket från första början men han har bara blivit bättre och bättre. Fast förra gången med Bad romance var han inte alls bra! Men idag, hade gärna varit där och sett live!

Men iallafall, nu ska jag ta och hitta på någonting fram tills det är dags för utrösningen 22,25! Hörs senare!

leeess..

Har suttit i en dryg timma nu och ska fixa en liten sak. Som ska bli en julklapp, och som ska beställas så ska ta och göra det nu hade jag tänkt. Men det var lite klippa och klistra i det så det har tagit sin lilla tid och det vill ändå inte bli bra. Får be pappa komma och hjälpa mig när han kommer in!

För nu, ska jag se på idol! ♥

4. Det här åt jag idag

Jaa, vad har jag ätit idag?
Frukost: Ingen, som vanligt! Eller ett glas proviva blåbär. Har blivit lite av en vana att dricka proviva! Sen är ju dom himla goda.

Lunch: Ja om man ska kalla det mat? Skolan lunch är inte det godaste om jag säger så. Blir alltså inte att man äter särskilt mycket. Var dessutom fisk idag.

 Middag: Lax a lá Malin blev det idag! Nä men det var jag som stod för middagen idag, riktigt gott som det alltid är när jag lagar mat! Lax på saltbädd i ugn med pressad potatis och rom sås!


Det var väll vad jag har ätit idag! Är inte mina bilder heller, tog dem från google..

tänker på tiden som var...

Hej på er! Ska slänga in ett snabbt inlägg nu bara och sen ska jag börja laga lite mat. Har inte så himla mycket att komma med så bjuder på en låt innan jag kilar iväg.


Godmorgon!

Lite bråttom nu, måste springa till bilen! Vi hörs senare!


Just a dream

Vet ni vad, nu ska jag ta och leta fram en riktigt bra film och lägga mig i sängen och kika på den. Ska väll försöka läsa lite mer so också.

Så vi hörs alltså imorgon då? Godnatt ♥

Just a dream

Vet ni vad, nu ska jag ta och leta fram en riktigt bra film och lägga mig i sängen och kika på den. Ska väll försöka läsa lite mer so också.

Så vi hörs alltså imorgon då? Godnatt ♥

Just a dream

Vet ni vad, nu ska jag ta och leta fram en riktigt bra film och lägga mig i sängen och kika på den. Ska väll försöka läsa lite mer so också.

Så vi hörs alltså imorgon då? Godnatt ♥

Livvi Fance - Automatik



3. En sak jag älskar från min garderob

Den var faktiskt riktigt svår. Har väll måga saker jag gillar lite extra mycket! Och räknas skor? Isåfall måste jag säga att det är dom hära:

Älskar mina nya skor! Dom är riktigt snygga, dom är höga (upp till knäna), dom är enkla och gå i osvosv. Så det är mina favoriter just nu! I klädväg vet jag faktiskt inte vad jag ska välja, använder såklart inte kläder jag inte gillar, det är ju självklart. Fast om jag har något jag gillar sådär lite extra vet jag faktiskt inte, är inte så säker på det faktistk.  Så det får bli skorna som blir min favorit!

Torsdag

Hej på er! Har aldels nyss kommit hem.. Slutade halv fyra som vanligt och gick direkt iväg till gymmet, blev en timmas träning och sen hämtade pappa mig. Vad som händer ikväll är att plugga so och sen finslipa lite på novellen hade jag tänkt. Ska ta en dusch nu när jag har skrivit det här inlägget färdigt också. Fick föresten tillbaka ett so prov idag.. När jag skrev det tyckte jag att det gick riktigt dåligt, var fasiken inte alls nöjd med det. Men fick ändå ett VG så är jäkligt nöjd med tanke på hur svårt jag tyckte det var då!

Nä hörrni, nu ska jag hoppa i duschen! Hörs senare.


Godmorgon!

Godmorgon på er! Fick lite längre sömn idag än tidigare dagar och det känns! Gud så skönt det var. Har iallafall klätt på mig sminkat mig och så vidare och väntar nu på att dra iväg. Äter ingen frukost på morgonen längre, fråga mig inte varför men jag är aldrig sugen på det...

Iallafall, kommer hem först lite senare ikväll så vi hörs då!

Godnatt!

Nuså, har sett bond söker fru osv. Men nu hade jag faktiskt tänkt ta en tidig kväll, är lite väl trött på morgonen så behöver få sova någon timma extra. Imorgon blir det iallafall ett hårt pass på gymmet, ska bli skönt! Har aldrig tänkt att jag gillar att träna så mycket som jag egentligen gör? Tycker faktiskt det är riktigt kul, man får känna att man lever. Göra någon liten nytta iallafall!

Nä men slutskrivet för idag, nu går jag och lägger mig! Godnatt ♥

snart jul!

Det är helt sjukt att det bara är 24 dagar kvar till jul. Det här året har gått så himla fort alltså! Käns som om det aldeles nyss var nyår! Kanske slänger in ett in lägg om en samanfattning av 2010! Fårse, det tar ju ett tag och skriva en sån.

Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och se Bonde söker fru..


Knivar är farliga!

Vill ni veta en sak som hände på slöjden idag. Hade faktiskt kunnat bli mycket värre än vad det nu blev. Iallafall höll på med min kniv och hade en annan kniv och skulle skära bort en skinbit och så slant det och stack mig själv med kniven i benet istället. Klantigt jag vet. Hade jag haft otur hade det ju såklart kunnat bli ett djupt stort sår. Men blev som tur bara ett litet sår och ett litet hål i byxorna. Så det är lugnt, lite blod har ingen dött av! (eller jo kanske).. Lärde mig iallafall att knivar är vassa, så ni vet!

2. Meningen med mitt bloggnamn

Ja det var en ganska enkel sak! Malinhenriksson var upptaget och lite för långt tycker jag och henriksson var också upptaget så det fick bli henrikzon istället. Svårare än så är det faktiskt inte!

Smakprov på novellen..

Den långa grusvägen upp till samhällets rikaste familj låg framför Jays ögon. Hans tunga svarta skor plaskade i leran som hade bildats av regnet under natten. Det var 26 oktober 1916 och Jay var på sin nu mer dagliga tur. Hans uppgift var att leverera det brev som ingen familj ville få. Brevet som berättar att en anhörig har gått förlorad i kriget. Det krig som just nu krävde mer offer än vad Jay kunde räkna till. I hans 23 åriga liv hade han aldrig förut varit med om samma dystra stämning i landet som varade just nu. Han vill bort, till ett land som inte tvingar unga karlar med hela livet framför sig ut i ett krig. Ett krig som troligtvis kommer att kräva deras liv. Jay som bara är nyblivna 16 år.....

Uppgiften var att skriva en novell med inriktning på första eller andra världskriget.


novellskrivande...

Har aldeles precis kommit hem från skolan. Nu är det iallafall dags att ta och göra det sista på novellen och sen lämna in den imorgn så hon får läsa igenom den osv. Ni kan också få ett smakprov! Så vi hörs alltså när jag är färdig med det? Bjuder på en låt så länge!

RSS 2.0